Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

QUOTE(slyva @ 2008 09 10, 21:32)
O tai kuo baigesi?  g.gif  Parase? biggrin.gif

Kas jiems beliko, kad taip atkakliai paprašiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mato, kad nei kyšio duot, nei verkt ir maldaut nesiruošiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 08 28, 22:27)
oj, o pas mane tai taip: visad turiu masinoj  ar mineralinio, ar limomnado, tai po visa masina voliojosi doh.gif  bet kai staigiai sustabdau buna taip, kad butelis po pedalais uzkrista. doh.gif  tai kai reikia gazo spaust nesispaudzia doh.gif  tada panikuoju kad sulauziau doh.gif  dabar  kai salta bus buteliu neveziosiu hihihi.gif

Na, su buteliais taip niekada nežaisčiau, bet panaši situacija ir man buvo. Važiavau su dukra ir vežėmės kačiuką narvely. Dukra jį išsitraukė, o jis, dar nepratęs prie auto ir baisiai persigandęs, šmurkštelėjo tiesiai pas mane po pedalais doh.gif lotuliukas.gif
Gerai, kad važiavom ne mieste, o tai jei būtų tekę staigiai stabdyt - kačiukui būtų buvę riesta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2008 09 10, 20:02)
Greičiau rašykit tą baudą, nes lako neturiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tuokart likau nesuprasta.

mano vienas draugas taip daro kai labai susinervijęs būna smile.gif)

beje, prisiminiau linksmą nutikimą iš jo gyvenimo smile.gif sako važiuoju aš į tėviškę, ir tokioj neįtikėtinoj vietoj mane "nušovė" smile.gif sako nebūčiau ir patikėjęs, leidžiasi policininkas nuo kalniuko iš kažkokio medelyno smile.gif)
Draugas važiavo ne vienas, vasara, langai atidaryti, tai jis ir sako bendrakeleiviui - žiūrėk - policininkas iš medžio išlipa smile.gif) smile.gif) smile.gif) o policininkas išgirdęs jam atgal, sako aš ne iš medžio išlipau smile.gif)
Atsisveikinant (kaip visa tai baigėsi finansine išraiška, nepamenu), jis policininkui ir sakys - žinokit visus perspėsiu ką pamatysiu kely, labai jau neįtikėtinoj vietoj jūs čia tupit ir jau eis link savo mašinos, o policininkas paplojo jam per petį, sako bet aš žinok ne iš medžio visgi išlipau smile.gif) smile.gif) smile.gif)
Atsakyti
gal krumuose su kuom nors gulejo hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Tai buvo senokai, bet parašysiu.Vilniuje Savanorių žiedas apie 11,30 vakaro,žiedas tuščias, per vidury kelio guli pamesta plyta, ir ką gi jūs galvojate, aš ją pervažiavau, nors labai stengiausi neužvažiuoti.
Dar Fabuose matau vidurdienį , viduriu kelio atvaro didžiausias pacas, aš kaip gyvūnėlių mylėtoja , traukiuosi į šalikėlę, o pacas turbū buvo savižudis, jis tiesiai po ratais.Draugė žvengia, kad aš nužudiau paskutinį Fabų pacą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kokonas: 18 rugsėjo 2008 - 15:24
QUOTE(kokonas @ 2008 09 18, 16:21)

Dar Fabuose matau  vidurdienį , viduriu kelio atvaro didžiausias pacas, aš kaip gyvūnėlių mylėtoja , traukiuosi į šalikėlę, o pacas turbū buvo savižudis, jis tiesiai po ratais.Draugė žvengia, kad aš nužudiau paskutinį Fabų pacą.

Jetau čia turėtų būti kitoje temoje, a la baisiausios jums nutikusios situacijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kokonas @ 2008 09 18, 16:21)
Draugė žvengia, kad aš nužudiau paskutinį Fabų pacą.

lotuliukas.gif Vaje, jei jums ten trūksta šių "mielų" gyvūnėlių - galim pasidalint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2008 09 20, 19:39)
lotuliukas.gif Vaje, jei jums ten trūksta šių "mielų" gyvūnėlių - galim pasidalint  thumbup.gif

Netrūksta man šių mielų gyvūnėlių, bet negaliu važiuoti ant gyvo daikto, nors tu ką.Vieną kartą dėl šuniuko , išbėgusio į vidurį kelio, vos griovy neatsidūriau, bet čia jau mano pasąmonė sudirba.Padarau, o tik paskiau pagalvoju, kas galėjo nutikti man pačia ir mašinai.
Atsakyti
QUOTE(kokonas @ 2008 09 24, 10:36)
Netrūksta man šių mielų gyvūnėlių, bet negaliu važiuoti ant gyvo daikto, nors tu ką.Vieną kartą dėl šuniuko , išbėgusio į vidurį kelio, vos griovy neatsidūriau, bet čia jau mano pasąmonė sudirba.Padarau, o tik paskiau pagalvoju, kas galėjo nutikti man pačia ir mašinai.

Na, šuniukus, kačiukus, net varlytes stengiuos palikt gyvus.
Bet pacus... doh.gif Tegu tik jie man pakliūna... gun_bandana.gif
Tik kad vikrūs, bjaurybės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kokonas @ 2008 09 24, 10:36)
Netrūksta man šių mielų gyvūnėlių, bet negaliu važiuoti ant gyvo daikto, nors tu ką.

Aha,man taip viena kart soduose dirbant sraiges po ratais painiojosi,tai su autobusu po visa kelia vingiavau kad tik nesutraiskyt doh.gif Nezinau ka keleiviai apie toki vaziavimo stiliu galvojo... doh.gif lotuliukas.gif Ai,dar yra teke prie filharmonijos stabteleti ir palaukti kol balandis teiksis per gatve pereiti ,o jis visiskai neskubejo:oh

O pacai man mieli tokie,naktimis daznai po gatves laksto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 24 rugsėjo 2008 - 20:02
QUOTE(*Gabriella* @ 2008 09 24, 21:27)
Ne i tema  blush2.gif :    Rimtai??  bigsmile.gif geras niekada neteko susidurti  bigsmile.gif

Aha,rimtai,ypac vasaros pradzioj,pavasari,kai jau silta.Vaziuoji taip kokia 3h nakties ir pacas didziulis per gatve suoliuoja lotuliukas.gif Pirma karta kai pamaciau tai ispudis neblogas buvo.Dar Ozkiniuose lapiu seimynele naktim vis po kelia begioja,visalaik toj pacioj vietoj,kiek teko vaziuoti tiek maciau,ir is gana arti smile.gif
Atsakyti
Matau, kad greit temą reiks pervadint į "pacų mylėtojų klubas" lotuliukas.gif
Na, jei niekas nebeturit kitokių juokingų situacijų - papasakosiu dar vieną.
Buvau ne taip seniai išsilaikius teises. Važiuoju užmiesty ir staiga - padangą nuleido (ar ne standartinė situacija hihihi.gif ). O mus gi mokė kaip ratą keist. Aš tai jau tikrai žinau hihihi.gif . Iš bagažinės iškraustau visą turinį (oi nemažai doh.gif ), ištraukiu "domkratą", atsarginę padangą, pasiimu raktą ir suksiu jau... lotuliukas.gif
Tąsau, tąsau - nė brakšt. Mat ratus tai su spec įrankiais prisuko. Aiškiai per stipriai hihihi.gif Pabandau net atsistot visu svoriu - jokio rezultato (kiek gi ten to svorio hihihi.gif ) Susistabdau mašiniuką - du gerokai pagyvenę vyrai irgi nieko nepadaro hihihi.gif Bendrom jėgom susistabdom dar vieną mašiniuką. Kiek jaunesni vyrai kimba į darbą, senukai jiems padeda lotuliukas.gif
Ir va klausimas - kiek reikia vyrų vienam nuleistam ratui pakeisti?
Ir kas gi čia iš blondinių juokėsi?
Keturi vyrai stenėdami vos vos atsuko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nuo to laiko pati jau net nebebandau ką nors pasitvarkyt su mašiniuku kelyje. Ir kam teptis rankas, jei bet kada atsiranda padedančių. mirksiukas.gif
(Na, teisybės dėlei reikia pasakyt, kad ir aš neretai stabteliu, jei matau, kad kažkas ne taip - gal žmogų tik patempt reikia ar kt.).
Atsakyti