QUOTE(denaxa @ 2008 09 01, 12:03)
Na aš tokia mergička prie jumoro kartais būnu
atsimenu kaip pirmą kartą daviau kyšį, bu užblokavo mašinos ratą
kaip šiandien atsimenu su vienu draugu nuvažiavom į vieną kavinukę mieste, kur kepė nerealiai skanius mielinius blynus. išeinam - ratas užblokuotas ir mašinikė dar stovi
na tai mes priėjom, aš kaip ožka į naujus vartus žiūriu, na o draugas bando gelbėt.. policininkas sako čia mokama
sakau pirmą kartą matau... iš tikrųjų taip ir buvo
sakau o kur ženklas, sako na štai (prieš pat mano mašiną
) na ir draugas sako. suprantat, mes blynų atvažiavom valgyt, sako jei išrašysit kvituką, žinot, kokie brangūs blynai išeis
ir rodo man a la, duok
na tai aš ištraukiau 50 litų ir akivaizdžiai padėjau juos policininkui ant kelių visai nesislapstydama... kažkaip iš to streso visai pasimečiau
draugas tooooookiom akim pažiūrėjo, tik vėliau supratau kodėl, kai policininkas pasakė, jūs ką, o jei kas pamatys? užtikrintu tonu atkirtau - nesijaudinkit, niekas nematė
tai atblokavo ir viskas tuo ir baigėsi.
o kažkada išėjom iš klubo, ir mano ir draugės mašinos užblokuotos
na, jau ne pirmas ir ne paskutinis kartas...
pribėgau prie blokuotųjų mašiniuko, sakau klausykit, mano mašine ten stovi
sako na žinom, žinom, pastatėt ne vietoj. sakau ženklo nemačiau.. padaviau jam 20 lt, sakau klausykit, vyrai, atblokuokit, važiuot reikia
pažiūrėjo, sako mažoka. sakau et, neturiu daugiau (akivaizdus melas... ) ir pradėjau žvangint metalinius
greitai ratukai buvo atblokuoti ir aš sėkmingai nukeliavau savais keliais, na o draugei teko 50 lt susimokėt