Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

QUOTE(M E M O R Y @ 2008 08 28, 21:27)
oj, o pas mane tai taip: visad turiu masinoj  ar mineralinio, ar limomnado, tai po visa masina voliojosi doh.gif  bet kai staigiai sustabdau buna taip, kad butelis po pedalais uzkrista. doh.gif  tai kai reikia gazo spaust nesispaudzia doh.gif  tada panikuoju kad sulauziau doh.gif  dabar  kai salta bus buteliu neveziosiu hihihi.gif

visai nejuokinga schmoll.gif o jei kritinej situacijoj po stabdziu pasiris? kazkaip netoleruoju tokiu bajeriu..
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 08 28, 22:27)
oj, o pas mane tai taip: visad turiu masinoj  ar mineralinio, ar limomnado, tai po visa masina voliojosi doh.gif  bet kai staigiai sustabdau buna taip, kad butelis po pedalais uzkrista. doh.gif  tai kai reikia gazo spaust nesispaudzia doh.gif  tada panikuoju kad sulauziau doh.gif  dabar  kai salta bus buteliu neveziosiu hihihi.gif

Nu sorry, bet čia ne juokas. Atsakingiau truputį reikėtų butelius mašinoj vežiotis g.gif

QUOTE(Katadamo @ 2008 08 29, 11:07)
atsidarau kapotą, pasiimu kuvaldą, patrankau, užsikuriu ir nuvažiuoju...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Įsivaizduoju aplinkinių reakciją pamačius tokį vaizdą, o dar jeigu dažnai mato tą patį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 08 30, 15:44)
visai nejuokinga  schmoll.gif  o jei kritinej situacijoj po stabdziu pasiris? kazkaip netoleruoju tokiu bajeriu..

drinks_cheers.gif Pritariu,cia jau tikra tragedija,o ne juokai unsure.gif As butelius su geralu laikau durelese,o jei didelis-uz savo sedynes ant grindu.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 08 30, 19:24)
drinks_cheers.gif Pritariu,cia jau tikra tragedija,o ne juokai  unsure.gif As butelius su geralu laikau durelese,o jei didelis-uz savo sedynes ant grindu.

na nesakau kad pas mane jie nesaikongai voliojosi po visa masina. bet kadangi turiu du mazus oziukus, kurie nuolat "tvarko" savaip, tai ir atsiranda buteliu nevietoj unsure.gif
Atsakyti
Prisiminiau dar vieną linksmesnį nutikimą iš savo kuklaus gyvenimo.
Važiavom kažkada su drauge mieste, aš pirma, ji su savo mašiniuku iš paskos. na ir sankryžoje pasukau į kairę ir važiuoju sau rami iki tol, kol pamačiau prieš nosį besimaskatuojančią policininko lazdelę hihihi.gif
prieina prie manęs vyrukas ir sako, prašom praeiti į policijos mašiną cool.gif hmmm..sakau už ką? schmoll.gif sako pravažiavot sankryžą kai nedegė jums skirta sekcija (mintyse pagalvojau, o kas ta sekcija yra? devil.gif )
einam iki policijos mašinos, man galantiškai atidarė duris, sakau oi, jaučiuosi kaip tikra nusikaltėlė ax.gif
Ateina kitas policininkas ir sako - dar viena mergaitę sustabdžiau, padarė tą patį blink.gif sakau hmmm.. tai mano draugė, mes ir mąstom, ir važiuojam vienodai thumbup.gif
sakau klausykit, o galiu aš atsiskaityti ir už save, ir už draugę rolleyes.gif
mirtina tyla smile.gif iškrapščiau pinigus, visus kiek grynų turėjau, gal apie 60 lt smile.gif na ir padėjau tarpe tarp jų biggrin.gif tyla, sėdim kaip niekur nieko. na susinervijau. sakau klausykit, aš bandau jus papirkti, o jūs ką, bandot apsimest, kad nematot? lotuliukas.gif berniukai susižvalgė tarpusavy, tada reikšmingas žvilgsnis į pinigus ir meta man vienas - sako mažoka kaip už dvi smile.gif sakau klausykit, neturiu grynų daugiau, ir apskritai, padarykit mums nuolaidą (nuo kyšio lotuliukas.gif ).
Policininkai vėl susižvalgo. vienas sako o kur jūs dirbate? sakau nagi darbe lotuliukas.gif patylėjo ir klausia - kokiame? sakau kokiame kokiame, nagi SAVO clap.gif
tylėdami atidavė dokumentus ir išlipau visa laiminga ir patenkinta, o draugė niekaip nesuprato, kodėl jai į tą mašiniuką įlipt neteko clap_1.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aišku nuolaidos reikia, visgi už 2 mokama thumbup.gif
Atsakyti
Spoksi,nu nemirtingai tu ten! thumbup.gif bandai papirkti,o jie apsimeta kad nemato;kokiama darbe-nagi savo...negaliu, nugriusiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 09 01, 12:03)
Spoksi,nu nemirtingai tu ten! thumbup.gif  bandai papirkti,o jie apsimeta kad nemato;kokiama darbe-nagi savo...negaliu, nugriusiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na aš tokia mergička prie jumoro kartais būnu biggrin.gif
atsimenu kaip pirmą kartą daviau kyšį, bu užblokavo mašinos ratą biggrin.gif
kaip šiandien atsimenu su vienu draugu nuvažiavom į vieną kavinukę mieste, kur kepė nerealiai skanius mielinius blynus. išeinam - ratas užblokuotas ir mašinikė dar stovi rolleyes.gif na tai mes priėjom, aš kaip ožka į naujus vartus žiūriu, na o draugas bando gelbėt.. policininkas sako čia mokama smile.gif sakau pirmą kartą matau... iš tikrųjų taip ir buvo smile.gif sakau o kur ženklas, sako na štai (prieš pat mano mašiną blush2.gif ) na ir draugas sako. suprantat, mes blynų atvažiavom valgyt, sako jei išrašysit kvituką, žinot, kokie brangūs blynai išeis biggrin.gif ir rodo man a la, duok smile.gif na tai aš ištraukiau 50 litų ir akivaizdžiai padėjau juos policininkui ant kelių visai nesislapstydama... kažkaip iš to streso visai pasimečiau biggrin.gif draugas tooooookiom akim pažiūrėjo, tik vėliau supratau kodėl, kai policininkas pasakė, jūs ką, o jei kas pamatys? užtikrintu tonu atkirtau - nesijaudinkit, niekas nematė lotuliukas.gif
tai atblokavo ir viskas tuo ir baigėsi.

o kažkada išėjom iš klubo, ir mano ir draugės mašinos užblokuotos smile.gif na, jau ne pirmas ir ne paskutinis kartas...
pribėgau prie blokuotųjų mašiniuko, sakau klausykit, mano mašine ten stovi smile.gif sako na žinom, žinom, pastatėt ne vietoj. sakau ženklo nemačiau.. padaviau jam 20 lt, sakau klausykit, vyrai, atblokuokit, važiuot reikia smile.gif pažiūrėjo, sako mažoka. sakau et, neturiu daugiau (akivaizdus melas... ) ir pradėjau žvangint metalinius lotuliukas.gif greitai ratukai buvo atblokuoti ir aš sėkmingai nukeliavau savais keliais, na o draugei teko 50 lt susimokėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spoksi @ 2008 09 01, 13:16)
Na aš tokia mergička prie jumoro kartais būnu  biggrin.gif
atsimenu kaip pirmą kartą daviau kyšį, bu užblokavo mašinos ratą  biggrin.gif 
kaip šiandien atsimenu su vienu draugu nuvažiavom į vieną kavinukę mieste, kur kepė nerealiai skanius mielinius blynus. išeinam - ratas užblokuotas ir mašinikė dar stovi  rolleyes.gif  na tai mes priėjom, aš kaip ožka į naujus vartus žiūriu, na o draugas bando gelbėt.. policininkas sako čia mokama smile.gif sakau pirmą kartą matau... iš tikrųjų taip ir buvo smile.gif sakau o kur ženklas, sako na štai (prieš pat mano mašiną  blush2.gif ) na ir draugas sako. suprantat, mes blynų atvažiavom valgyt, sako jei išrašysit kvituką, žinot, kokie brangūs blynai išeis  biggrin.gif  ir rodo man a la, duok smile.gif na tai aš ištraukiau 50 litų ir akivaizdžiai padėjau juos policininkui ant kelių visai nesislapstydama... kažkaip iš to streso visai pasimečiau  biggrin.gif  draugas tooooookiom akim pažiūrėjo, tik vėliau supratau kodėl, kai policininkas pasakė, jūs ką, o jei kas pamatys? užtikrintu tonu atkirtau - nesijaudinkit, niekas nematė  lotuliukas.gif 
tai atblokavo ir viskas tuo ir baigėsi.

o kažkada išėjom iš klubo, ir mano ir draugės mašinos užblokuotos smile.gif na, jau ne pirmas ir ne paskutinis kartas...
pribėgau prie blokuotųjų mašiniuko, sakau klausykit, mano mašine ten stovi smile.gif sako na žinom, žinom, pastatėt ne vietoj. sakau ženklo nemačiau.. padaviau jam 20 lt, sakau klausykit, vyrai, atblokuokit, važiuot reikia smile.gif pažiūrėjo, sako mažoka. sakau et, neturiu daugiau (akivaizdus melas... ) ir pradėjau žvangint metalinius  lotuliukas.gif  greitai ratukai buvo atblokuoti ir aš sėkmingai nukeliavau savais keliais, na o draugei teko 50 lt susimokėt  blush2.gif

Mums tai, atsimenu, per teorijos paskaitas dėstytojas sakė, kad negalima duoti kyšio, galima tik sumokėt policajui už darbą lotuliukas.gif O tai yra pusė baudos sumos. Ir, sakė, tie senesni šitą žino, tai gali ir paprašyt daugiau. Tai aš taip ir neupratau, kuo jau mokėjimas už darbą skaitosi ne kyšis. Nes aš tai nesijaučiu jiems dėkinga, kad mokėčiau už darbą. Skamba kaip pasiteisinimas, kad didesnį kyšiuką nuplėšt g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katadamo @ 2008 08 29, 12:15)

O dėl to, kad jaunai atrodau dar baeris buvo iš tų pačių skraidymų:
Tėtis išsrido, aš už džipo vairo, brolis 9 metais jaunesis sėdi šalia, važiuojam. Biški paklydom, tiksliau įvažiavom į vieną kaimą, baliono nesimato, klausiam kaimiečių ar nematė baliono, o kaimietis žiūri akis išsprogdinęs ir klausia, vaikeliai, kas jums mašiną davė lotuliukas.gif

Čia geras. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gifuser posted image
Atsakyti
Važiuoju aš bakalauro gintis. Laiką iki minučių apskaičiavau (kad pamiegot, nueit, padaryt... biggrin.gif ) O čia policija mojuoja. Sustoju, knisasi po dokumentus rūškanu veidu, paima draudimą - ir čia net nušvinta bigsmile.gif - pasibaigęs, sako. O argi man prieš diplominį tas draudimas rūpėjo. Skambinu MB. Ne, sako, nieko nežinau. Na, vadinasi, pamiršom. Policininkai trepsi ir mįslingai šypsosi, nusiveda į automobilį. O aš kišenėj turiu tik kelis litus - kaip tik ketinau nusiimt nuvažiavus lotuliukas.gif . Tiesiog neturio ko pasiūlyt. Laikas eina, jie trina dokumentus ir kažko akivaizdžiai laukia. O aš žiūriu į laikrodį ir sakau: Greičiau rašykit tą baudą, nes lako neturiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tuokart likau nesuprasta.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2008 09 10, 20:02)
Važiuoju aš bakalauro gintis. Laiką iki minučių apskaičiavau (kad pamiegot, nueit, padaryt...  biggrin.gif ) O čia policija mojuoja. Sustoju, knisasi po dokumentus rūškanu veidu, paima draudimą - ir čia net nušvinta bigsmile.gif - pasibaigęs, sako. O argi man prieš diplominį tas draudimas rūpėjo. Skambinu MB. Ne, sako, nieko nežinau. Na, vadinasi, pamiršom. Policininkai trepsi ir mįslingai šypsosi, nusiveda į automobilį. O aš kišenėj turiu tik kelis litus - kaip tik ketinau nusiimt nuvažiavus  lotuliukas.gif . Tiesiog neturio ko pasiūlyt. Laikas eina, jie trina dokumentus ir kažko akivaizdžiai laukia. O aš žiūriu į laikrodį ir sakau: Greičiau rašykit tą baudą, nes lako neturiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tuokart likau nesuprasta.

O tai kuo baigesi? g.gif Parase? biggrin.gif
Atsakyti