Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

QUOTE(laura.26s @ 2008 06 18, 14:25)
Sveikos  4u.gif

bet čia aš atidarau ne tik langelį, bet ir burnelę lotuliukas.gif ir sakau jam, nepyk, aš truputį užsiėmus, gimdau  lotuliukas.gif Va tada, vaikinas sveikai įraudo  lotuliukas.gif

Oi, istorijos tokios kad skaitau ir asaros bega lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(consvela @ 2008 08 04, 17:47)
Tik sumokėjus baudą ir lauke pamačius vis dar prisigrūdusią gatvę suvokiu - pirmą dieną už vairo pasižymėjau 7-nioms valandoms visiškai sustapdydama eismą vienam iš centrinių miesto rajonų... blush2.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciuda @ 2008 06 15, 19:43)

zodziu, as sakau kad su mano masina ziauriai tiktu vaidint tuose siaubiakuose, kai zinot, buna, veikejas bega nuo kazkokio siaubo, soka i masina, bando kurt aisku neuzkuria.. paskutine minute jam vistik pavyksta.... o cia zinot kiek butu itampos... as tekina begu i masina, aisku jos neuzkuriu,baubas artinasi,o man reik spet teisingai uzremt rankena su ledu pagaliuku, atlupt kapota, papumpuot, sokt atgal i masina, bandyt ja kurt................ biggrin.gif

lotuliukas.gif yahoo.gif
Atsakyti
Mane kartą su mano mažiuku Yariu, kurio subinė visa nulankstyta, įsisodinusią mamą ir puskę savo metų, policija vijosi visą gabalą (nuo Vingio parko iki Litexpo) - su sirenom, su "migalkėm", o mes NESUPRATOME smile.gif
Varom sau patenkintos, muzika groja, mes perrėkinėdamos ją, kalbam - žodžiu standartiškai. Nuotaika puiki, po miestą prisišlaistėm. Kažkur prie Monetų kalyklos pastebiu busiką (kad pažymėtas policijos-nematau), kuris švyti visom vaivorykštes spalvom - ui galvoju - greituškė -ir iš antros juostos pasitraukiu į pirmą. Beje, negaliu nepaminėti, kad pjaunu ant 90 stabiliai. Tas busikas iš paskos šmurkšt į pirmą juostą ir išjungia švyturėlius (jie pamanė, kad aš stoju jau). Aš nesuprantu kas jam darosi, ko jis velkasi vistiek už manęs, kai aš jam kelią daviau ir dar labiau spaudžiu gazą - prisižiūrėjusi visokių siaubakų apie psixus smile.gif Tas vėl švyturėlius įkerta ir kažką rėkti į mikrofoną pradeda. Aš vistiek nesuprantu kas vyksta, bet iš to siaubo galų gale prie Litexpo sustoju. Dar negaliu nepaminėti, kad mama su puske viską komentuoja pasišūkalodamos. Ir tada pamatau, kaip per 1/2 sekundės iš busiko iššoka visas raudonas raudonas policininkas ir bėgte prie manęs. O čia sėdim mes tryse didelėms akim - nu vištidė visiška, groja kažkokia britnė ir mūsų žandikauliai nukarę - vėpsom visos į jį. Aš policininką nokautuoju klausimu "ar kažkas atsitiko?" ir vėl pakabinu žandikaulį ir išpučiu akis. Jis mane net seilėm nudrapstė kai pradėjo klykti, kad mane jau 2km vejasi ir t.t. ir t.t. ir jis jau net nenori minėti kokiu greičiu aš važiuoju!!!!!!!!!Pasirodė, aš Vasia, per geltoną pralėkiau prie Vingio parko. Nu paskui, žinoma, jis atsileido ir viskas baigėsi ok, bet mes žviegėm visos trys iki negalėjimo po to. Nors pačios moteriškės, bet sakėm, nu kad tik bobelės gali šitaip padaryti. Policininkai tikrai pasakojo paskui savo draugams tą istoriją su būtinu sakiniu" nu ką iš tų bobelių paimsi" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors blogai suformulavau klausimą, paimti tai jie paėmė smile.gif

Beje, šiaip aš toli gražu ne iš vištų giminės, ale ir man va pasitaikė tokis vištiškas nuotykis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morocco: 14 rugpjūčio 2008 - 16:02
QUOTE(Morocco @ 2008 08 14, 16:57)
Mane kartą su mano mažiuku Yariu, kurio subinė visa nulankstyta, įsisodinusią mamą ir puskę savo metų, policija vijosi visą gabalą (nuo Vingio parko iki Litexpo) - su sirenom, su "migalkėm", o mes NESUPRATOME smile.gif
Varom sau patenkintos, muzika groja, mes perrėkinėdamos ją, kalbam - žodžiu standartiškai. Nuotaika puiki, po miestą prisišlaistėm. Kažkur prie Monetų kalyklos pastebiu busiką (kad pažymėtas policijos-nematau), kuris švyti visom vaivorykštes spalvom - ui galvoju - greituškė -ir iš antros juostos pasitraukiu į pirmą. Beje, negaliu nepaminėti, kad pjaunu ant 90 stabiliai. Tas busikas iš paskos šmurkšt į pirmą juostą ir išjungia švyturėlius (jie pamanė, kad aš stoju jau). Aš nesuprantu kas jam darosi, ko jis velkasi vistiek už manęs, kai aš jam kelią daviau ir dar labiau spaudžiu gazą - prisižiūrėjusi visokių siaubakų apie psixus smile.gif Tas vėl švyturėlius įkerta ir kažką rėkti į mikrofoną pradeda. Aš vistiek nesuprantu kas vyksta, bet iš to siaubo galų gale prie Litexpo sustoju. Dar negaliu nepaminėti, kad mama su puske viską komentuoja pasišūkalodamos. Ir tada pamatau, kaip per 1/2 sekundės iš busiko iššoka visas raudonas raudonas policininkas ir bėgte prie manęs. O čia sėdim mes tryse didelėms akim - nu vištidė visiška, groja kažkokia britnė ir mūsų žandikauliai nukarę - vėpsom visos į jį. Aš policininką nokautuoju klausimu "ar kažkas atsitiko?" ir vėl pakabinu žandikaulį ir išpučiu akis. Jis mane net seilėm nudrapstė kai pradėjo klykti, kad mane jau 2km vejasi ir t.t. ir t.t. ir jis jau net nenori minėti kokiu greičiu aš važiuoju!!!!!!!!!Pasirodė, aš Vasia, per geltoną pralėkiau prie Vingio parko. Nu paskui, žinoma, jis atsileido ir viskas baigėsi ok, bet mes žviegėm visos trys iki negalėjimo po to. Nors pačios moteriškės, bet sakėm, nu kad tik bobelės gali šitaip padaryti. Policininkai tikrai pasakojo paskui savo draugams tą istoriją su būtinu sakiniu" nu ką iš tų bobelių paimsi"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nors blogai suformulavau klausimą, paimti tai jie paėmė smile.gif

Beje, šiaip aš toli gražu ne iš vištų giminės, ale ir man va pasitaikė tokis vištiškas nuotykis smile.gif

Super! thumbup.gif lotuliukas.gif Pasirodo,ne tik man taip buna lotuliukas.gif Turejau analogiska situacija Valkininkuose,skridau per gyvenviete labai panasiu greiciu,gal ir daugiau,ant subines 70 dar tada kabejo...ir nesupratau,kad mane vejasi su diskotekom lotuliukas.gif O ir mano tradicinis klausimas labai panasus:"ar kazkas negerai?" lotuliukas.gif Paleido tada,matyt,melyna visa buvau is strioko lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Morocco @ 2008 08 14, 16:57)
Varom sau patenkintos, muzika groja, mes perrėkinėdamos ją, kalbam - žodžiu standartiškai. Nuotaika puiki, po miestą prisišlaistėm. Kažkur prie Monetų kalyklos pastebiu busiką (kad pažymėtas policijos-nematau), kuris švyti visom vaivorykštes spalvom - ui galvoju - greituškė -ir iš antros juostos pasitraukiu į pirmą. Beje, negaliu nepaminėti, kad pjaunu ant 90 stabiliai. Tas busikas iš paskos šmurkšt į pirmą juostą ir išjungia švyturėlius (jie pamanė, kad aš stoju jau). Aš nesuprantu kas jam darosi, ko jis velkasi vistiek už manęs, kai aš jam kelią daviau ir dar labiau spaudžiu gazą - prisižiūrėjusi visokių siaubakų apie psixus smile.gif Tas vėl švyturėlius įkerta ir kažką rėkti į mikrofoną pradeda. Aš vistiek nesuprantu kas vyksta, bet iš to siaubo galų gale prie Litexpo sustoju. Dar negaliu nepaminėti, kad mama su puske viską komentuoja pasišūkalodamos. Ir tada pamatau, kaip per 1/2 sekundės iš busiko iššoka visas raudonas raudonas policininkas ir bėgte prie manęs. O čia sėdim mes tryse didelėms akim - nu vištidė visiška, groja kažkokia britnė ir mūsų žandikauliai nukarę - vėpsom visos į jį. Aš policininką nokautuoju klausimu "ar kažkas atsitiko?" ir vėl pakabinu žandikaulį ir išpučiu akis. Jis mane net seilėm nudrapstė kai pradėjo klykti, kad mane jau 2km vejasi ir t.t. ir t.t. ir jis jau net nenori minėti kokiu greičiu aš važiuoju!!!!!!!!!Pasirodė, aš Vasia, per geltoną pralėkiau prie Vingio parko. Nu paskui, žinoma, jis atsileido ir viskas baigėsi ok, bet mes žviegėm visos trys iki negalėjimo po to. Nors pačios moteriškės, bet sakėm, nu kad tik bobelės gali šitaip padaryti. Policininkai tikrai pasakojo paskui savo draugams tą istoriją su būtinu sakiniu" nu ką iš tų bobelių paimsi"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nors blogai suformulavau klausimą, paimti tai jie paėmė smile.gif

Geras lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kažkada ir aš turėjau linksmą nutikimą smile.gif važiuoju žiemą iš klientų, kamščiai baisiniai, o čia dar koją mėšlungis sutraukė rolleyes.gif išlipt kur pasivaikščiot nebuvo, visa kita nepadėjo, tad nusimoviau vieną batą ir vairuoju viena koja basa bigsmile.gif
už vienos sankryžos pasiveja mane policijos auto, su visom prideramom mirgalkėm, hmmm, kol aš supratau, kad vejasi mane...
o tada linksmybės ir prasidėjo. sakau ką blogo padariau? policininkas sako: jūs pravažiavote sankryžą degant raudona šviesoforo signalui blink.gif sakau nesąmonė, degė geltonas. o jis man - įvažiavote degant geltonam. aš jam ir sakau, pagal KET įvažiavusi į sankryžą privalau pabaigti manevrą sunglasses2.gif lotuliukas.gif
jis klausia: o kas yra manevras pagal KET? (o man iš kur žinot? ax.gif ) sakau tiksliai nepamenu, bet judesys kažkoks lotuliukas.gif sako prašom praeiti į policijos auto. sakau palaukit, batus apsiausiu thumbup.gif
reikėjo pamatyti, kokiom akim tas policininkas į mane žiūrėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spoksi @ 2008 08 28, 16:49)
Kažkada ir aš turėjau linksmą nutikimą  smile.gif  važiuoju žiemą iš klientų, kamščiai baisiniai, o čia dar koją mėšlungis sutraukė  rolleyes.gif išlipt kur pasivaikščiot nebuvo, visa kita nepadėjo, tad nusimoviau vieną batą ir vairuoju viena koja basa  bigsmile.gif
už vienos sankryžos pasiveja mane policijos auto, su visom prideramom mirgalkėm, hmmm, kol aš supratau, kad vejasi mane...
o tada linksmybės ir prasidėjo. sakau ką blogo padariau? policininkas sako: jūs pravažiavote sankryžą degant raudona šviesoforo signalui  blink.gif  sakau nesąmonė, degė geltonas. o jis man - įvažiavote degant geltonam. aš jam ir sakau, pagal KET įvažiavusi į sankryžą privalau pabaigti manevrą  sunglasses2.gif  lotuliukas.gif 
jis klausia: o kas yra manevras pagal KET? (o man iš kur žinot?  ax.gif ) sakau tiksliai nepamenu, bet judesys kažkoks  lotuliukas.gif  sako prašom praeiti į policijos auto. sakau palaukit, batus apsiausiu  thumbup.gif 
reikėjo pamatyti, kokiom akim tas policininkas į mane žiūrėjo  lotuliukas.gif

oj geras thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gabriella* @ 2008 08 28, 21:49)
oj geras  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oj, o pas mane tai taip: visad turiu masinoj ar mineralinio, ar limomnado, tai po visa masina voliojosi doh.gif bet kai staigiai sustabdau buna taip, kad butelis po pedalais uzkrista. doh.gif tai kai reikia gazo spaust nesispaudzia doh.gif tada panikuoju kad sulauziau doh.gif dabar kai salta bus buteliu neveziosiu hihihi.gif
Atsakyti
Vairuoju jau daugiau nei 10 metų, tai nuotykių iki soties...
Vienas iš pirmųjų, tai kai tik išsilaikiau teises, važinėjau su tėčio polu, o jis turėjo silpnybę, kartais nesikurdavo, tada atsidarydavau kapotą, paimdavau kuvaldą ir truputį padaužydau per starterį, ir ką, užsikuria.
Mokiausi vienoje mokykloje, kur dauguma moksleivių, studentų yra vaikinai, nes pagrindinės specialybės tipo automobilių remontas ir kažkas panašaus. Mokykla man būdavo kaip prakeiskmas, nes tik atvažiuoju su mašiną, ji ima ir nesikuria (atrodo kitur važiuoju, viskas OK, bet vos tik nuvažiuoju į mokyklą doh.gif ). Na ką, atsidarau kapotą, pasiimu kuvaldą, patrankau, užsikuriu ir nuvažiuoju... Ir taip pastoviai... Viskas būtu fainiau, jei aplinkui nestovėtu bernai ir nežiūrėtu kaip aš tai darau blush2.gif lotuliukas.gif aišku, dabar tai juokas ima, bet tada pastoviai bombardava išvažiuodavau ax.gif
Atsakyti
nuotykis su policininkais.
Esu nedidelio ūgio, saugos diržai nesireguluoja ir man jei smaugia, taigi dažniausiai vairuoju jų nerpisisegus. Važiuojam su MB Kaune Savanorių pr. prasilenkiam vieną kar su mentais, mentai pralenkia mus, mes juos, po to su mentai su mirgalkem, sustojam, išlipa, patikrina dokumentus, sako kodel nepsisisegus diržo, va keleivis prisisegęs, o tu? sakau petį skauda, duočiau vyrui vairuoti, bet jis teisių neturi ax.gif Nusiveda į savo automobilį, pradeda klausinėti, dirbu, mokausi. Na ką, galvoju, pasakysiu dirbu, tai iš kart nugręš, reik meluot blush2.gif sakau mokausi, dar pridūriau, kaip tik šiandiena buvo kuno kultūra, per kuria ir susižeidžiau petį ax.gif Žiūri į mane, jau ruošiasi protokolą rašyti, sakau, gal nebauskit smarkiai, šiandiena penktadienis, 13 ir dar pilnatis, visą diena man nesiseka... Pažiūrėjo taip į mane, susižvalgė, gerai pasitaikė, atidavė dokumentus, palinkėjo gero kelio ir paprašė prisisegti dirža bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spoksi @ 2008 08 28, 16:49)
sakau palaukit, batus apsiausiu  thumbup.gif 

Oi negaliu,griunu nuo kedes,gerulis cia... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar vienas nuotykis:
Kėdainuose vyko aviacijos šventė, pakvietė į ją mano tėti su oro balionu sudalyvauti, atsirado klentų, kurie norėjo paskraidyti, ir kaip visada tėčiui išskridus, sėdu už džipo vairo ir nuvažiuoju iš paskos. Už manęs važiavo to vyriškio, kuris skrido, žmona su vaiku. Viskas buvo thumbup.gif jau parvažiavus atgal į šventę, ta moteris ir klausia manęs, kiek man metų? Sakau 20 ax.gif Ta moteris atsisuko į sūnų ir sako, matai, jai jau 20 ir ji jau teises turi, o tu... Mama duok pavairuot, duok pavairuot... Maniau čia tokiam miestelį galima nepilnamečiam vaituot g.gif bet vis tiek nedrysau vaikui duot vairuot... Tada tokia davolna ir pasikelusi pasijaučiau blush2.gif aišku ir biški juokas iš to vaiko ėmė ax.gif

O dėl to, kad jaunai atrodau dar baeris buvo iš tų pačių skraidymų:
Tėtis išsrido, aš už džipo vairo, brolis 9 metais jaunesis sėdi šalia, važiuojam. Biški paklydom, tiksliau įvažiavom į vieną kaimą, baliono nesimato, klausiam kaimiečių ar nematė baliono, o kaimietis žiūri akis išsprogdinęs ir klausia, vaikeliai, kas jums mašiną davė lotuliukas.gif
Atsakyti