As taip ir galvojau,bet nezinojau tiksliai
Ir as apturejau viena tokia situacija, bet labai senai. Buvau paaugle, uz masinos vairo sedejusi nebuvau... Zodziu, as, mano tetis ir jaunesnis brolis kazko i miska vaziavom . Gal grybaut. Pries pora dienu buvo palije. Vaziuojam su pasatu misku, ziurim priekyje bala. Apvaziuot neiseina, tai vaziuojam per ja... ir zinoma iklimpom... beveik iki dugno. Bandom isvaziuot, bet taip tik dar giliau klimpstam. Tada sumasto, kad reik po ratais saku pakist, kad ratai turetu uz ko uzsikabint. Kokiu 50 metru spinduliu aplink masina svariai isrenkam visas sakas ir sukisam po ratais. Vel bandom isvaziuot, bet vel nieko gero. Tada mene sodina uz vairo. Tetis pasako, kad spausciau sankaba, isleto ja atleisciau ir palengva spausciau gaza. Isklausau instrukcijas ir jau jauciuosi pasirengusi darbui. Mano brolis su teciu pasiruosia stumti masina. Na ir ka... spaudziu as tuos pedalus, tik neletai, o greit Isijautusi ziuriu sau i kojas, kad nesumaisyciau pedalu o masina kaukia kaip pasiutus. Pakeliu akis, o pro langus nieko nesimato. Vien dumai ir aplink skraido purvo gabalai. Tada suprantu, kad kazkas ne taip ir atleidziu pedalus. Dumai issisklaido ir pasirodo mano brolis su teciu. Jie stovi nuo galvos iki koju apdrabstyti purvais. Brolis bando nuvalytis akinius, o tetis susiemes uz galvos
Dar biski pasistenge isvaziavom mes is to misko, bet tetis uz savo masinos vairo sestis daugiau neleido
Dar biski pasistenge isvaziavom mes is to misko, bet tetis uz savo masinos vairo sestis daugiau neleido
Oi negaliu,vos nuo kedes nenugriuvau bezvengdama,kaip geroj kino komedijoj
QUOTE(Daisy @ 2006 03 05, 18:54)
Na negi nebūna taip, kad kai padarot tai padarot, ir tikrai sukelia juoką.
Man buvo sustojau prie pašto, tvarkingai iš kart už perėjos. Susitvarkiau reikalus ir noriu įsėst į mašiną, priėjau prie galo, ir stoviu, laukiu kad pravažiuotų, kad galėčiau įlipt. Ir ką sustojo mašina, žiūriu priešais troleibusas atvažiuoja galvoju, kad nori jį praleist, nes gatvė siauroka, aš dar sustojus kelkraštyje, toliau stovim jau trise, nes troleibusas stotelėj sustojo. Vis pažiūriu į vairuotoją, o jis vis man moja kažką, galvoju kabina , atsibodo man stovėt galvoju, greit įlipsiu, pribėgau prie durelių, o su mašina stovėjęs vyriškis pradėjo juokitis, ir parodė man į ženklą, pasirodo aš kvailelė ant perėjos stovėjau gerai, kad viską nuleido juokais, o kitas būtų dar apšaukęs, kad bobom vairuot negalim
Man buvo sustojau prie pašto, tvarkingai iš kart už perėjos. Susitvarkiau reikalus ir noriu įsėst į mašiną, priėjau prie galo, ir stoviu, laukiu kad pravažiuotų, kad galėčiau įlipt. Ir ką sustojo mašina, žiūriu priešais troleibusas atvažiuoja galvoju, kad nori jį praleist, nes gatvė siauroka, aš dar sustojus kelkraštyje, toliau stovim jau trise, nes troleibusas stotelėj sustojo. Vis pažiūriu į vairuotoją, o jis vis man moja kažką, galvoju kabina , atsibodo man stovėt galvoju, greit įlipsiu, pribėgau prie durelių, o su mašina stovėjęs vyriškis pradėjo juokitis, ir parodė man į ženklą, pasirodo aš kvailelė ant perėjos stovėjau gerai, kad viską nuleido juokais, o kitas būtų dar apšaukęs, kad bobom vairuot negalim
uoj gerai čia tau buvo pasitaiko...
Papildyta:
buvo ir man situacija... senai jau , kai tik išsilaikiau teises,pasiėmiau draugę kartu pasivažinėt, buvo žiema tada.......nuvažiavom i akštelę....sustojom , jau ruošiamės važiuot nė iš vietos, tik rati sukasi vietoj pasirodo mes ant ledo stovėjom...mat po sniegu buvo ledas...ko mes tik nedarem, ir su langu grandytuvu sniega kasem is po ratų ir šakas medžių dėjom po ratais, kad išvažiuot nieko nesisekė visai...oooo pamenu bachuras dar tada atvaziavo, tai per minute išvairavo tą mašiną, pasukinėjo vairą i visas puses, antru bėgiu ir išvairavo, o mes žioplos mergos sako na ir sugebėk tu man i tokią apledėjusią vietą atsistot...
Na ir šaunios istorijos jūsų Maniškės, gal tik man juokingos, bet dear nespėjau nieko įdomaus labai iškrėst
Aš kadangi dar nevairuoju viena(su M raidele važinėju) bet jau spėjau apturėt nuotykių.
Važiavau į egzaminą, mama Kaune nevairuoja, bijo ir viskas. O taip tingisi mikriukais per miestą iki Regitros maltis. Sakau, davai, dedam M raidę ir varom, nuvešiu Varau sau, į Kauną įvairavus, pasuku link Marijampolės, ten nuo tilto į Raudondvario plentą. dar panervinau sankryžoj sukdama į kairę vairuotojus Varau sau, Regitros nematyt pavažiuojam, žiūriu Maxima stovi, nematyta kažkokia įvarau į aikštelę, stovi vyriškis, sakau "gal galit padėt? kaip nuo čia iki Regitros nuvažiuot. Pasiklydom" . Tam tuoj šiepkė tokia per veidą perėjo, sako "Gi čia važiuot nereikia, nueit galit" Ir rodo į tą pusę, iš kur atvažiavom . Nu nė velnio nepastebėjau aš jos, kad ir kaip susikaupus ieškojau.
Na ką varau į regitrą, pasiparkuojam, atbulom, kaip ir priklauso būsimam vairuotojui. Einu į egzaminą, aikštelėje susimaunu Besiparkuodama , dar užgest sugebėjau kelis kartus. Vienžo, egzaminas baigtas, susitiksim kitą kartą. Aš ramiai sau išlipu, varau į automobilių aikštelę, užsikuriu savo mašiniuką ir varom namo su mama.
Galvoju, gerai turėjo atrodyt, net iš aikštelės egzamino metu neišleido, o po miestą važinėja Baisiausia, kad viską mano instruktorius matė
Na o daugiau bajerių, tai mama iškrėtus yra.Vienas iš jų.
Važiuojam per miestą, iš darbų, gatvės apšviestos, plepam, kelios auto pravažiuoja, sumirksi mums, mes dėkingos ,perspėja, kas kažkur jau laukia ekipažas Na pamatom mes draugus policininkus, tie moja, stabdo. Sustojam, ir iš karto klausimas "Merginos, tai gal šviesas malonėtumėt įsijungti?"
Aš kadangi dar nevairuoju viena(su M raidele važinėju) bet jau spėjau apturėt nuotykių.
Važiavau į egzaminą, mama Kaune nevairuoja, bijo ir viskas. O taip tingisi mikriukais per miestą iki Regitros maltis. Sakau, davai, dedam M raidę ir varom, nuvešiu Varau sau, į Kauną įvairavus, pasuku link Marijampolės, ten nuo tilto į Raudondvario plentą. dar panervinau sankryžoj sukdama į kairę vairuotojus Varau sau, Regitros nematyt pavažiuojam, žiūriu Maxima stovi, nematyta kažkokia įvarau į aikštelę, stovi vyriškis, sakau "gal galit padėt? kaip nuo čia iki Regitros nuvažiuot. Pasiklydom" . Tam tuoj šiepkė tokia per veidą perėjo, sako "Gi čia važiuot nereikia, nueit galit" Ir rodo į tą pusę, iš kur atvažiavom . Nu nė velnio nepastebėjau aš jos, kad ir kaip susikaupus ieškojau.
Na ką varau į regitrą, pasiparkuojam, atbulom, kaip ir priklauso būsimam vairuotojui. Einu į egzaminą, aikštelėje susimaunu Besiparkuodama , dar užgest sugebėjau kelis kartus. Vienžo, egzaminas baigtas, susitiksim kitą kartą. Aš ramiai sau išlipu, varau į automobilių aikštelę, užsikuriu savo mašiniuką ir varom namo su mama.
Galvoju, gerai turėjo atrodyt, net iš aikštelės egzamino metu neišleido, o po miestą važinėja Baisiausia, kad viską mano instruktorius matė
Na o daugiau bajerių, tai mama iškrėtus yra.Vienas iš jų.
Važiuojam per miestą, iš darbų, gatvės apšviestos, plepam, kelios auto pravažiuoja, sumirksi mums, mes dėkingos ,perspėja, kas kažkur jau laukia ekipažas Na pamatom mes draugus policininkus, tie moja, stabdo. Sustojam, ir iš karto klausimas "Merginos, tai gal šviesas malonėtumėt įsijungti?"
Papasakosiu ir as, daug istoriju juokingu turiu, nes vairavimo stazas jau nuo 1995 metu. Cia veina is ju:
Turejau tokia gera masina Audi 80(tarpinis modelis), nu nepasiseke su ja tai nepasisieke, vis tai tas negerai, tai kitas. Atejo laikas varyti ja i tech. apziura. Vyras sako, vaziuok tu, gal ne tai prisikabins, nes sako mane is vis isvarys. Sakau rado cia durna..... , ne galvoju, pajeskosiu pazistomu , kurie gali padeti praeiti. Suradau, susitarem, sako vistiek reikia stostis i eile ir pravaryti masina kaip palagaetsia, kitaip nieko nebus. Atejo mano eile, atejo, tas reikalingas dedas, sako: atidaryk kapota, sakau negaliu, dirzelis truko, tada pabande keleivio dureles atidaryti, sakau netampykit, nes vistiek neatsidaro, tik rankena sulauzysit. Sako, rankini uztrauk, patikrinsim stabzius. Oi sakau, neveikia , Nu tada pakele ant keltuvo, kaz ka ten pajudino, ir paleido. Dave tuos lipdukus, tik sake, neklijuok koki menesi, kad neprisikabintu niekas.
Isvaziavau, ziuriu kaz kaip ne taip pavaru deze juda , bet galvoju, gal cia vaidenasi... Vadinasi vaziuoju, dingo pirma pavara, vaziuoju su antra, dingo trecia pavara, liko veikti tik 2 ir 4, nu galvoju, kaip nors Po keliu dar pazistoma pamaciau, nusprendziau pavezti. Aisku vaziuodama dingo jau ir 2 pavara, liko tik 4. Jam reikia lipti, as jam sakau, sok, kitaip visiskai negaliu sustoti, nes nepajudesiu tik su 4 is vietos. Tai reikejo matyti, kaip jis soko, as greiti primazinau iki kokiu 20, o jis man rekia negaliu, as jam sakau sok . Nu jis issoko, jau nama matau, galvoju, jei niekas netrukdys, taip kaip nors ....o sukti i kaire reikia , ir dar masinos vaziuoja , aisku sustojau, jas praleidau, pavaru dezes rankena iskrito. Sedziu, kaip durne masinoje, laikau ta rankena rankoje, o ten siek tiek nuokalne, islipti is masinos negaliu, nes rankinis neveikia . Sedziu, vadinasi beveik vidury kelio ir islipt negaliu , gerai, kad kazkokie dedai vaziavo pro sai, tai nusprende padeti. Aciu jiems labai didelis. Datempe jie mane iki namu, nama tai maciau . Kaip trenkiau as ta masina, pasakiau vyrui, as tau technikini sutvarkiau, dabar buk geras nupirk man nauja masina
Turejau tokia gera masina Audi 80(tarpinis modelis), nu nepasiseke su ja tai nepasisieke, vis tai tas negerai, tai kitas. Atejo laikas varyti ja i tech. apziura. Vyras sako, vaziuok tu, gal ne tai prisikabins, nes sako mane is vis isvarys. Sakau rado cia durna..... , ne galvoju, pajeskosiu pazistomu , kurie gali padeti praeiti. Suradau, susitarem, sako vistiek reikia stostis i eile ir pravaryti masina kaip palagaetsia, kitaip nieko nebus. Atejo mano eile, atejo, tas reikalingas dedas, sako: atidaryk kapota, sakau negaliu, dirzelis truko, tada pabande keleivio dureles atidaryti, sakau netampykit, nes vistiek neatsidaro, tik rankena sulauzysit. Sako, rankini uztrauk, patikrinsim stabzius. Oi sakau, neveikia , Nu tada pakele ant keltuvo, kaz ka ten pajudino, ir paleido. Dave tuos lipdukus, tik sake, neklijuok koki menesi, kad neprisikabintu niekas.
Isvaziavau, ziuriu kaz kaip ne taip pavaru deze juda , bet galvoju, gal cia vaidenasi... Vadinasi vaziuoju, dingo pirma pavara, vaziuoju su antra, dingo trecia pavara, liko veikti tik 2 ir 4, nu galvoju, kaip nors Po keliu dar pazistoma pamaciau, nusprendziau pavezti. Aisku vaziuodama dingo jau ir 2 pavara, liko tik 4. Jam reikia lipti, as jam sakau, sok, kitaip visiskai negaliu sustoti, nes nepajudesiu tik su 4 is vietos. Tai reikejo matyti, kaip jis soko, as greiti primazinau iki kokiu 20, o jis man rekia negaliu, as jam sakau sok . Nu jis issoko, jau nama matau, galvoju, jei niekas netrukdys, taip kaip nors ....o sukti i kaire reikia , ir dar masinos vaziuoja , aisku sustojau, jas praleidau, pavaru dezes rankena iskrito. Sedziu, kaip durne masinoje, laikau ta rankena rankoje, o ten siek tiek nuokalne, islipti is masinos negaliu, nes rankinis neveikia . Sedziu, vadinasi beveik vidury kelio ir islipt negaliu , gerai, kad kazkokie dedai vaziavo pro sai, tai nusprende padeti. Aciu jiems labai didelis. Datempe jie mane iki namu, nama tai maciau . Kaip trenkiau as ta masina, pasakiau vyrui, as tau technikini sutvarkiau, dabar buk geras nupirk man nauja masina
QUOTE(Inočka @ 2008 06 13, 22:36)
Papasakosiu ir as, daug istoriju juokingu turiu, nes vairavimo stazas jau nuo 1995 metu. Cia veina is ju:
wow wow wow!! tikrai nebloga istorija.. po sitos istorijos man mano masina ne tokia jau ir beviltiska atrodo.. nes vienu metu ziaaaauriai gest viskas is eiles buvo pradeje, bet taip su pertraukom... problemos su akumu - nori uzsikuria,nori - neuzsikuria.. ta lyg sutvarkem. tada sugedo peciukas. nori - pucia veja, nenori - nepucia, kartais trinkteli, tai veikia, o kartais trankyk iki melyniu atsiradimo ant ranku - neveikia ir taskas. sutaisem sita, beje irgi labai idomiu budu:D viena ziema su tete islekem i buvusi troleibusu depa pasidraskyt ant ledo,kad as geriau pajausciau masina kai ji slysta.. as ten besidraskydama bakstelejau i borta, ir isgirdom keista garsa - ogi pradejo veikt peciukas!!! taigi, po kurio laiko sugedo pultelis, masinai atrankint. tai pramokau ta pulteli issiardzius su varztu ten sujungima toki padarau, atsirakina masina, jega, vaizuojam, reik uzrakint,vel varztas i rankas, veikia.. galiausiai sutaisem ta pulteli,kad nereiktu su tuo varztu krapstytis,nes jei velai vakare, tai kol ten pataikai,o dar jei iskristu is ranku kada, kokia kita detale...nu zodziu:D po sito jau sakau,kazin ko si karta tiketis. ir prisitikejau - sugedo valytuvas. nu zodziu.. patvarkem ta valytuva.. tada uzsikaprizino tas purkstukas, kur ant langu purskia skysti, o kaiptik pavasaris buvo, vaziuoju is vln i kns, fura kokia aplenkia, purvais langa apdrebia, valytuva ijungi, bandai papurkst plovikio,niekas nesipurskia,tai valytuvas tik ismozoja langa, ir tada jau nematai NIEKO.... siaubas ... tada tai nervinausi ziauriai.. na, bet cia fokusai nesibaigia. dar vairo stiprintuvas prakiuro... su situ reikalu vazineju iki siol.... jis pobiski praleidzia skysti,kai vairas buna pasukamas i kaire/desine,tai tiesiog kai jau isgirstu vairo atitinkama garsa, dapilu to skyscio ir vel normal.. aha, tada sugedo vel man kuro padavimas, tai isradau, kad reik atsidaryt kapota, paminkyt ten tokia kaip pompa maza, pripumpuoju ten kuro, tada sedu uz vairo,ir .. uzkurt pavyksta. kitas bajeris - norint atidaryt kapota, reikia but dviese, nes vienas turi po vairu laikyt patraukta i save rankenele, ir nepaleist,kol kitas nekilstels kapoto...ilgokai tiesiog vekt norejosi,kai nri vaziuoti viena,neuzkuri,o zinai kad reik tik kapota atidaryti.. bet irgi,ismokau ir sita iveikt.netycia masinoj radau toki pagaliuka nuo ledu, IDEALAUS ilgio, kad juo uzremciau ta rankenele, tada begu kelt kapoto... ...
zodziu, as sakau kad su mano masina ziauriai tiktu vaidint tuose siaubiakuose, kai zinot, buna, veikejas bega nuo kazkokio siaubo, soka i masina, bando kurt aisku neuzkuria.. paskutine minute jam vistik pavyksta.... o cia zinot kiek butu itampos... as tekina begu i masina, aisku jos neuzkuriu,baubas artinasi,o man reik spet teisingai uzremt rankena su ledu pagaliuku, atlupt kapota, papumpuot, sokt atgal i masina, bandyt ja kurt................
zodziu mano masina - nuotykis su kiekviena diena... dabar jau nuotykiai lyg ir aprimo (tfu tfu tfu meldziu,kad tik neprisikvarkseciau...), gal masiniuko fantazija biskiuka nuskurdo... bet vistiek i nauda biskel isejo - keliu gudrybiu pramokau...
QUOTE(Ciuda @ 2008 06 15, 17:43)
wow wow wow!! tikrai nebloga istorija.. po sitos istorijos man mano masina ne tokia jau ir beviltiska atrodo..
, cia tai ciudas.
man jau seniai kantrybe truktu
QUOTE(incia @ 2008 06 15, 18:48)
o taip, su kantrybe tai tikrai cia daug jos reikia.... man daznai atrodydavo kad jau viskas, paskutinis lasas isspaustas... bet vistiek, kazkaip, susitvarko,atrodo, nu jau viskas... ir vel kasnors prasideda.. vargelis..
Na papasokosiu dar viena istorija.
Jau praejo celas pusmietis, kaip gavau teises, buvau pas drauge sode, o jos motinos gimtadienis kita diena. Ta man ir sako, davai vaziuojam i miesta dovanu mamai. Nu, sakau, davai.
Nuvaziavom, nupirkom, gristam atgal.... Cia viskas ir prasiejo
Vadinasi vaziuoju , suku i desne is po tilto, aisku turiu visus praleisti. Pries mane ziedas, visiskai tuscias, pries ji stovi vienintele masinuke, kuri ziuriu pajudejo. Galvoju, man palanki situacija, rausiu, kol is kaires masinos toloka, kaip tik spesiu.
O tas, rupuze, kuris prie ziedo stovejo, pajudejo ir stabtelejo , nusprende gruzavika praleisti, kuris uz kokiu 200 metru dar buvo. O as gi nematau, kad jis stabtelejo, vaziuoju i desne o ziuriu i kaire, kad tik is ten kokia masina nevaziuotu, buvau tikra, kad tas jau isvaziavo. Pasisuku, ziuriu pries nosi uzpakalis masinos , kaip paspaudziau ant stabziu, net atsikeliau, galvoju tik nestipriai jam trent, tik girdziu BAM. Issoka is tos masinos nepatenkintas vyras, piktas, greitai juda manes link. Tada as (buvo vasara, labai karsta, sukne pas mane buvo atvira) islipu, sipsausi, prieinu prei jo ir sakau LABA diena . Tas ciut nenugriuvo. Jau ir pikt jam nera kaip. Pradejo jis tada ciupineti ta savo bamperi ir sako, gal stabziai blogi pas Jus. Sakau matot, buna ir klausiu 50 Lt uzteks? Jis nesitikejo , sako uzteks, tai duodu jam 100 Lt ir saskau, turiu tik 100, duokit 50 grazos . Jis nesuprates, kas cia vyksta, pasikrapste piniginei, dave man grazos ir taip mes issiskyrem. O drauge sedi masinoj ir stebi, paskui sako, Nu ir naglumo esi reto.
Vaziuojam toliau, galvoju, kaip cia vyrui pasakyti, kad zibinta reikia nauja statyti, tik matau isleke policininkas ir majoja man, Ziuriu, kad greiti virsijau .
Preina jis, prisistato, o as jam: Nu, sakau, ir nelaiminga man siandien diena, tai sakau ciut masina nesudauziau, dabar Jus sustabdet, nesiseka, sakau, visai, o gi diena tokia grazi. Tas pasiziurejo dokumentus, israse ispejamaji kvituka ir paleido, sako tik nevaziuokit taip greitai, nes diena gi grazi, kad kas nors vel neatsitiktu. Iki sodo, buvo kokie tik 5 km, tai davaziavom jau be sposu.
Nu ir sposininkes jus merginos
Man tai labiausiai patiko kai vaziejau su dideliu pilvu (o aisku niekas to nemate), tai bachuriukai salia vaziuodami pypindavo ir mojuodavo, o net nezinojo kad as su pilveliu
Man tai labiausiai patiko kai vaziejau su dideliu pilvu (o aisku niekas to nemate), tai bachuriukai salia vaziuodami pypindavo ir mojuodavo, o net nezinojo kad as su pilveliu
uzvakar tvora pas mama paguldziau dabar grazus bamperis. kaip ir turi but pas moterys toks normaliai apkrapstytas, nuo tvoros pazaliaves. dar ir zibinta galini pakeist reiketu. sumaisiau pedalus uztat. dabat si tvora niekam netrukdis, nes ten nieks negyvena, o tvora.......jau guli dabar juokinga, o tada vos ne isterija puoliau