Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

QUOTE(Ingule20 @ 2008 05 02, 12:05)
... su drauge važiuojam per miestą, prasidariusios langus, muzika garsiai groja, mes, aišku, neprisisegusios... Matom-metai...diržų jau, aišku, nesisegsi.. Vienas pastebėjęs, kad mes be jų, jau nori stabdyti, bet....pameta lazdelę  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Būtumėt matę, kaip mes žvengėm-nu kaip tikros kumelės  lotuliukas.gif langai atidaryti, tas mentas viską girdi ir keldamas lazdelę taip piktai žiūri... O mes prašvilpėm ir dar ilgai juokėmės iš to nevykelio  lotuliukas.gif

Dar taip neteko matyti hihihi.gif Situacija tikrai juokinga turėjo būti lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif užuomaršos važiuotojos ir žioplas policininkas, geras derinys thumbup.gif drinks_cheers.gif
O čia dar truputis istorijų:
Kai mokiausi vairuot, važinėjom mažiukais golfukais, Laikom mokyklini egzą. o pas mano instruktorių dar buvo tokie vyrukai Vienas gal 150cm ūgio kitas gal 200cm. Mažiukas pravažiavo ir eilė didčkiui. Girdim instruktorius šaukia. Atitrauk sėdynę iki galo, Šitas neilips!!!
Važiavimo egzaminas. draugė sėdi už vairo. Susireguliuoja veidrodėlius, sėdynę, prisisega diržą, atleidžia stabdį, įjungia posūkį ir spaudžia gazą. Mašina nei iš vietos. Vėl viskas patikrinama,vėl gazas ir vėl nieko blink.gif Po kelių minučių žvengimo policininkas paklausia: -Gal užvesi variklį? doh.gif
Šią žiemą teko dažnokai pavažinėt iš Kauno į tauragės raj. ir kaip tyčia dingo prietaisų skydelio apšvietimas. O vakarai tai tamsūs, o važiuot reikia... O nesimato nei temperatūro, nei greičio NIEKO. Na ir ką, važiuoju, prožektorium pasišviečiu ir toliau važiuoju... tongue.gif
Prieš kelis metus turėjau Nissaniuką benzinas/dujos. Vakarais ilgokai tekdavo užtrukt darbe. Žiema, gal kokia 20val. ilipu į mašina, išvažiuoju iš kiemo ir mašiniukas swoon.gif Užgeso. Ką daryt, išsikviečių arčiausiai gyvenantį bendradarbį, Nu ką, sako tempsim... blink.gif O aš dar nebuvau niekad tempta. išsitraukia kokių 2m ilgio "trosą" bijau.gif . nieko nepadarysi tempiam. patampė - nieko. Žiūrim po kapotu. Bendradarbis garsiai tikrina: šlagutės gerai, tas tvarkoj tas tvarkoj... o čia kas???? Pas tave gi dujos dar yra, o kas įjungta? blink.gif Pažiūrim - tarpinis. t.y nei benzas, nei dujos... doh.gif doh.gif doh.gif
na ir dar iš mokymosi vairuot. Mokyklinis egzas, važiuoju su kitu instruktorium, mašina, mano instruktoriaus. ir lietutis. kai anksčiau važinėjau tai nelijo... schmoll.gif Instruktorius sako, junk galinį valytuvą. Sakau - nemoku. blink.gif Tu ką visai
fool.gif Paėmė, pats įjungė. Sako dabar išjung. Sakau, nemoku. bando pats išjungt.... nebeišeina yahoo.gif umn.gif Taip ir parvažiavom su įjungtu... biggrin.gif
Atsakyti
Super tema thumbup.gif Tiek prisijuokiau lotuliukas.gif O man buvo taip...
Baigesi auto technikine, tai kazkaip reikejo nusigauti iki tuvlitos. Kadangi buvo masiniu patikrinimu metas ir nenorejom moket baudos, su MB sumastem, kad pavaizduosim, jog ta masina tempiam biggrin.gif Bet is tikruju tempti negalvojom, tik prisikabinom virve prie masinu, as sedau i "tempianciaja" auto, o MB i "tempiamaja", abu uzsikurem variklius, MB, kaip priklauso, isijunge avarinius ir isvaziavom biggrin.gif Letai ramiai, vienas paskui kita tik kad su virve biggrin.gif Pravaziavom pro kokius 3 policijos postus, aisku nestabde, tai sau patenkinti prunkstem i kumsti, kokie mes protingi cool.gif Na ka, keliones pabaiga, islipam is masinu ir matom, kad virve...nutrukusi lotuliukas.gif Atsiminiau, kad bene pirmojoj sankryzoj MB uzsizioplino ir nepamate, kad as jau judu i prieki, ir truktelejau truputi doh.gif Tai vaziavom taip beveik 20km, gerai turejo atrodyt lotuliukas.gif
Atsakyti
oj gerule sita tema, tiek prisijuokiau, naktele net neprailgo darbe:D geru nutikimu cia pripasakojot,saunumelis:) as irgi keleta galiu is savo patirties papasakoti 4u.gif
karta su mama i Mega nuvaziavom. vasara buvo, silta lygtai, abi su trumpom rankovytem, basutem.. nu kaip turi but:D paziurejom filma, pabimbinejom po pardas, gana, laikas namo... biggrin.gif bet priejus prie duru matom, kad uz lango pliaupia baisiau negu rudeni.. daug zmoniu buriuojasi,niekas nedrista eit i lauka... kai jau islaukem momento,kai atrode,kad lietus aprimo, sakau mamai,davai,varom, tipo kietekes tokios, atseit oj, ka cia visi bijo suslapt, necukriniai... biggrin.gif iseinam sparciu zingsniu link masinu aiksteles, masina lyg ir turetu buti cia.. bet dairomes, nematom.. lyt vel rpadeda smarkiau... mes vis blaskomes po ta aikstele,kaip visteles slapios... ir juokas ima, ir nervas... nu negi mano senuka grabuka citruka bus pavoge is megos aikstes???biggrin.gif zooodziu, palakstem mes ten nemazai, galiausiai aciu dievui, masiniuke radom:D 4u.gif
o siaip buvo dar tu nutikimu, tik dabar kazkaip uzstrigo, primirsau... butinai papasakosiu kai prisiminsiu:D
Atsakyti
QUOTE(Ciuda @ 2008 05 14, 04:20)
buvo dar tu nutikimu, tik dabar kazkaip uzstrigo, primirsau... butinai papasakosiu kai prisiminsiu:D

va ir prisiminiau, ka norejau pasakoti:D cia sviezia gana istorija, per sias velykas vykusi:) siaip nera juokinga, tiesa sakant tuo metu man buvo VISISKAI nejuokinga, netgi labai rimtas isvadas padariau.... biggrin.gif taigi, pries velyku ryta as dirbau naktinej pamainoj, ir nusprendziau is karto po jos,nemiegojusi vaziuoti i kaima (is vilniaus i Moletus) pas seima..ai,galvoju,kol as pamiegosiu,kol nuvaziuosiu paskui,tai ir visa pagrindine dalis velyku praeis (na, baznycia, seima prie stalo ir t.t....) taigi, iskart po darbo uzsukau namo, susirinkau daiktus, vietoj neveikiancios radijukes masinoj ( kaiptik tuo metu pagedus kazko buvo) pasiemiau laptopa... dar uz akiu netycia uzkliuvo mano brangiausiojo cigareciu pokelis ant stalo... nu kaip tycia! ai,sakau,pasimsiu, vaziuodama parukysiu:D:D:D
islekiu i masiniuke savo, ant sedynes salia vairuotojo pasidedu laptopa,isijungiu Marilyn Manson muzikele, kad maziau imtu miegas... vaziuoju, cigarete pasiruosus.. (beje turiu paminet, kad siaip tai as rukau super retai, zodziu nesu rukanti) .. jau isvaziavau uz vilniaus, degu cigariuke.. berukydama suprantu kad vistik NU KAM MAN CIA REIKIA RUKYT??? dar velyku ryta, vaziuojant pas seima... biggrin.gif zodziu, kaip matot, gana issiblaskius neapsisprendus ta ryta buvau:D zooodziu,nu sakau,dar va pro langeli nukratau pelenukus, dar du dumeliai, ir mesiu lauk.. tai bekratydama pelenus kazkaip uzsisapnavau,kad vos i priesinga juosta neislindau.. tada susikaupiau,sakau nu fsio, tokios nesamones vyksta, Ciuda, jei nemoki vairuodama rukyt, tai ir nerukyk! - pasakau sau, ir metu ta cigarete per langa! bet ka jus galvojat??? toks itarimas,kad cigariukas atgal i masinos salona inestas buvo... ir nesusigaudau KUR?! ar ant galines sedynes smilksta? ar ant laptopo gal kazkur... ??? o jei kur i plaukus isivele ir degu po biskel...? zodziu, panikos belekiek, nezinau ka daryt, nei kur sustot yra, nei dairytis, masinu pilnas kelias.... jezus marija ... tik po to pajutau kad .. klynas dega biggrin.gif:D:D:D o dieve, miegai visi islakste,as greit tik su ranka prispaudziau prie kojos,kad uzgestu.... oj.. biggrin.gif paskui viiiisa kelia vaziavau ir dekojau Dievui, visiems angelams sargams.... kad tas velyku rytas nesibaige tragiskai.. :/ tai va, dabar biskiuka juokingai, absudriskai taip atrodo,bet tada tai buvau tikrai issigandus sad.gif
o isvadas pasidariau tai turbut ir taip aisku kokias biggrin.gif kad ner ko cia man rukyt, o juolabiau - uz vairo biggrin.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciuda @ 2008 05 21, 05:59)
va ir prisiminiau, ka norejau pasakoti:D cia sviezia gana istorija, per sias velykas vykusi:) siaip nera juokinga, tiesa sakant tuo metu man buvo VISISKAI nejuokinga, netgi labai rimtas isvadas padariau.... biggrin.gif taigi, pries velyku ryta as dirbau naktinej pamainoj, ir nusprendziau is karto po jos,nemiegojusi vaziuoti i kaima (is vilniaus i Moletus) pas seima..ai,galvoju,kol as pamiegosiu,kol nuvaziuosiu paskui,tai ir visa pagrindine dalis velyku praeis (na, baznycia, seima prie stalo ir t.t....) taigi, iskart po darbo uzsukau namo, susirinkau daiktus, vietoj neveikiancios radijukes masinoj ( kaiptik tuo metu pagedus kazko buvo) pasiemiau laptopa... dar uz akiu netycia uzkliuvo mano brangiausiojo cigareciu pokelis ant stalo... nu kaip tycia! ai,sakau,pasimsiu, vaziuodama parukysiu:D:D:D
islekiu i masiniuke savo, ant sedynes salia vairuotojo pasidedu laptopa,isijungiu Marilyn Manson muzikele, kad maziau imtu miegas... vaziuoju, cigarete pasiruosus.. (beje turiu paminet, kad siaip tai as rukau super retai, zodziu nesu rukanti) .. jau isvaziavau uz vilniaus, degu cigariuke.. berukydama suprantu kad vistik NU KAM MAN CIA REIKIA RUKYT??? dar velyku ryta, vaziuojant pas seima... biggrin.gif zodziu, kaip matot, gana issiblaskius neapsisprendus ta ryta buvau:D zooodziu,nu sakau,dar va pro langeli nukratau pelenukus, dar du dumeliai, ir mesiu lauk.. tai bekratydama pelenus kazkaip uzsisapnavau,kad vos i priesinga juosta neislindau.. tada susikaupiau,sakau nu fsio, tokios nesamones vyksta, Ciuda, jei nemoki vairuodama rukyt, tai ir nerukyk! - pasakau sau, ir metu ta cigarete per langa! bet ka jus galvojat??? toks itarimas,kad cigariukas atgal i masinos salona inestas buvo... ir nesusigaudau KUR?! ar ant galines sedynes smilksta? ar ant laptopo gal kazkur... ??? o jei kur i plaukus isivele ir degu po biskel...? zodziu, panikos belekiek, nezinau ka daryt, nei kur sustot yra, nei dairytis, masinu pilnas kelias.... jezus marija ... tik po to pajutau kad .. klynas dega biggrin.gif:D:D:D o dieve, miegai visi islakste,as greit tik su ranka prispaudziau prie kojos,kad uzgestu.... oj.. biggrin.gif paskui viiiisa kelia vaziavau ir dekojau Dievui, visiems angelams sargams.... kad tas velyku rytas nesibaige tragiskai.. :/ tai va, dabar biskiuka juokingai, absudriskai taip atrodo,bet tada tai buvau tikrai issigandus sad.gif
o isvadas pasidariau tai turbut ir taip aisku kokias biggrin.gif kad ner ko cia man rukyt, o juolabiau - uz vairo biggrin.gif
thumbup.gif

Joo.. jau kiek aš mašinų su tom cigaretėm pradeginus lotuliukas.gif bet visada, jei kildavo įtarimas, kad ji viduj, kaldavau ant stabdžių, jei būdavo galimybė ir ieškoti, nes ne juokas, jei kur ant galinės sedynės nukristų... Taigi, moralas nr.1-naudok peleninę, nr2-kam ta peleninė, jei gali išvis nerūkyti? Ir mašina sveika, ir tu nestresuoji, ir oda graži thumbup.gif
Atsakyti
pas mane per velykas irgi buvo nuotykis.
Sventem pas vyro tevus ir po pusryciu issiskirstem. Vyras su tevais pas savo senelius isvaziavo, o as nutariau savo krikstatevius aplankyti.
Gyvena jie kaime, beveik visur asfaltas, tik paskutiniai trys -keturi simtai metru toksai paprastas keliukas, net ne zvyrkelis, o dar paprastesnis. Pavasari ten iprastai tokia terlyne buna, kad daug kas klimsta.
Tai privaziuoju as iki to keliuko, apsiziuriu.. atrodo nieko baisaus. Vaziuoju toliau, stengiuosi islaikyti pastatovu greiti, negazuoti ir savaime aisku jokiu budu nesustoti, nes pajudeti gali buti sunku....
Na ir privaziava as krikstatevio sodyba, tas i mane akis isputes ziuri.... pasirodo tuo keliuku kokias paskutines tris savaites niekas nebuvo jau pravaziaves lengvaja masina be uzklimpimu. Tik pries pusvalandi is ten viena masina kaip tik trauke.
Atsakyti
Labukas 4u.gif Neblogos cia pas jus istorijos... biggrin.gif

Papasakosiu ir as viena...
Tuomet dar laukiausi antro vaikelio. Vaziuoju gatve, ramiai, , masinu nei daug nei mazai... Prisiveja mane policijos masina (man is desines), as pasiziuriu - greitis nevirsytas, viskas ok, jie priletina greiti, na o as aisku nuvaziuoju greiciau, bet tikrai nevirsiju greicio... Vel jie mane prisiveja, *****, kazkaip nejauku pasidaro, matau, kad ziuri i mane, jie vel priletina greiti, na, as ir vel juos aplenkiu... Ir tik girdziu sirena pasigirsta, pasiziuriu per veidrodeli, rodo jie man, suk i desine ir stok... Prakaitas tik ismuse. Ko tie kavarabos is manes nori, galvoju. Na, sustoju, atsidarau langeli, laukiu... Pateikit prasau dokumentus, sako: draudima padaviau, teises padaviau, niekaip nerandu technikines apziuros talona, prisimenu: pas vyra pasiliko... Policininkas sako: prasau ateiti iki musu masinos, na, as isedu i masina, ir vienas man sako, ar jus tokia nagla, ar mus visai durnais skaitot?Ne, ka jus , sakau... Tai mes jus du kartus prisivijom, kiti mus pamate, bent jau mums matant dirzus uzsisega, o jus sau pasiziurejot kelis kartus ir toliau sau nuvaziavot. Supraskit, sakau as, mane teisingai 8 menuo, jau sedit ir taip spaudzia, o dar jeigu dirza uzsisegciau, visai oro truktu... Tai jie man sako, tai mes juk nematem jusu pilvo, nu galvoju tikrai durni, tai ka as pilva ant lango jiems padesiu, ar ka... Na, nepykit sakau, supraskit mano padeti. Tai palinkejo jie man gero kelio ir paleido... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nestukem visiskai legaliai yra leidziama vaziuoti neprisisegus smile.gif

Nu bet mentai trenkti... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 24 gegužės 2008 - 19:35
QUOTE(denaxa @ 2008 05 24, 20:34)
Nestukem visiskai legaliai yra leidziama vaziuoti neprisisegus smile.gif

Nu bet mentai trenkti... doh.gif

Čia kur jūs tokį išrašą radote? Ar pastabose ieškoti? Ko tais negirdėįjau, kad LEGALIAI leidžiama važiuoti neprisisegus. Gerai, kad mentai pasitaikė supratingi. Aš tai pasikišu diržą po pilvu, nes po avarijos, kurios pasekmės galėjo būti liūdnos, jei nebūčiau buvus prisisegus, važinėju tik su jais...
Atsakyti
QUOTE(Ingule20 @ 2008 05 25, 16:34)
Čia kur jūs tokį išrašą radote? Ar pastabose ieškoti? Ko tais negirdėįjau, kad LEGALIAI leidžiama važiuoti neprisisegus. Gerai, kad mentai pasitaikė supratingi. Aš tai pasikišu diržą po pilvu, nes po avarijos, kurios pasekmės galėjo būti liūdnos, jei nebūčiau buvus prisisegus, važinėju tik su jais...

Yra tam tikros medicinines indikacijos kai galima nesisegti dirzu,ket apie tai neraso,bet policija zino(uztat ir paleido) smile.gif Dar leidziama nesisegti taxistams,tik nepamenu dabar kodel.Na,as irgi dirbu be saugos dirzu smile.gif
Siaip i gala nestumo staigiau stabdant ir stipriai uzsiverzus dirzui galima pakenkti kudikiui.
Bet cia jau ne ta tema,sorry ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 05 25, 17:04)
Yra tam tikros medicinines indikacijos kai galima nesisegti dirzu,ket apie tai neraso,bet policija zino(uztat ir paleido) smile.gif Dar leidziama nesisegti taxistams,tik nepamenu dabar kodel.Na,as irgi dirbu be saugos dirzu smile.gif
Siaip i gala nestumo staigiau stabdant ir stipriai uzsiverzus dirzui galima pakenkti kudikiui.
Bet cia jau ne ta tema,sorry ax.gif

Taksistam leidziama neprisisegti tik tada, kai veza klientus. O priezastis - jei kas nors puls( pasitaiko, kad nori pinigus ar masina pavogt), kad nebutu priristas prie sedynes ir galetu lengviau apsiginti ar pabegti mirksiukas.gif
Bent jau man taip taksistai sake biggrin.gif
Atsakyti