QUOTE(Ciuda @ 2008 05 14, 04:20)
buvo dar tu nutikimu, tik dabar kazkaip uzstrigo, primirsau... butinai papasakosiu kai prisiminsiu:D
va ir prisiminiau, ka norejau pasakoti:D cia sviezia gana istorija, per sias velykas vykusi:) siaip nera juokinga, tiesa sakant tuo metu man buvo VISISKAI nejuokinga, netgi labai rimtas isvadas padariau....
taigi, pries velyku ryta as dirbau naktinej pamainoj, ir nusprendziau is karto po jos,nemiegojusi vaziuoti i kaima (is vilniaus i Moletus) pas seima..ai,galvoju,kol as pamiegosiu,kol nuvaziuosiu paskui,tai ir visa pagrindine dalis velyku praeis (na, baznycia, seima prie stalo ir t.t....) taigi, iskart po darbo uzsukau namo, susirinkau daiktus, vietoj neveikiancios radijukes masinoj ( kaiptik tuo metu pagedus kazko buvo) pasiemiau laptopa... dar uz akiu netycia uzkliuvo mano brangiausiojo cigareciu pokelis ant stalo... nu kaip tycia! ai,sakau,pasimsiu, vaziuodama parukysiu:D:D:D
islekiu i masiniuke savo, ant sedynes salia vairuotojo pasidedu laptopa,isijungiu Marilyn Manson muzikele, kad maziau imtu miegas... vaziuoju, cigarete pasiruosus.. (beje turiu paminet, kad siaip tai as rukau super retai, zodziu nesu rukanti) .. jau isvaziavau uz vilniaus, degu cigariuke.. berukydama suprantu kad vistik NU KAM MAN CIA REIKIA RUKYT??? dar velyku ryta, vaziuojant pas seima...
zodziu, kaip matot, gana issiblaskius neapsisprendus ta ryta buvau:D zooodziu,nu sakau,dar va pro langeli nukratau pelenukus, dar du dumeliai, ir mesiu lauk.. tai bekratydama pelenus kazkaip uzsisapnavau,kad vos i priesinga juosta neislindau.. tada susikaupiau,sakau nu fsio, tokios nesamones vyksta, Ciuda, jei nemoki vairuodama rukyt, tai ir nerukyk! - pasakau sau, ir metu ta cigarete per langa! bet ka jus galvojat??? toks itarimas,kad cigariukas atgal i masinos salona inestas buvo... ir nesusigaudau KUR?! ar ant galines sedynes smilksta? ar ant laptopo gal kazkur... ??? o jei kur i plaukus isivele ir degu po biskel...? zodziu, panikos belekiek, nezinau ka daryt, nei kur sustot yra, nei dairytis, masinu pilnas kelias.... jezus marija ... tik po to pajutau kad .. klynas dega
:D:D o dieve, miegai visi islakste,as greit tik su ranka prispaudziau prie kojos,kad uzgestu.... oj..
paskui viiiisa kelia vaziavau ir dekojau Dievui, visiems angelams sargams.... kad tas velyku rytas nesibaige tragiskai.. :/ tai va, dabar biskiuka juokingai, absudriskai taip atrodo,bet tada tai buvau tikrai issigandus
o isvadas pasidariau tai turbut ir taip aisku kokias
kad ner ko cia man rukyt, o juolabiau - uz vairo