Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

Na va, apturėjau ir aš nuotykį ax.gif
Po ilgos, labai ilgos pertraukos pradėjau važinėt savarankiškai. Susiruošiu čia vieną dieną darban, ateinu prie mašiniuko - nuleistas ratas. Teoriškai žinau, kaip keisti, bet nesu bandžius ir pati nesiruošiu to daryt. Susirandu skubiai pagalbos, laukiu. Tuo tarpu išsitraukiu atsarginį, reikalingus įrankius... Na, atvažiuoja pažįstamas (prikeltas dar ir iš miegų), apžiūri, paspardo mano ratą ir sako - išvažiuok iš balos ir gali varyt, viskas čia pas tave gerai :hihihih: Nu išsidūriau kaip reikalas bigsmile.gif O ratas pasirodo baloj, bala užšąlusi, tai atrodo, kad sėdi tik ant ratlankio. Ką aš žinojau blush2.gif Tai gerai dar, kad laukdama nepradėjau varžtų atsukinėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jorė @ 2008 02 09, 00:01)
Aš tai vieną kartą išėjus iš parduotuvės vis bandžiau atidaryti dureles, bet niekaip neatsirakino, jau ir keiktis mintyse pradėjau, tik girdžiu vyriškas balsas ,,Ar Jums labai patinka mano mašina, kad veržiatės į vidų?" atsisuku, o ten stovi toks visai nieko  lotuliukas.gif vyriškis ir stebi, kaip aš į jo mašiną įlipti noriu. Tik tada pamačiau, kad mašinos tik spalva tokia, kaip mano, o markė visai kita doh.gif Na aš nors ir ne blondinė, bet markių tai nelabai skiriu. Taip gėda man pasidarė blush2.gif

Na,man tai irgi is tos operos buvo.Iseinu is Lukoilo su kava ir hot-dogu,kad butu patogiau pasistatau kava ant masinos stogo ir spaudziu pulteli-jokios reakcijos! Ir kazkoks jausmas,kad masiniukas kazkoks ne toks...Pasiziurejau atidziau-ogi is tikruju tai toks pat,bet ne mano blush2.gif Tai tik uz kavos ir nesiau muila is ten kol savininkas neatejo lotuliukas.gif O maniske per kelias vietas desiniau stovejo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Teta vare is garazo masina. Kad geriau matytu atsidare dureles. Masina isvaziavo, tik jau be dureliu.
Atsakyti
QUOTE(ausrakns @ 2008 02 23, 11:36)
Teta vare is garazo masina. Kad geriau matytu atsidare dureles. Masina isvaziavo, tik jau be dureliu.

Geras nuotykis lotuliukas.gif Tik vat ka ten galima geriau pamatyt pro pradarytas dureles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 02 23, 15:39)
Geras nuotykis lotuliukas.gif Tik vat ka ten galima geriau pamatyt pro pradarytas dureles? g.gif

masina atbulom vare
Atsakyti
QUOTE(ausrakns @ 2008 02 23, 17:12)
masina atbulom vare

Tai sita tai as supratau,bet tik kad pro veidrodzius geriau matosi,ir abi puses g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrakns @ 2008 02 23, 11:36)

ir aš taip vieną kart iš garažo išvažiavau, tik mano tada dar žiguliukui durelės sunkiai darinėdavosi, tai aš ligtais uždariau ir tik išgirdau kaip kažkas sutraškėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 02 23, 16:14)
Tai sita tai as supratau,bet tik kad pro veidrodzius geriau matosi,ir abi puses g.gif

O aš pro veidrodžius žiūrėdama atbulomis varydama į tvorą įvariau.... blush2.gif senokai jau..dar su žiguliuku...

tai jei per galini langą nematu, irgi dureles atsidarau. Bet nu jau retokai.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 02 27, 00:01)
O aš pro veidrodžius žiūrėdama atbulomis varydama į tvorą įvariau.... blush2.gif  senokai jau..dar su žiguliuku...

tai jei per galini langą nematu, irgi dureles atsidarau. Bet nu jau retokai.... blush2.gif

As su autobusu atbuliniu issisukineju jei vietos neuztenka rolleyes.gif O ten tik soniniai veidrodziai -sukiesi ir meldiesi biggrin.gif
O kas liecia lengvaja-jei ziureciau pro dureles tai garantuotai kur nors kita puse ipilciau,mieste taip nepaparkuosi,mazai vietos ir turi matyti visas puses vienu metu bigsmile.gif

Ups...offtopikas gavosi... blush2.gif
Atsakyti
Praeitą žiemą, kai dar sniego buvo, vyras anksčiau išėjo į kiemą mašinos nuvalyti, o aš su vaikas išeinu po keleto minučių. Tamsu lauke dar, kaimynė prieina prie vyro mašinos atidaro dureles ir sėda. Vyras žiūri praradęs amą, o gretimą mašiną valantis kaimynas rėkia- čia, čia mūsų mašina.

Dar vienas atsitikimas. Vyras susitarė su draugu, kad atvažiuos jo pasiimti, tik jis turi laukti gatvėje. Vyras išeina į gatvę, palaukia, žiūri atvažiuoja mašina draugo, kilsteli ranką, mašina sustoja ir vyras įlipa į mašiną. Pažiūri į vairuotoją- visiškai nepažįstamas vyras doh.gif Vyras atsiprašo ir išlipa lotuliukas.gif Mašina tokia pati buvo kaip draugo lotuliukas.gif
Atsakyti
man karta buvo taip ax.gif retai pyldziau benza, kadangi su vyru dalindavmes viena masina. ir pildem benza kolonelej salia namu. o neseniai gavau dovanu savo mobiliuka. nuo to man ir prasidejo doh.gif ar iki koloneles per toli atsistoju unsure.gif o karta atvaziavau i kita kolonele... na as nosi i virsu, iseinu karaliene is masinos, atidarau baka, ikisu zarna, spaudziu...nesipila blink.gif is visu jegu jau spaudziu. niekaip. uz manes stovi-laukia vyrukas, zvilgsniu prasau iseit is masinos...prasau padeti blush2.gif nesipila. jis irgi bando spausti. pastovejom...pagalvojom... g.gif ir jis sako. o jus pinigus uzmokejot? blink.gif ir tik tada pastebejau kad net tos budos nera kur nunest pinigus doh.gif o cia automatine degaline. moki-pili. doh.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Pikta voverė @ 2008 02 29, 13:11)
Praeitą žiemą, kai dar sniego buvo, vyras anksčiau išėjo į kiemą mašinos nuvalyti, o aš su vaikas išeinu po keleto minučių. Tamsu lauke dar, kaimynė prieina prie vyro mašinos atidaro dureles ir sėda. Vyras žiūri praradęs amą, o gretimą mašiną valantis kaimynas rėkia- čia, čia mūsų mašina.

Dar vienas atsitikimas. Vyras susitarė su draugu, kad atvažiuos jo pasiimti, tik jis turi laukti gatvėje. Vyras išeina į gatvę, palaukia, žiūri atvažiuoja mašina draugo, kilsteli ranką, mašina sustoja ir vyras įlipa į mašiną. Pažiūri į vairuotoją- visiškai nepažįstamas vyras doh.gif Vyras atsiprašo ir išlipa lotuliukas.gif Mašina tokia pati buvo kaip draugo lotuliukas.gif

panasi istorija buvo ir mano vyrui. sako lauke prie prie kazkokio priekibos centro draugo. ateina mergyna...atidaro dureles, atsiseda. vyras sako abudu kvadratinem akim ziuri vienas i kita. mergina atsigauna ir isliekia. bigsmile.gif
Atsakyti
o man tai net pasakoti geda, kaip yra buvę blush2.gif Važiuoju aš mieste, kylu į kalną, akseleratotių tik spaudžiu, kad tik greičiau užlėkti(iš karto pakilus kalnu man posūkis ir namai).žvilgteliu pro galinį veidrodėlį- policija iš paskos.Nu scenarijus aiškus: švyturėliai, trumpam įsijungia sirena- stoju šalikelėje unsure.gif Įsijungiu rankinį, tačiau koją instinktyviai laikau ant stabdžio pedalo, paduodu dokumentus, kalbam su pareigūnu, aiškinuos ko taip skubu namo, jau vakaras, lekiu pas dukrytę mažytę, norisi greičiau namo,juolab kad iki namų vos 500m.Nu ir sulaukiu kvietimo ateiti pas pareigūnus į mašiną. Va čia ir prasidėjo doh.gif Vos tik išlipau iš mašinos, ji po truputį pradėjo riedėti atbula, o policijos mašina kaip tyčia prie pat, tai net nespėjau įšokti ir sustabdyti, tik bum doh.gif žiūriu mentukės numeriai nukrito, pareigūnas stovi kvadratinėm akim.o gėda negaliu: ne gana už greitį sustabdė, tai dar ir sugebėjau policijos mašiną aptrankyti doh.gif doh.gif doh.gif Aš pamiršau, kad pas mane rankinis prastai laiko schmoll.gif Finalas: pasitaikė malonūs pareigūnai, tai išsisukau už 50lt, sako važiuok tik, tik palauk pirma kol mes pasitrauksim tongue.gif Kad vėl neįlėkčiau tongue.gif Tada, ir dar bent porą metų po to įvykio buvo baisiai nesmagu, bet dabar prisimenu tai kaip nuotykį biggrin.gif
Atsakyti