QUOTE(Drua @ 2011 08 11, 14:23)
Liniuxxx, kokios puikios mozaikinės plytelės Iš kur? Kokia kaina? kiek maždaug kainuoja tokią vonią apklijuoti? bėda, kad mes jau nusipirkę travertino tamsias plyteles vonios apklijavimui, tai būt gerai žinoti kiek maždaug kainuotų apklijavimas mozaikinėmis.. kitaip sakant reikia vyra gal pabandyti paruošti papildomoms išlaidoms
Kainavo nei daug, nei mazai, apie pora simtu lt apklijuot visa vonia tiesa sakant nebepamenu, kiek kvadrato kaina ieskodama panasaus atspalvio mozaiku perejau ne viena parduotuve, kol visai atsitiktinai uzmaciau Senukuose - spalva atitiko idealiai
Cobre, aciu
elitarai, kilimukas Rietavinis
Papildyta:
QUOTE(Liniuxxx @ 2011 08 11, 15:39)
Kainavo nei daug, nei mazai, apie pora simtu lt apklijuot visa vonia tiesa sakant nebepamenu, kiek kvadrato kaina ieskodama panasaus atspalvio mozaiku perejau ne viena parduotuve, kol visai atsitiktinai uzmaciau Senukuose - spalva atitiko idealiai
Cobre, aciu
Cobre, aciu
mamagabi, suuper, kad daliniesi info apie blusu turgeli -jau man niezti naguciai
Oho, koks pyktis Tas 11-metis, tai ne mano sūnus, o brolis, tad kaip draugelio, aš jo galiu paklausti nuomonės. Aš jo nuomonės klausiu apie daug ką, nors tarp mūsų ir yra 12 metų skirtumas. Šiuo metu pradedu įsirenginėti savo nuosavus namus ir man širdžiai mielesnė tema "skandinaviškas ir vintage interjeras", tad čia įlindau tik apginti jūsų vaikų ) Na nebūkit jiems tokios žiaurios, jei jie nevertina klasikos, neverskit vaikų mažais ponais ir madam, kurie kiekvienam gyvenimo žingsnyje pabrėš, kad " gyvenu ne Lietuvoje ir mano tas ir tas kelis kartus brangesnis už tą, todėl tu negali man nieko pasakyti". Juk daiktas, kad ir kiek kainuotų, lieka daiktu. Skoningas interjeras nėra būtinai klasikinis ir brangus interjeras. Lygiai taip pat nepritariu ir mažųjų princesių rūūūžaviems kambariams ( nes juk 4- metė mergaitė taip nori). Skonį reikia lavinti, bet ne piršti savo, ar vesti pas psicholgus. Viskas gerai su jūsų vaikais!
QUOTE(elitarai @ 2011 08 11, 13:26)
O lovų Jyske yra ir gražių- tos paprastos medinės pušinės )
Parodžiau jūsų sūnaus lovą 11-mečiui, tai nuomonė: " moteriška senukų lova ".
Gal jūsų sūnui tiesiog nusibodo gulėt ant čiužinio, suprato, kad tai, ko nori jis, negaus, tai ir sutiko net nežiūrėdamas su jūsų siūloma.
Kai pirmą kartą pamačiau ją, pagalvojau, kad tikrai graži, bet net minties nebuvo, kad tai galėtų būti 8-mečio ir dar berniuko lova.
Miela Joana Agota,mano vaikas,tai ne jusu.Mes Lt tik atostogaujame ir ant ciuzinio savo kambaryje jis labai puikiai jauciasi(uz jo kaina galiu 4jysko lovas nupirkti)tad komentuoti nusibodo ar ne net neverta!
Jums nei minties nekilo,kad gali vaikui lova buti,man nekiltu mintis savo vaikui rodyti per interneta kito vaiko lova ir KLAUSTI-ei,kaip tau si lova
Mano sunus auklejamas taip,kad skoniui draugu nera.Diskusija baigta
Parodžiau jūsų sūnaus lovą 11-mečiui, tai nuomonė: " moteriška senukų lova ".
Gal jūsų sūnui tiesiog nusibodo gulėt ant čiužinio, suprato, kad tai, ko nori jis, negaus, tai ir sutiko net nežiūrėdamas su jūsų siūloma.
Kai pirmą kartą pamačiau ją, pagalvojau, kad tikrai graži, bet net minties nebuvo, kad tai galėtų būti 8-mečio ir dar berniuko lova.
Miela Joana Agota,mano vaikas,tai ne jusu.Mes Lt tik atostogaujame ir ant ciuzinio savo kambaryje jis labai puikiai jauciasi(uz jo kaina galiu 4jysko lovas nupirkti)tad komentuoti nusibodo ar ne net neverta!
Jums nei minties nekilo,kad gali vaikui lova buti,man nekiltu mintis savo vaikui rodyti per interneta kito vaiko lova ir KLAUSTI-ei,kaip tau si lova
Mano sunus auklejamas taip,kad skoniui draugu nera.Diskusija baigta
QUOTE(Cobre @ 2011 08 11, 11:42)
Vis lyg ir nepasisakiau del mamaSandra mergaites kambariuko. Zmones pasidare remonta, tik susistate baldus ir iskart parode mums. Truksta ne tik sviestuvo, truksta kruvos detaliu, mergaitisku smulkmenu, net idomu, kiek dienu mergaite jau gyveno tame kambaryje. O cia imama ir iskart sprendziama, kad ne mergaitiska, primena viesbuti ir t.t. Ir aplamai, nepagalvojama, kad laikas bega taip greit, jog tuoj mergaitei bus 16, 17 metu ir tai bus normalus merginos kambarys, jokiu vaikisku dalykeliu jai jau dabar beveik nereikia, ar ji dar aplamai kokiu zaislu turi? ka kalbeti apie tai, kaip bus po 3 metu. Todel mamaSandros merginos kambarys yra irengtas taip, kad tiks ir jaunutei paauglei ir studentei, viska lems tik dekoravimas ivairiomis smulkmenomis.
Tamsta labai teisingai parašėte, bet kituose postuose irgi buvo minėta, kad dabar kambarys "be veido", neapgyvendintas savais daiktais. Ką rodo- tą matom ir niekas piktybiškai nesikabinėja. O dėl skonių taip- jie skirtingi, kažkam rokokinė lova- kažkam pušinis jyskas, nei vieni nei kiti dėl savo skonio/grožio supratimo nėra prastesni už kitus.
neverskit vaikų mažais ponais ir madam, kurie kiekvienam gyvenimo žingsnyje pabrėš, kad " gyvenu ne Lietuvoje ir mano tas ir tas kelis kartus brangesnis už tą, todėl tu negali man nieko pasakyti". Juk daiktas, kad ir kiek kainuotų, lieka daiktu. Skoningas interjeras nėra būtinai klasikinis ir brangus interjeras. Lygiai taip pat nepritariu ir mažųjų princesių rūūūžaviems kambariams ( nes juk 4- metė mergaitė taip nori). Skonį reikia lavinti, bet ne piršti savo, ar vesti pas psicholgus. Viskas gerai su jūsų vaikais!
niekam neydomu,cia provanso ir klasikos tema.
niekam neydomu,cia provanso ir klasikos tema.
QUOTE(Marla @ 2011 08 11, 17:45)
Tamsta labai teisingai parašėte, bet kituose postuose irgi buvo minėta, kad dabar kambarys "be veido", neapgyvendintas savais daiktais. Ką rodo- tą matom ir niekas piktybiškai nesikabinėja. O dėl skonių taip- jie skirtingi, kažkam rokokinė lova- kažkam pušinis jyskas, nei vieni nei kiti dėl savo skonio/grožio supratimo nėra prastesni už kitus.
Is kur pas zmones iprotis perskaityti tai, kas neparasyta? Visu pirma nieko neapkaltinau kabinejimusi, o juo labiau piktybiniu . Kazkas issake savo nuomone, o as issakiau savo ir net pabandziau, kaip mokejau, ja pagristi. Todel taip rasyti cituojant mano posta neteisinga.
Visu antra, faktas, kad kambarys rodomas jo kurimo eigoje, tai ir komentuojam tai ka matom. O matom sakyciau teisingai irengta kambari. Kas jame padaryta negerai? Gal baldai, spalvos, baldu isdestymas neatitinka kazkieno vizijos apie grazu paaugliska kambari. Bet tai naturalu, as nematau nei vienos, kuri savo namucius cia kurtu absoliuciai tokiu paciu stiliumi, kaip kitos. Todel "man grazu-negrazu", kaip ir i sona dedame, o traukiame lauk savo objektyvumo likucius ir komentuojam. Manau temos pavadinima kambarys atitinka, skirtingai nei tuo atveju, kai ikeliama kaimo sodyba nieko bendro neturinti su klasika (tiksliau tuo, ka mes cia bendrai vadiname tuo terminu) arba provansu. Ar jis tinka paauglei, ar yra funkcionalus, ar baldai, spalvos, pasirinktos medziagos dera, ar sudaro stilistini vientisuma? Manau, kad taip. Ko gero tai viskas, apie ka galim diskutuoti cia. Jei kazkas mano kitaip, tai pasisakom, bet noretusi ir tos nuomones pagristumo. Na tarkime kad "Jusu uzuolaidos absoliuciai nedera prie sienu spalvos, nes...". Jei mamaSandra bus tokia maloni ir ateityje parodys, kaip kambarys keiciasi ji dekoruojant, papildant detalemis, tada jau galesim diskutuoti apie tai, gal va ims ir visu dziaugsmui nupirks lovatiese su Hana Montana, bus del ko paloti cia. Va tada kambarys bus tikrai be veido arba su subjaurotu
O siame etape pasakyti, kad kambarys be veido, tai absurdiska. Gerai sakote, ka rodo, ta ir matote. Tai prasome tai ir komentuoti.
Paskutinis sakinys aplamai ka bendro turi su mano postu? Grizkite puslapiu atgal ir IDEMIAI paskaitykite ka as parasiau apie Jyskine lova. apie prastesnius zmones isvis net kalba neeina
As vat ir galvoju, ar zmones is nemokejimo skaityti ar is jaunumo ir neatidumo priskiria kitiems nebutas nuodemes.
QUOTE(Arvile' @ 2011 08 11, 14:27)
Papildyta:
QUOTE(Drua @ 2011 08 11, 14:51)
Vis seku šią temą ir tyliai sau žaviuosi Cobres tiesmukumu gerąja prasme - tiek giria, tiek peikia labai taikliai ir argumentuotai
Klausimėlis. Kokias vonias esate išsirinkusios?
Klausimėlis. Kokias vonias esate išsirinkusios?
as savo asmeniniu pavyzdziu remiuosi:
artimiausiu metu i planus itrauktas vonios keitimas, o turime kampine didele su masazais, kazkadau wau kiek pinigu sumoketa, o naudos jokios.
taigi isvardinsiu trukumus:
- maudantis vienam, sunaudojamas dvigubas kiekis vandens;
- kadangi plati, greit atsala vanduo;
- daug vietos uzima vonioje;
- vienai nepatogu (man per didele, slystu);
- jei dar su masazine sistema, tai kol iki taves atbega srove, ji sumazeja (negalioja nugarai)
privalumai:
- galit maudytis dviese (klausimas kiek daznai ta darysit);
Papildyta:
QUOTE(Liniuxxx @ 2011 08 11, 15:16)
Dar turiu klausima, gal patarsit, merginos
Va toki langa turime vonioje, kaip manote, ar tiktu cia lengvo audinio uzuolaida (tik pacio audinio isivaizduoju turetu buti daug, kad jis siek tiek dengtu langa), parista viename sone?
Va toki langa turime vonioje, kaip manote, ar tiktu cia lengvo audinio uzuolaida (tik pacio audinio isivaizduoju turetu buti daug, kad jis siek tiek dengtu langa), parista viename sone?
as kabinciau cia austrietes, prabangaus permatomo audinio, su pamusalu.
Jei jau labai norisi kabint parisama uzuolaida, tai dekite dvi, kad islaikytu proporcija, manau irgi labai deretu, tik jau uzuolaidas darykit iki zemes (kas vonioje gal nera labai patogu).
keiciu savo posta del dvieju uzuolaidu...
nepastebejau duso kabinos sone, taigi dvi uzuolaidos netiks, viena - dar labiau netiks.
Imkit Austrietes arba romanetes, bus
QUOTE(Cobre @ 2011 08 11, 15:28)
Drua, jei labai norisi kampines vonios, tada yra galimybe priderinti tas smulkutes mozaikines plyteles ir jomis klijuoti. Ta pacia mozaika panaudojus kazkur kaip dekora (veidrodi imontuoti, ar juostele viena jomis klijuoti ant sienos), viskas susiderins ir nebus bedos. Pagaliau jei atitaikytumete idealiai spalvas, tai uztektu ir to, nereiktu daugiau niekur jokiu derinimu. jei kada butu idomu ir Caca butu tokia gera, kad parodyt jums savo vonia, tai pamatytumete kaip tai padaryta.
pagooglinus radau cia jos nuotrauku trupineli
http://www.google.lt.../...um=1&itbs=1
ir matau, kad dekoro juostele padaryta realybeje jos net nepastebejau, bet matyt tam tikras sabloninis mastymas suveike
Papildyta:
Daili vonia.
pagooglinus radau cia jos nuotrauku trupineli
http://www.google.lt.../...um=1&itbs=1
ir matau, kad dekoro juostele padaryta realybeje jos net nepastebejau, bet matyt tam tikras sabloninis mastymas suveike
Papildyta:
Daili vonia.
Caca atostogauja , turiu tik MB kompa, tai foto cia neperdaugiausia.Bet ikeliu ka turiu. Ispejimas- mano namai nei klasikiniai, nei provansiski. .
Dekoras visai is kitos operos nei plyteles (atspalviai tik labai panasus), jis skiria didziasias plyteles nuo tinkuotos ir dazytos sienos, tom paciom mozaikinem plytelem isklijuotas vonios krastas ir gabaliukas virs kriaukles.
Žinot merginos, turiu pasiūlymą:
Ar nevertėtų mums pasielgt kaip tarkim "Klaipėdos statybininkių" forumo merginoms, t.y. galėtume sukurti atskirą albumą, kur talpintume asmenines nuotraukas, slaptažodį gautų tik bent vienoje temoje pasireiškęs asmuo.
Po tokių aršių komentarų nebesinori visam svietui asmeninių nuotraukų viešint
O albumėlyje galima būtų daugiau nuotraukų patalpint
Ar nevertėtų mums pasielgt kaip tarkim "Klaipėdos statybininkių" forumo merginoms, t.y. galėtume sukurti atskirą albumą, kur talpintume asmenines nuotraukas, slaptažodį gautų tik bent vienoje temoje pasireiškęs asmuo.
na keista ši jūsų tema.
vis kas nors barasi.
paskaitinėju laiks nuo laiko ir man kilo klausimas.
ok. mes irgi statomės namą.
greičiausiai įmanomu būdu.
tai kaip man "išsiieškot" tai, ko noriu.
tarkime suprantu - viruvės baldus padarys tokius, kokius noriu.
bet prasideda toliau - visokie stalai/staleliai/komodos/veidrodžiai/indaujos/užuolaidos ir t.t..
tos pačios vaikų lovos - jų reiks iš karto.
tai kaip jūs darot??
nugi negali žmogus žinot kas tiks/patiks/kris į akį.
ar einat ir perkat iš to, kas yra, ar pvz. miegat 5 metus ant čiužinio, kol randat savo svajonių lovą?
tai gerai lova.
bet juk apstatyti reikia visą namą.
man pvz galva neišneša, kaip galima iš karto apstatyti visą namą taip, kad patiktų ir tiktų.
bent jau aš tiek neuždirbu, kad taip galėčiau
supratot ko klausiu?
vis kas nors barasi.
paskaitinėju laiks nuo laiko ir man kilo klausimas.
ok. mes irgi statomės namą.
greičiausiai įmanomu būdu.
tai kaip man "išsiieškot" tai, ko noriu.
tarkime suprantu - viruvės baldus padarys tokius, kokius noriu.
bet prasideda toliau - visokie stalai/staleliai/komodos/veidrodžiai/indaujos/užuolaidos ir t.t..
tos pačios vaikų lovos - jų reiks iš karto.
tai kaip jūs darot??
nugi negali žmogus žinot kas tiks/patiks/kris į akį.
ar einat ir perkat iš to, kas yra, ar pvz. miegat 5 metus ant čiužinio, kol randat savo svajonių lovą?
tai gerai lova.
bet juk apstatyti reikia visą namą.
man pvz galva neišneša, kaip galima iš karto apstatyti visą namą taip, kad patiktų ir tiktų.
bent jau aš tiek neuždirbu, kad taip galėčiau
supratot ko klausiu?
QUOTE(mamaSandra @ 2011 08 11, 16:33)
Žinot merginos, turiu pasiūlymą:
As uz tokia ideja.dazniausiai kritikes(tos piktokos) nebuna ykele nei vienos savo namu foto,anei kokios idejos ar patarimo,supuola tik,, mokyti,,
mamaSandra, as isivaizdavau ilga iki zemes viena uzuolaida, kuri yra pilnai uztraukta ir tik surista vienam sone ale kazi ar suprasi ka norejau pasakyt cia
Del albumo, pritariu visu 100%
Del albumo, pritariu visu 100%