QUOTE(mamaSandra @ 2011 08 10, 10:59)
ji pas mane tiesiog maza dama, nuo mazens mokinta, kad verciau tureti viena bet gera ruba nei xx skarmalu su kuriais niekur i zmones nepasirodysi. Uztat dabar kiek asaru buna, kad tas ar anas netinka
O kita mano mergina visiskai kitokia: visiskai tas pats kuom apsirengs, nesvarbu kad kambaryje netvarka, per asaras reikia susitvarkyt, nesvarbu kokie baldai stoves, lai mama rupinasi.
Taigi ne viskas priklauso nuo auklejimo, cia pavyzdys kaip du tos pacios seimos vaikai visiskai supranta skoni, kokybe ir grozi.
Mano vidurinele lygiai taip kaip jusu kita megina
Gyventu ant siuksliu ir vargo nematytu...
As net pas psichologa vaiku buvau, bet nieko paguodziancio neisgirdau - 'isaugs' manes siai dienai netenkina...
As zinau, kad pirsti vaikui savo nuomone kas yra grazu kas ne yra negerai, bet paciai man to isvengt nepavyksta
Sutinku su Marla, kad vaikui pirsti jog Klasika, tai jega, o modernas tai beskonybe yra absoliuti neteisybe...
Pamenu kolege mano viena savo mergaitei ipirsus buvo nuostata, kad Barbes tai kicas. Mergaite prie motinos pas mus sia fraze istarus buvo, kai manoji pasiule pazaist kartu. Bet kita karta kai mamos nebuvo salia - zaide su didziausiu malonumu...
As sutinku kad penkiametis sau neissirinks tinkamu spalvu, baldu, bet padiskutuoti su vaiku juk galima, tai jam tik bus i nauda, o jei dar ir i jo nuomone bus atsizvelgta - vaikas jausis saugesnis, pasitikejimas savimi augs. As seses mergaitems kambari irengineju, oj kaip i domu su penkiamete padiskutuoti!
As tariuosi vis ka namie darydama su savo dicke - kol kas ji galvoja apie architekturos ir dizaino specialybe - kuo anksciau pajus kas tai, manau tuo geriau. Del tapetu prieskambariui taip pat tariausi - ji balsavo uz kitus. Kai pamate rezultata - pasake savo nuomone kad mano jog klydo siulydama kitus tapetus... Geriau dabar klaidas lai daro ir mokosi jas pripazinti - tai manau didele vertybe, kurios daugleis turetume pasimokyti.
Beje, rysio tarp tatuiruociu ir lipduku as taip pat nerandu... Kaip tik kiek zinau spalvingi vaizdai tam tikram vaiko amziaus tarpsny atlieka labai svarbu lavinamaji darba
Filosofijos valandele... ups...