QUOTE(mamagabi @ 2011 08 05, 20:27)
Labai grazus, ale as kaip visada nerimstu: kas gamino, kiek kainavo?
Kas man dar labai patinka, kad tiek virtuveje, tiek miegamajame, juntamas tas pats ramus stilius bei spalvingumas
Kas man dar labai patinka, kad tiek virtuveje, tiek miegamajame, juntamas tas pats ramus stilius bei spalvingumas
dekui, kad neisbrokyjai raportuoju "chebrytei", kad gamino Leksima..jie gamina ivairias gobelenu trauktas lovas pagal italu dizaina..maniske lova 180x200 kainavo apie 2700..bet noriu visas perspeti, jei kas susidometu, kad jie deda labai prastas groteles..t.y. groteles su 7 cm tarpais tokios groteles netinka nei lateksiniams, nei poliuretaniniams ciuziniams ..apejau puse Vilniaus, visi ciuziniu gamintojai perspejo, kad galima sugadinti ciuzini, garantija negalios..realiai net spyruokliniams su mazom spyruoklem netinka..as liepiau atsiimt groteles, grazino man juokingus 100 lt, pirkau naujas
kazkaip visai netycia, nieko nederinant taip gavosi, kad miegamajame, dukros kambary, vonioj vyrauja alyviniai-kakaviniai tonai..tik pas vyra darbo kambary sienos ryskiai zalios labai norejo tokios angliskos zalios, pas drauga nusiziurejo..
QUOTE(mamagabi @ 2011 08 05, 21:58)
Visada labai kirbejo pasakyti, kad kai zmogus nemoka ar nezino kaip patalpa paversti dekoratyvia, puosnesne, naudoja viena vieninteli buda - ima ir isklijuoja viena kambario siena ryskesniais tapetais. Pastaruoju metu tai tarsi tabu ir tai mane liudina
tai as tuomet irgi nuliudinsiu miegamajam tapetuota tik viena siena, bet istapetavus visa kambari man butu per rysku o kazkokio akcento visgi norejosi