QUOTE(mamagabi @ 2011 08 05, 22:58)
Sveikute astrialiezuve
Kai kas pasakys nesamone ir as tiksliai zinosiu, kad taip yra (o ne man taip atrodo), tada ir pavarysiu
rekauti, vardan rekavimo ne mano stiliuje. Jei galvojai kitaip - turiu nuvilti.
Na fainai cia pasamprotavai apie tuos apvadus ir su viskuo tarsi ir sutikciau. Mano supratimu, tai apvadas skirtas tik pagrazinimui. todel manau, kad jais galima grazinti visokio aukscio patalpas, blogiau jos nuo to neatrodys tikrai, nei pazemes, nei paaukstes. Tik reikia tinkamai parinkti ju ploti. Visose tavo nuotraukose man plotis parinktas tinkamai, isskyrus ta juoda reikala. Arba su skoniu ten susipyko, arba toki tiksla ir turejo (noreciau manyti, kad taip ir yra) - parinkus netinkamo plocio apvada ir dar ji isryskinus paryskinti kambario zemuma.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2011 08 05, 23:23)
tai kad dar ne viskas nuo aukscio priklauso, lygiai taip pat priklauso ir nuo plocio
. Jei patalpa maza, tai paaukstinta ji atrodys dar mazesne, o jei labai didele ir zema, tada jau reiketu aukstinti.
Pats geriausias
pavyzdys, kaip galima labai akivaizdziai suzeminti patalpa, kas man atrodo gal ir mandrai padaryta, bet nelogiskai. O pastelinemis ir balta spalva galima tuos aukscius tik daugiau ar maziau pakoreguoti.
O jus, Cobre, dejote lubu apvadus ir mansardiniuose kambariuose? Pamenu miegamajame lyg ir nebuvo, nes as labai isiziurejus buvau ta balta dazyta juostele ant sienu uzleista ir ypac graziai su tapetais atrode
.
Mes visur palikom ta juostele (esu labai patenkinta) ir tik svetaineje isklijavom apvadus. Man kazkaip visur "nelipo", o ir daug kur netiko tie apvadai, nebent dar rusyje kada isklijuociau, nes ten visur lygios lubos.
tai jei jau taip pameni viska, tai gal pameni ir vonia? ten juk labai zema ir labai mazute patalpa. Bet siauri ir apvadai, ir jie man tikrai nezemina patalpos.
O juodos juostos pvz, tai galiu pasakyti, tai, ka jau ka tik parasiau: patalpa nera auksta ir parinkus toki apvado ploti ir tokia spalva, tai tik paryskino. Tai ir sakau, patys apvadai, jei kalbesim bendrai apie juos, o ne konkretu apvada, konkreciai patalpai, patalpos nesuzemins, jei bus tinkamai parinkti. Tiesiog, kaip ir kiekviena daikta, taip ir apvadus reikia parinkti tinkamai.
mansardiniuose nedejau. Man apvadai, daugiau toks klasikinis, prabangesnis reikalas. O vat mansarda man niekaip su tais dalykais asociaciju nekelia. tai ir pabijojau prisizaisti, kai kartais norima graziau, o gaunasi tiesiog juokingai. As sau visada sakau, kad jei nezinai ar bus gerai, tada reikia daryti paprasciau. Kaip tu ir sakai - man irgi nelipo cia apvadas, bet tiesiog del daugybes kampu, suzemejimu dideliu, nes kazkaip nesiziuretu man lubu apvadas vos ne bambos aukstyje