QUOTE(mamaSandra @ 2011 08 02, 20:39)
o kaip dabar jos atrodo? neatsirado tarpai?
Is nuotrauku dailiai atrodo
Aciu.
Pirma nuotrauka daryta pavasari berods, ar ziema. Jau nepamenu. Ten kazkada diskutavome apie tai, jog ju sudetinga prieziura del visokiu demiu ir pan., tai ispyliau vyna raudona ir palikau.
O antra nuotrauka daryta 2008 rudeni. Niekas pas mus nepasikeite visai, na tamseja gal po truputi . Gal kiek ir vaiksto, bet akivaizdziai mes to nematome, nes tarpai neglaistyti, tai neskilineja, netrupa, todel ir nesimato. Grindys nesildomos. As galvoju, kad gal ta alyva maitina medi, na kaip kremas odai, tai ji ir maziau reaguoja i viska
Musu ir palanges teptos semenu aliejumi. Man patinka. Tik grindims tai netiktu. Teoriskai galima, bet praktiskai tai prieziura taptu kankyne, o ir pavirsius taptu visai matinis, kas sunkintu prieziura.
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2011 08 02, 20:44)
*nenoriu pirs savo nuomones, bet jus apie matini laka gerai pagalvokit, as buvau juo islakavus pirma auksta tai man kaip asla pasirode
gal pirma pabandykit kokiam vienam kambaryje, paziuresit kaip atrodo...
Papildyta:
**mano virtuveje plyteles sviesios, beveik baltos, bet su glazura - plaunasi super, tik kad kiekviena diena ta reikia daryt, bet atrodo labai graziai.
Dabar pirmame aukste deciau placias grindines lentas, o virtuveje plyteles dideles, marmuro imitacijos.
* del aslos nieko nesakysiu, nes cia skonio reikalas. Kazkam gal tai butent ir yra grozis. bet prieziura tikrai lengvesne bus jei blizgesniu laku lakuota. Bent jau musu draugai viename aukste blizgiu lakavo, o kitame matiniu. tai ilgai nelauke - greit nusislifavo ir perlakavo blizgiu
Be to jei jau norisi lakuoti matiniu, tada geriau alyva. Finansiskai tikrai geriau, nes gali viska atlikti pats, o gero lako ir geros alyvos kaina ta pati. Atsinaujinti galima irgi paciam. nereiks nei perslifuoti is naujo. Kai pirma karta pati atsinaujinau po metu, tai atsidariau terasines duris, kad kvapas greiciau dingtu, tai pripute dulkiu ant ju, isdziuvo alyva ir dulkes prilipo prie vasko sluoksnio, eini ir jauciasi vos vos siurkstumas. Bet po keliu menesiu nusivaiksciojo, nusitryne matyt, nesijaute nieko absoliuciai. O vargas del prieziuros, tai mitas.
**Man ir mano normaliai atrodo, bet medines graziau. Su glazura irgi nenoreciau, man graziausia kai pusiau matines.