QUOTE(Cobre @ 2011 07 31, 23:12)
Pas mane visur plyteles. Kaip dezeje nesijauciu, bet... Pradine mintis buvo plyteliu deti tik minimuma, ten kur vonia, bet.... Pazistamas, turi plyteliu salona, ten dizaineriai pastoviai sukdavosi, tas zmogus irgi su skoniu lyg ir, na ir itikino, kad kai bus dazyta, tai tarsi man neuzteko pinigu plytelems ir isdaziau kas liko Na kvailyste, bet va emiau ir paklausiau Jei vel reiktu kartoti viska, tai dabar jau pasakyciau, kad didziule nesamone toks poziuris, o tada kazkaip ir susibalamutinau
Daug parasiau, o tenorejau pasakyti, kad man kuo maziau tu plyteliu tuo graziau O pas mane pacia ju per akis
Ir aplamai, va dejau plyteliu grindis, kad palengvinciau sau grindu prieziura. Dabar deciau absoliuciai visur tik alyvuota masyva, del kurio taip visi gasdina, o man tai pati puikiausia kada nors matyta danga Nezinau, ka gali pasakyti tie, kurie turi gamyklini alyvavima, bet tai ka turime mes man yra puikumelis
Papildyta:
Atsimenu Nekainavo, geras zmogus padovanojo Zinau, kad turejo azuolo masyvo gero (ne nekondicinio) 100 kv.m. uz 80 ar 90 lt (pirkosi ji sau, bet aplinkybes susikloste labai nekaip) pardavimui Taurageje. Bet ar dar turi - nezinau. Ar nuleis kazkiek, jei dar turi, irgi nezinau.
Musu masyvas buvo neapdirbtas, klijavo-kale, tada isialyvavau pati. Alyva buvo tokia, kurios nereikejo itrinti, tiesiog dengti su voleliu ir leisti isdziuti. Tada antra karta dengiau ir pakartojau viena dengima po metu.
Daug parasiau, o tenorejau pasakyti, kad man kuo maziau tu plyteliu tuo graziau O pas mane pacia ju per akis
Ir aplamai, va dejau plyteliu grindis, kad palengvinciau sau grindu prieziura. Dabar deciau absoliuciai visur tik alyvuota masyva, del kurio taip visi gasdina, o man tai pati puikiausia kada nors matyta danga Nezinau, ka gali pasakyti tie, kurie turi gamyklini alyvavima, bet tai ka turime mes man yra puikumelis
Papildyta:
Atsimenu Nekainavo, geras zmogus padovanojo Zinau, kad turejo azuolo masyvo gero (ne nekondicinio) 100 kv.m. uz 80 ar 90 lt (pirkosi ji sau, bet aplinkybes susikloste labai nekaip) pardavimui Taurageje. Bet ar dar turi - nezinau. Ar nuleis kazkiek, jei dar turi, irgi nezinau.
Musu masyvas buvo neapdirbtas, klijavo-kale, tada isialyvavau pati. Alyva buvo tokia, kurios nereikejo itrinti, tiesiog dengti su voleliu ir leisti isdziuti. Tada antra karta dengiau ir pakartojau viena dengima po metu.
Nu ko tik nesugalvoja pasakyti pardavejai, kad zmogus pirktu
Kazi, mums dar karta alyvuoti sudejus grindis ? A brangi ta alyva, tarkim 50 kvadratu kambariui kiek gali kainuot?
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 31, 23:34)
cia "reminimo cento" Minijos gatvej kaip ir filialas- o ten dar didesnis visko pasirinkimas ir nuolaideles padaro ir siaip kiek susiduriau ten pigiausiai vat ju puslapyje ir tie groziai apie kuriuos snekejote yra :
http://www.geiste.lt...alijos-687.html
http://www.geiste.lt...alijos-687.html
Oi, man cia per daug jau