QUOTE(Rasytee @ 2011 07 31, 12:26)
ka nors ispylus ant alyvuoto pavirsiaus gali likti deme nes neuzdarytos medzio mikroporos
visa laik pragyvenus su parketu lakuotu ir visai jo nesaugant bijau kad galiu greit "apsiterlint"
visa laik pragyvenus su parketu lakuotu ir visai jo nesaugant bijau kad galiu greit "apsiterlint"
Jei jau tas gamyklinis taip blogai alyvuotas, tai parsiveze peraliejuosite ir bus ramu. Jau kazkada esu rodziusi eksperimenta su saviskem aliejuotom (na nebent ne sioje temoje), kai ir tusinuku braukiau, ir raudona vyna ispylusi ar ne 1.5 val laikiau. Musu grindims per tuos kelis metus absoliuciai nieko nenutiko. Didele kinroze irgi ant ju stovejo. tiesa, vazonas buvo ant padekliuko su kojytem, bet budavo, kad laistai ir vanduo pro sona issipila, tai jei skubedavau, tai net nepavalydavau. Nieko nenutiko. Bent jau man didziausia grauzatis, kad diduma pirmo auksto plytelemis isklota. Reikejo viska masyvu ir aliejuoti ji, buciau dabar kaip ponia gyvenusi, o dabar esu plyteliu tarnaite Siaip sakyciau jei nenori blizgiu, kaip stiklas grindu, tada geriau alyvuoti, nei matiniu ar pusiau matiniu laku lakuoti.