Elitar-grazu,tik tie "medinukai kilimukai " ant stalo man neitin
Aš čia pas Jus kai įlendu, tai man vis norisi visus namus aukštyn kojom apverst
Elitarai labai gražu Jaučiu varysiu ryt kardelių pirkt
MamaSandra Mano vaikinas, pamatęs Jūsų kamabriuką, irgi tokio užsimanė Aš vis įlendu ta spalvyte pasigėrėt
Elitarai labai gražu Jaučiu varysiu ryt kardelių pirkt
MamaSandra Mano vaikinas, pamatęs Jūsų kamabriuką, irgi tokio užsimanė Aš vis įlendu ta spalvyte pasigėrėt
as siandien po grindu paiesku visai pasimetus esu
o iki kardeliu man dar visai toli
QUOTE(*ABC* @ 2011 07 30, 19:16)
Nusisypsojau anapus ekrano
QUOTE(axel @ 2011 06 22, 12:31)
vėl kreipiuosi į Jus patarimo. Na, tikrai žavi Jūsų klasikos ir provanso gerbėjų skonis ir išradingumas.
Kaip Jūs išsprendžiate klausimą su sieninėm spintom, na tomis taip vadinamomis, slenkančiomis sistemomis? Visur, kur tik beieškau siūlo tą "negyvą" laminuotą plokštę, stiklą, dar kažin ką, kas klasika net nekvepia. O norisi kažko šiltesnio.
Jei Jūs susidūrėte su šia problema, parašykite,kaip sprendėte,kur gaminotės. Juk tikrai į namus neįsileidote laminato Prisidarėm namuose spintoms nišų, tik neaišku man dabar, kuom jas užpildyti.
ačiū už patarimus
Kaip Jūs išsprendžiate klausimą su sieninėm spintom, na tomis taip vadinamomis, slenkančiomis sistemomis? Visur, kur tik beieškau siūlo tą "negyvą" laminuotą plokštę, stiklą, dar kažin ką, kas klasika net nekvepia. O norisi kažko šiltesnio.
Jei Jūs susidūrėte su šia problema, parašykite,kaip sprendėte,kur gaminotės. Juk tikrai į namus neįsileidote laminato Prisidarėm namuose spintoms nišų, tik neaišku man dabar, kuom jas užpildyti.
ačiū už patarimus
Kadangi neipirkau talpios azuolines spintos, tokia "Slenkanciu sistemu" produkcija derinau su dryzuota sofkute ir azuolo stalu bei komoda
QUOTE(aistukas @ 2011 07 30, 14:07)
Mama Sandra , gal galit parasyti tiksliau apie tuos dazus. Ilindau i to Flugger puslapi, ten visokio blizgumo ju yra, o kokius jus naudojot? Ir kaip kaina, gal galit parasyti nors apytikriai?
Blizgumas kiausinio luksto, berods 7, kaina ~26lt litras
QUOTE(Rasytee @ 2011 07 30, 21:30)
as siandien po grindu paiesku visai pasimetus esu
Pasidalinkit ka ir kur pavyko surasti as taip pat grindu paieskose
QUOTE(Mupi @ 2011 07 30, 23:50)
Pasidalinkit ka ir kur pavyko surasti as taip pat grindu paieskose
kadangi dar nezinau ko tiksliai mes norim tai neiskojau butent kazko o dairiausi i spalvas , fakturas , aiskinausi kas patvariau , graziau , praktiskiau ir t.t
vienas pardavejas sake sau desis tik laminata bet man jis kazkodel nepatrauklus bet su medinem ( realiai klijuotom ,kaitintom ir kitaip apdorotom) daug vargo , alyvavimai , demes ir t.t
QUOTE(Rasytee @ 2011 07 31, 11:08)
bet su medinem ( realiai klijuotom ,kaitintom ir kitaip apdorotom) daug vargo , alyvavimai , demes ir t.t
Kokios demes?
QUOTE(mamaSandra @ 2011 07 30, 22:34)
Blizgumas kiausinio luksto, berods 7, kaina ~26lt litras
Labai aciu O ar bandete valyti jau, kaip valosi, ar nrlieka to blizgumo? Mes ketiname svetaine perisdazyti, tai noriu dazu, kad galeciau valyt, nes dabartinius, kur patrinu, ten sakes, kaip blizga.
QUOTE(Cobre @ 2011 07 31, 11:09)
Kokios demes?
ka nors ispylus ant alyvuoto pavirsiaus gali likti deme nes neuzdarytos medzio mikroporos
visa laik pragyvenus su parketu lakuotu ir visai jo nesaugant bijau kad galiu greit "apsiterlint"