mamaSandra-labai grazu
QUOTE(tante_ @ 2011 07 28, 16:19)
mamaSandra, laaabai super pokyčiai kaip diena nuo nakties skiriasi gražios pastelinės spalvos, skoninga ir šilta ypač komplimentai kad senųjų užuolaidų atsisakėt
Oi, MamaSandra, liux gavosi. O uzuolaidos tai jau buvo senoku laiku . Didele lova kaip vienai panelei
Na jau pagal fotkes matau, kad reiks labai svelnios ruzavos spalvikes i mazes kambari...
dekui visoms uz pagyrimus, man paciai tie pokyciai patinka.
pati labai dziaugiuosi del uzuolaidu, audinys super, gaila akd nuotraukoj nesimato, dar ir lovatiese tokia pat pasisiuvom
Na kai viska sutvarkysiu ir daugiau laiko turesiu - ikelsiu geresnes kokybes nuotrauku.
I si kambari dar ieskau lubinio sviestuvo, isivaizduoju kazkoki metalo spalvos kaip uzuolaidu karnizai arba visiskai balta kaip bra ant sienos.
Tiesa dar grindjuostes kambaryje nesudetos, tai sudejus vel vaizdas turetu pasikeisti.
pati labai dziaugiuosi del uzuolaidu, audinys super, gaila akd nuotraukoj nesimato, dar ir lovatiese tokia pat pasisiuvom
Na kai viska sutvarkysiu ir daugiau laiko turesiu - ikelsiu geresnes kokybes nuotrauku.
I si kambari dar ieskau lubinio sviestuvo, isivaizduoju kazkoki metalo spalvos kaip uzuolaidu karnizai arba visiskai balta kaip bra ant sienos.
Tiesa dar grindjuostes kambaryje nesudetos, tai sudejus vel vaizdas turetu pasikeisti.
mamasandra,paprastai,bet neprastai taip pavadinciau pokycius,saunuole.
dagys,niekas ant rankutes nepades ir neatnes patarimu ,parodykite kambarius,langus,koks stilius,spalvos prie sirdies galvokite,eikite y interjeras .lt svetaine,sedekite vakarais,googlinkite,taip atsiras minciu,noru,ideju,suprasite ko noretute,o ko ne gal staigiai padetu interjero dizaineris,nes mes cia taip staigiai tikrai dar nesame nei viena sukure savo namu
dagys,niekas ant rankutes nepades ir neatnes patarimu ,parodykite kambarius,langus,koks stilius,spalvos prie sirdies galvokite,eikite y interjeras .lt svetaine,sedekite vakarais,googlinkite,taip atsiras minciu,noru,ideju,suprasite ko noretute,o ko ne gal staigiai padetu interjero dizaineris,nes mes cia taip staigiai tikrai dar nesame nei viena sukure savo namu
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 07 28, 16:41)
Oi, MamaSandra, liux gavosi. O uzuolaidos tai jau buvo senoku laiku . Didele lova kaip vienai panelei
Na jau pagal fotkes matau, kad reiks labai svelnios ruzavos spalvikes i mazes kambari...
lova 140cm plocio, manau paauglei pats tas, man paciai patinka placiai miegot, kad su savo diedu uzpakaliais nesitrint
kadangi tavo mergytes baldziukai dramblio kaulo - as imciau ruzava is baltos spalvos atspaliu. Na turiu omenyje atskira palete buna baltos spavos atspalviu, tai va tos paletes rozine imciau, gautusi svelniai svelniai ir skaniai rozine
Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2011 07 28, 16:19)
gal man kas patars del grindu
o ka patarti?
QUOTE(Nemiga3272 @ 2011 07 28, 16:18)
aš noriu vonioj kabinti veidrodį auksiniais rėmais, bet bijau, kad pjausis su sidabriniu čiaupu, tai taip ir nedarau nieko kolkas..
Aš irgi norėjau auksinės spalvos čiaupų, bet kadangi vonios čiaupus jau buvom susidėję sidabrinės spalvos, tai taupumo sumetimais kol kas dėjau sidabrinius ir kriauklėje o veidrodį auksiniais rėmais ar pjaunasi nežinau, nes jau priprast spėjau gal jūs šviežiu žvilgsniu aiškiau matysit
Beje, plytelės kaip pas linuxxx
QUOTE(tante_ @ 2011 07 28, 16:53)
Aš irgi norėjau auksinės spalvos čiaupų, bet kadangi vonios čiaupus jau buvom susidėję sidabrinės spalvos, tai taupumo sumetimais kol kas dėjau sidabrinius ir kriauklėje o veidrodį auksiniais rėmais ar pjaunasi nežinau, nes jau priprast spėjau gal jūs šviežiu žvilgsniu aiškiau matysit
na plyteles labai dailios
labai grazus veidrodzio remas
tie maisytuvai nekrinta i akis, kad labai jau netinka, bet jei butu zalvario sp. tai butu idealu ir isbaigta
QUOTE(mamaSandra @ 2011 07 28, 17:00)
na plyteles labai dailios
tie maisytuvai nekrinta i akis, kad labai jau netinka, bet jei butu zalvario sp. tai butu idealu ir isbaigta
Ateity, manau, bus išmesta ta sidabrinė spalva nes ir šviestuvas virš veidrodžio auksinis, ir lubinis šviestuvas, manau, bus su aukso elementais...
Bet kol kas yra svarbesnių darbų, tai patarnaus dar kiek
Nors kaip sakoma: Nėra pastovesnių dalykų už laikinus
Mamasandra, labai liuks mergaites kambario pasikeitimai. Tikai, kaip diena ir naktis - labai grazu
Tante tik man uzkliuvo dekoras virs kriaukles, jis pasleptas maisytuva keisciau tuoj pat
Papildyta:
LiniuXXX Viskas labai grazu man taip pat noretusi jeigu jau ne medzio masyvo virtuvinio, tai bent jau filingu pati dabar ieskojimu stodijoj ir metalo spalvos buitine technika
Papildyta:
LiniuXXX Viskas labai grazu man taip pat noretusi jeigu jau ne medzio masyvo virtuvinio, tai bent jau filingu pati dabar ieskojimu stodijoj ir metalo spalvos buitine technika
mamasandra, na fantastiskas pokytis, kaip silta ir jauku kur siutos/pirktos uzuolaideles ir ar brangiai kastavo??
tante_, grazios plyteles
mupi, nemink ant zaizdos del virtuves , deja, situacijos jau nebepakeisiu, nors ir man db beproto noretusi filingu.. na, bet ir be ju man mano virtuve kolkas jaukiausias kampelis namuose
Ziuriu tik pajudint temuke tereikia, o tada -tik spek skaityt
tante_, grazios plyteles
mupi, nemink ant zaizdos del virtuves , deja, situacijos jau nebepakeisiu, nors ir man db beproto noretusi filingu.. na, bet ir be ju man mano virtuve kolkas jaukiausias kampelis namuose
Ziuriu tik pajudint temuke tereikia, o tada -tik spek skaityt
QUOTE(Rasytee @ 2011 07 27, 19:20)
Sveikutes
mano remontai jau isibegejo , viskas griuna , dulka
ir neplanuotai sugalvojom keist grindis , buvau imetus musu parketo foto , tikrai geras , grazus bet paaiskejo kad po apacia pasislepe 22cm aukscio , del kurio nebuvimo pas mus labiausiai skaudejo galva . tai gi vardan aukscio plesiam grindis
dabar reik issirinkt naujas nes sunaus kambaryje netrukus jas reiks deti .
kokia spalva rinktis ?
sienos bus sviesios , baltos durys , balti apvadai
mano remontai jau isibegejo , viskas griuna , dulka
ir neplanuotai sugalvojom keist grindis , buvau imetus musu parketo foto , tikrai geras , grazus bet paaiskejo kad po apacia pasislepe 22cm aukscio , del kurio nebuvimo pas mus labiausiai skaudejo galva . tai gi vardan aukscio plesiam grindis
dabar reik issirinkt naujas nes sunaus kambaryje netrukus jas reiks deti .
kokia spalva rinktis ?
sienos bus sviesios , baltos durys , balti apvadai
va toki posta buvau parasius pries keleta psl