Tyluma, ramuma, truksta judesio matau
Persikelem pries savaite i namuka, tai galesiu keleta vaizdeliu imest, kiek jau ko spejom pasidaryt ir isikurt
QUOTE(Liniuxxx @ 2011 07 26, 12:23)
Persikelem pries savaite i namuka, tai galesiu keleta vaizdeliu imest, kiek jau ko spejom pasidaryt ir isikurt
Laukiam nuotrauku su nekantrumu.
QUOTE(masajugi @ 2011 07 26, 22:22)
Merginos, kokias grindjuostes uzsisakete ir kokia metro kaina??? ar bus jau nudazytos ? kokie matmenys? aciu
as uzsisakiau 10cm aukscio, 2.7cm plocio (apacioj) baltas, dazytas
metro kaina 13lt + PVM
QUOTE(Liniuxxx @ 2011 07 26, 22:23)
Lauksim vaizdeliu
O pas mus sudejo visus karnyzus virtuviniui, tai neissivaizduoju klasikinio medinio virtuvinio be tu pagrazinimu. Dabar MB plyteles sudes ir butinai parodysiu kas gavosi . Mums labai veluoja su virtuviniu... pasirasem sutarti vasario menesi... o salos dar nera
Linuxxx lauksiu vaizdeliu su nekantrumu!
Sveikutes
mano remontai jau isibegejo , viskas griuna , dulka
ir neplanuotai sugalvojom keist grindis , buvau imetus musu parketo foto , tikrai geras , grazus bet paaiskejo kad po apacia pasislepe 22cm aukscio , del kurio nebuvimo pas mus labiausiai skaudejo galva . tai gi vardan aukscio plesiam grindis
dabar reik issirinkt naujas nes sunaus kambaryje netrukus jas reiks deti .
kokia spalva rinktis ?
sienos bus sviesios , baltos durys , balti apvadai
mano remontai jau isibegejo , viskas griuna , dulka
ir neplanuotai sugalvojom keist grindis , buvau imetus musu parketo foto , tikrai geras , grazus bet paaiskejo kad po apacia pasislepe 22cm aukscio , del kurio nebuvimo pas mus labiausiai skaudejo galva . tai gi vardan aukscio plesiam grindis
dabar reik issirinkt naujas nes sunaus kambaryje netrukus jas reiks deti .
kokia spalva rinktis ?
sienos bus sviesios , baltos durys , balti apvadai
QUOTE(elitarai @ 2011 07 27, 16:53)
Kol Linuxxx ydes foto,as viena ykeliu,pabaigem dukrytei kambary,pamote ji manes nevadina -dziaugiasi labai,turime pasibelsti pries uzeinant
QUOTE(elitarai @ 2011 07 27, 17:53)
Kol Linuxxx ydes foto,as viena ykeliu,pabaigem dukrytei kambary,pamote ji manes nevadina -dziaugiasi labai,turime pasibelsti pries uzeinant
Vau,labai grazu
Elitarai, laaaabai gražu...