Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(mamaSandra @ 2011 07 11, 20:36)
man asmeniškai gražiau kai užuolaidų pakabinimas paslėptas po baltais apvadais, bet apvadai turi būt ne siauri, minimum 10cm pločio.

Nors kataloguose yra variantų, kai aplink lubas yra apvadai, o pačios užuolaidos pakabintos ant karnizų kiek žemiau.
Nors man tai  schmoll.gif  toks variantas.
Žinoma skonio reikalas, tačiau kabint reiktų arba paslepiant po apvadais, o jei nėra apvadų - tai jau kaip širdis geidžia.

Papildyta:
užuolaidų ir audinių joms - kiek tik širdis geidžia, viskas priklauso nuo kainos kiek ketinate išleisti tam.
Labai gerai nuo saulės kaitros slepia ispaniški audiniai, užuolaidų salone pasiteiraukite. Jie ir neišblunka ir saulės spindulius sulaiko.
Nereiktų jokių roletų papildomai.
Aš išbandysiu variantą - naudot tik naktines užuolaidas, be jokių dieninių, tačiau turėsiu tas užuolaidas tik po geros savaitės, tai kol kas negaliu nieko apie praktiškumą pasakyt.
Bet čia gal jau labiau skandinaviškas, o ne klasikinis stilius  g.gif
Audinys išrinktas labai klasikinis, tad labai tikiuos, kad tiks ir tokiam stiliui  ax.gif
Kataloguose daug kur mačiau, kad labai populiaru vien naktines naudot, tad žiūrėsiu kas gausis, gal visai gražiai bus, na o jei kas - dienines visad spėsiu užsakyt.
O jums renkantis užuolaidas pirmiausia reiktų apsispręst dėl pakabinimo būdo, tuomet jau būtų aiškiau dėl audinio, modelio ir pan.

Pas mus apvadai ir bus karnizai. As ir taip, ir kitaip ziurejau, tai norint uzuolaidu po apvadais, tai reiktu tikrai ne 10 cm storio. Pas mus 12,5 cm, storesniu jau kaip ir nelabai, nes patalpos aukstis 2,55 mazdaug. tai tokiu atveju geriau jau su karnizais (kas siaip jau ir visiskai tradicine klasika), nei po apvadais, nes butu juokinga. Todel vienareiksmiskai nepasakysi, reikia i situacija atsizvelgti. Man tai po apvadais ir grazu ir nereikia kvarsinti galvos derinant uzuolaidu karnizus. Deja, bet bus pas mus bus kitaip.

O kodel klasikiniam stiliui netinka be dieniniu? man kaip tik labiau priimtina ir graziau, ir labiau link klasikos, nei tas variantas su dieninem uzuolaidom per visa langa wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 11 liepos 2011 - 19:38
pas mus apvadai tikrai labai platus , idomu su kuo cia reiktu pasitart kiek cm nuo lango reiktu atitraukt ta apvada g.gif
ir reiktu apsisprest is anksto ar bus romanete ar dienines ir naktines uzuolaidos g.gif nuo to priklauso kiek to "karnizo" daryt unsure.gif visai susipainiojau
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2011 07 11, 22:07)
pas mus apvadai tikrai labai platus , idomu su kuo cia reiktu pasitart kiek cm nuo lango reiktu atitraukt ta apvada  g.gif
ir reiktu apsisprest is anksto ar bus romanete ar dienines ir naktines uzuolaidos  g.gif  nuo to priklauso kiek to "karnizo" daryt  unsure.gif  visai susipainiojau

Romanetes ir apvadai man asmeniskai nelabai graziai atrodytu g.gif Kaip palos nukarusios g.gif O derini naktines, romanetes nuo pat virsaus ir apvadai maciau - tinkamai parinkus romaneciu audini ir suderinus su uzuolaidom labai graziai atrodo, toks kolonijinis stiliukas wub.gif ir patalpa labai paaukstino, langai tokie auksti pasidare. Bet cia jau skonio reikalas.
Jus pirmiau turetumete apsispresti del uzuolaidu, tada jau zinotumete kokiu jums karnizu reiktu po apvadais, na ir tada jau neklysdami galetumete atitraukineti apvadus. Manau uzuolaidu salone jums nesunkiai patartu, jei jau yra dare kazkam.

Uf, buvau neteisingai parasiusi, tikiuosi nieko nesupainiojau savo rasliava. Pataisiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 11 liepos 2011 - 20:27
jei tai nebutu gatves puse manau be galvos sukimo deciau tik romanetes nes tai bus sunaus kambarys o sekantis langas dukros kambarys . bet man nuo gatves graziau dailios uzuolaidos ir vienodos abejose languose g.gif
Atsakyti
Oj kokia nerealia tema atradau wub.gif ir senas temas perzvelgiau blush2.gif
QUOTE(elitarai @ 2011 05 04, 19:34)

gal butu galima ir man pamatyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-*Agnė*- @ 2011 07 11, 21:52)
Oj kokia nerealia tema atradau  wub.gif  ir senas temas perzvelgiau  blush2.gif

gal butu galima ir man pamatyti?  4u.gif

Deja Elitarai jau senokai cia neuzsuka unsure.gif
Atsakyti
Deja smile.gif uzsuku,tik rasau maziau,atostogauju po mokslu baigimo.Ydedu trupinely rankdarbio:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 07 11, 18:36)
Kataloguose daug kur mačiau, kad labai populiaru vien naktines naudot, tad žiūrėsiu kas gausis, gal visai gražiai bus, na o jei kas - dienines visad spėsiu užsakyt.

man is viso graziausia, kai langai niekuo neuzdengti. Bet kadangi langu remus reikia dekoruoti, todel "naktines"/draperijas naudoju tik siam tikslui, isskyrus drabuzine ir vonios kambari ax.gif .
O jau anglai kokie uzuolaidu siuvimo meistrai, negaliu atsistebeti wub.gif .

Jei patalpa auksta, grazu karnizai po apvadu, bet jei neauksta - geriau jau be apvadu. Arba tada apvadai ir uzuolaidos butu panasios arba tos pacios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2011 07 11, 21:30)
Deja smile.gif uzsuku,tik rasau maziau,atostogauju po mokslu baigimo.Ydedu trupinely rankdarbio:
user posted image

vau bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
elitar wub.gif
Atsakyti
Elitarai, pati ir aptraukei? Dailu, labai spalva grazi, o tiksliau tinkama thumbup.gif
Atsakyti
Elitarai, kaip grazu wub.gif
Aciu uz patarimus, kadangi pati nezinau ko tiksliai noriu -issikvieciau snd dizainere, kad pakonsultuotu uzuolaidu klausimu ax.gif
Galbut kuri patarsit, kur ieskot virtuvinio stalo su kedem kaune? 4u.gif
Atsakyti