Sveikos gyvos
Rodau savo zadetaji projekta
Turejau nupirkus tik lempos stova is turgelio ir medziagos gabala is audiniu parduotuves
QUOTE(Liniuxxx @ 2011 07 02, 20:04)
del tu kutuku ant lempos neapsisprendziu, ar man grazu bet audinukas ir bendras rezultatas man super
Manau projektas tikrai vykęs
Man ir kutai vietoje, tik gal pats gauptas stovui yra šiek tiek per didelis, bet visumoje žiūrisi gražiai. Lauksime projekto tęsinio
.
[quote=Liniuxxx,2011 07 02, 19:04]
Sveikos gyvos
Man ir kutai vietoje, tik gal pats gauptas stovui yra šiek tiek per didelis, bet visumoje žiūrisi gražiai. Lauksime projekto tęsinio
.
[quote=Liniuxxx,2011 07 02, 19:04]
Sveikos gyvos
Aciu uz pastebejimus, gal tikrai graziau butu be kutu
O pati lempa statysis ant stalo, tai stovas labiau matysis
Na ka, ryt paskutini karteli guru guru i Rietavo turgeli, paskui pabegam is pajurio, tai is Kauno jau tolokai vaziuot bus
Na ka, ryt paskutini karteli guru guru i Rietavo turgeli, paskui pabegam is pajurio, tai is Kauno jau tolokai vaziuot bus
QUOTE(Liniuxxx @ 2011 07 02, 19:30)
Aciu uz pastebejimus, gal tikrai graziau butu be kutu
audinys tiesiog nuostabus ! Kutukus gaubto virsuje tikriausiai palikciau, o apacioje tikrai ne - labai sutrumpina sviestuvo kota ir atrodo nebeproporcingai. Be to ir pagalveles gaunasi per kuklios pagal toki gausiai dekoruota sviestuva.
QUOTE(vida777 @ 2011 07 02, 20:45)
audinys tiesiog nuostabus ! Kutukus gaubto virsuje tikriausiai palikciau, o apacioje tikrai ne - labai sutrumpina sviestuvo kota ir atrodo nebeproporcingai. Be to ir pagalveles gaunasi per kuklios pagal toki gausiai dekoruota sviestuva.
Ikalbejot, taip ir padarysiu -paziurejau, kad tikrai be apatiniu kutuku geriau atrodo, aciu uz patarimus visoms
QUOTE(Liniuxxx @ 2011 07 02, 21:04)
Labai grazu spalva ypac man prie sirdies o kutukus tai deciau ir virsuj, ir apacioj, tik mazesnius gerokai. o jei situos palikciau, tai tik virsuj tada
laaabai grazus audinys
... o kad gero daikto vėjais nepaleisti, kutus nuo lempos apačios prisiūk prie pagalvėlių kampų
QUOTE(kasiopeja @ 2011 07 03, 03:19)
... o kad gero daikto vėjais nepaleisti, kutus nuo lempos apačios prisiūk prie pagalvėlių kampų
QUOTE(kasiopeja @ 2011 07 03, 02:19)
Sauni mintis
O audinis tikrai nuostabus...