Rico, bet koks pilvukas šitos nėštukės Kaip arbūzas - labai dailus.
QUOTE(airv @ 2011 06 22, 11:21)
Rico, bet koks pilvukas šitos nėštukės Kaip arbūzas - labai dailus.
labai dailus, ir grazi o kaip nuotraukos?
QUOTE(Rico @ 2011 06 22, 12:22)
labai dailus, ir grazi o kaip nuotraukos?
Žinai, mano komentavimas tai toks - patinka/nepatinka. O tai yra blogai.
Pirma nuotrauka tokia paprasta. Aš kiek plačiau būčiau atvėrusi diafragmą ir gaudyčiau momentą kaip vaikutis liečia pilvuką (iš arčiau fotografuočiau, jei spėčiau susiorentuoti, nes vaikiukai laaaabai greiti būna) - labai miela akimirka.
Antra, koliažia nelabai gal arba gal dėl to taip atrodo, kad mažo formato. Rakursas įdomus. Į medį įsilipus buvai?
Trečia, portretinė. Man truputį kliūna raukšlės ant kaktos (priduoda įtampos šiek tiek, tarytum nepatogu žvilgsniui būtų). O kaip spalvota šita žiūrisi? Man ji tokia pastelinė iškarto vaizduotėj piešiasi
Smagiai darbuojiesi
Gottes, nuotraukos patiko. Jau lauksiu kažko super iš tavęs - kartelę užkėlei
Nuotraukos su braškėmis patiko, pritariu dėl koliažo, tik nuotrauka su vežimačiu turėtų spalvota būti
Nuotraukos su braškėmis patiko, pritariu dėl koliažo, tik nuotrauka su vežimačiu turėtų spalvota būti
Sveikos, aš matyt augu, nes man vis iškyla naujų klausimų
Gal galite papasakot apie expo mygtuką? kada ir kam jš naudojate? Gal turite kokių patarimų.. Labai noriu iš praktinės pusės ir žmonių kalba, nes manualo vistiek nesupratau paskaičius..
Gal galite papasakot apie expo mygtuką? kada ir kam jš naudojate? Gal turite kokių patarimų.. Labai noriu iš praktinės pusės ir žmonių kalba, nes manualo vistiek nesupratau paskaičius..
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 22, 13:15)
Sveikos, aš matyt augu, nes man vis iškyla naujų klausimų
Pas mumis tokio nėra
QUOTE(fotolama @ 2011 06 22, 13:31)
Pas mumis tokio nėra
O pas mane yra.
Tada klausiu tų, pas ką yra Toks mygtukas su pliusu ir minusu juodam ir baltam fone.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 22, 13:36)
O pas mane yra.
Tada klausiu tų, pas ką yra Toks mygtukas su pliusu ir minusu juodam ir baltam fone.
A....
Tai ekspokorekcijos mygtukas Naudojamas, tada, kai fotografas nori pakoreguoti fotoaparato ekspozicijos matavimo rezultatus.
O kas konkrečiais su tuo mygtuku neaišku?
QUOTE(fotolama @ 2011 06 22, 13:43)
Na va, vadinasi yra.. Bet mane domina ne apibrėžimas to mygtuko, bet praktinis komentaras kam jis ir kada ir kaip naudotinas.. Žmonių, suprantama kalba, be mokslinių terminų ir apibrėžimų Gal galite padėt?
Aš jo nenaudoju, nes nežinau kam jis skirtas. Ir kaip juo naudotis, kokiose situacijose. Kaip suprantu į pliusą stumiant šviesina kažką, bet ką? Į minusą- tamsina..
QUOTE(sayonara @ 2011 06 22, 13:48)
laukine, turi galvoje ekspokorekcijos mygtuką?
aga
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 22, 14:44)
Na va, vadinasi yra.. Bet mane domina ne apibrėžimas to mygtuko, bet praktinis komentaras kam jis ir kada ir kaip naudotinas.. Žmonių, suprantama kalba, be mokslinių terminų ir apibrėžimų Gal galite padėt?
Aš jo nenaudoju, nes nežinau kam jis skirtas. Ir kaip juo naudotis, kokiose situacijose. Kaip suprantu į pliusą stumiant šviesina kažką, bet ką? Į minusą- tamsina..
Mergyt, as jau tau sakiau, apie expozicijos mygtukus... naudojama fotografuojant A arba S rezimais... Kiek pamenu, sakei, kad fotografuoji M rezimu, tai tokiu atveju jo ir nepanaudosi.... Jei fotografuoji A rezimu padarius pliusine expozicija fotoaparatas atitinkamai ilgins islaikyma, kad gautum sviesesni vaizda.... O padarius minusine trumpins islaikyma ir darys tamsesnes foto priklausomai nuo pasirinkto -skaiciuko...