Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sandrutia @ 2011 06 21, 22:15)

Ramunes man per ryskios, ir gaila nukapoto ziedo.Ziogas liuks, su mergaite-noretusi matyti, ka ji laiko rankytei, nes dabar fokusas i ranka netenka prasmes.
Atsakyti
man nepatinka spalvos, jos per vaiskios. Pamaniau, kad žodis neaiškus gail būti biggrin.gif na, tokios ryšku+šviesu=erzinanti rėkianti spalva IMHO biggrin.gif 4u.gif
O paskutinioji kaip tik spalviškai normaliausia 4u.gif

Dėl kompozicijos, idėjos ir pan., ateis savo laiku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 21 birželio 2011 - 22:49
QUOTE(Alabama @ 2011 06 21, 22:45)
Ramunes man per ryskios, ir gaila nukapoto ziedo.Ziogas liuks, su mergaite-noretusi matyti, ka ji laiko rankytei, nes dabar fokusas i ranka netenka prasmes.

QUOTE(rG @ 2011 06 21, 22:48)
man nepatinka spalvos, jos per vaiskios. Pamaniau, kad žodis neaiškus gail būti biggrin.gif na, tokios ryšku+šviesu=erzinanti rėkianti spalva  IMHO  biggrin.gif 4u.gif
O paskutinioji kaip tik spalviškai normaliausia  4u.gif

Dėl kompozicijos, idėjos ir pan., ateis savo laiku...

labai vertinu jusu nuomones 4u.gif

del spalvu, ryskumo ir tt .. neisivaizduoju, kur tas viduriukas g.gif darau vienaip- grazu, darau kitaip - irgi nieko.. cia tikriausiai turi su laiku susibrandinti kazkoks nusistovejes skonio prototipas paciai sau, kad galeciau daryti visas foto panasiai apdirbtas, panasiu atspalviu ir tt. Kad paskui kazkas paziurejes tas foto, galetu teigti, kad cia tikriausiai vieno ir to pacio autoriaus foto.

nu cia tik siaip sau garsiai pamasciau g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 06 21, 22:55)

nu cia tik siaip sau garsiai pamasciau  g.gif  lotuliukas.gif

Bijau ką sakyti. Pas Ersę (na, jau gerai ji varo) mačiau tokios spalvos žoles. Tai gal skonio reikalas mastau.gif Va ir prieš tai merginos apie spalvas nieko nesakė wink.gif
Papildyta:
Nors gal čia net ne žolėse, o ramunėse. Jos tokios padegintos gerokai... O jei dar ryškinai, labiau pasimatė. manyčiau. Gal einu paskaityt verčiau biggrin.gif
Atsakyti
Dedu ne kritikai, siaip linksma sios dienos netyciuka smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kaip dabar?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dziustik @ 2011 06 22, 00:23)
Kaip dabar?

Man dabar labai grazu... Daug geriau nei spalvota 4u.gif
Atsakyti
Per daug kairės, per mažai dešinės 4u.gif jb fainai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziustik @ 2011 06 22, 00:23)
Kaip dabar?

nu va ,kitas reikalas ,aš už šitą variantą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziustik @ 2011 06 21, 23:23)
Kaip dabar?
user posted image

ziauriai grazu..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif prisiduodu, kad as vis dar nenubyrejusi naujoke bigsmile.gif viska seku, skaitau nuotrauku komentarus flickre ir cia, deduosi i galva ax.gif Tampausi fotika visur su savim, bet gi nieko grazaus nesigauna doh.gif

vaisinu braskytem biggrin.gif
user posted image

QUOTE(maija @ 2011 06 21, 15:21)

labai smagi nuotrauka 4u.gif

QUOTE(dziustik @ 2011 06 21, 15:23)
Kaip dabar?

man dabar labai grazu ax.gif

Siandien atejo adapteris, tai uzsidejau helios objektyva nuo zenito ant savo canon, labai apsiniaukusi diena buvo, tai nelabai kokios nuotraukos, bet efektas matosi ax.gif
o su zenitu dar nepabandziau fotkinti, turiu juostele, issiaiskinau truputi internete ka, kur ir kaip nustatineti, reikes isbandyti ax.gif

o tokia verta kokio nors demesio blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foggy: 22 birželio 2011 - 07:08
QUOTE(maija @ 2011 06 21, 23:21)

QUOTE(Foggy @ 2011 06 22, 07:06)

o tokia verta kokio nors demesio  blush2.gif

Man abi labai patiko.
Atsakyti