Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

grįžau prieš kelias minutes iš fotosesijos su visai nesenai matytu modeliuku... tai gavosi šįkart su vintage prieskoniu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 28, 19:13)
Modeliukas sitas labai grazus, bet nepatinka kiek pridengtas veida... atrodo kad mergina nelabai patogiai jauciasi... ir fonas man truputi nelabai...

Ačiū labai už nuomonę. O rankos antros netrūksta ten? Dabar žiūriu, lyg norėtųsi ir antrą matyt.... g.gif
Man kaip tik čia aplinka tokia labai tinkanti, kaip į kaimo šokius einanti mergina pagrot biggrin.gif
Jūrate, nu bjaurūs tie ND, ir aš pamenu vargau su jais.... Tiesiog fotkink, kol gausis. Rankiniu tai turėtum sufokusuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 28, 18:41)
As manau,kad FB kritikos tikrai negausi,jei kam labai patinka,tai paaikcioja,jei nelabai,tai palaikina  ax.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 06 28, 20:13)
Na kokia dar kritika FB? smile.gif

FB savotiska savireklama gaunasi ir tiek...

Kalbėta buvo apie tai, kad foto dedamos į kūdrą, kad parodyti kitiems savo darbus ir sulaukti arba ne kažkokios reakcijos į juos. Todėl ir paminėjau FB, kad darbų rodymui jis puikiai pasitarnauja, ypač, jei fotografuoji ne vien savo vaikus. Kritikos nei kūdroj, nei juolabiau FB konstruktyvios nesulauksi, kasbeko.
Jei noriu kritikos ar mokintis- ateinu čia. tongue.gif Niekur nėra taip gerai bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 28 birželio 2011 - 21:33
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 28, 22:33)
Kalbėta buvo apie tai, kad foto dedamos į kūdrą, kad parodyti kitiems savo darbus ir sulaukti arba ne kažkokios reakcijos į juos. Todėl ir paminėjau FB, kad darbų rodymui jis puikiai pasitarnauja, ypač, jei fotografuoji ne vien savo vaikus. Kritikos nei kūdroj, nei juolabiau FB konstruktyvios nesulauksi, kasbeko.
Jei noriu kritikos ar mokintis- ateinu čia. tongue.gif Niekur nėra taip gerai  bigsmile.gif  biggrin.gif

FB tai zinai, paskelbi konkursa, kad siustu foto ir paskui draugai like'intu, ir ziu, gerbeju tukstanciai biggrin.gif cia savo ego labai lengva pakelt biggrin.gif cia as ne asmeniskai, o siaip. o kudroj visai idomu paziuret, kaip tarp kitu foto pastebi tavo. krenta i akis kam nors ar ne. paziuret, kas aplink tave susirikiave.. kokie fotografai aplink smile.gif kurie ziuri siaip i vaizda ir emocija is jo. o ne grynai ka pasakyt, pamokint.. aisku, cia tik zaidimai smile.gif bet kas ju nemegsta smile.gif

FB gerai reklamai, manau. bet ten visiems viskas vau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 06 28, 22:17)

Jūrate, nu bjaurūs tie ND, ir aš pamenu vargau su jais.... Tiesiog fotkink, kol gausis. Rankiniu tai turėtum sufokusuot  g.gif

Ačiū,paguodėt smile.gif
Aš tikrai nenuleisiu rankų,padarysiu būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
ne ,nu dabar tai jau tikrai ką sveikinu Akasha,dabar jau trejetuke esi lotuliukas.gif 4u.gif

Atsakyti
Nu ką aš žinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 28, 22:53)
Nu ką aš žinau biggrin.gif

o ką tu žinai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 28, 21:27)
tai papasakok kaip darai su manual WB... ar nufotografuoji pries tai balta lapa toj pacioj vietoj kur objektas, kad apsvietimas butu toks pat kaip ir po to fotografuojamo daikto... ar nusistatai, pagal ta balta lapa wb?

QUOTE(*Jūratė* @ 2011 06 28, 21:47)
Nu baigiu prasikeikt doh.gif  niekaip neina nupaveiksluot balto lapo,nesusifokusuoja man...nors ir rankiniu būdu fokusavimo taškus parenku.
Kaip nupaveiksluot? verysad.gif

Dabar susimąsčiau ar aš teisingai dariau. Bet, nu, kad turbūt taip.
Aš paimdavau baltą lapą, padėdavau jį ten, kur fotografuojamas objektas, lygiai tokioje pačioje vietoje. Ir, kad užimtų visą kadrą, be jokių linkių ir šešėlių. Tuomet pasirinkdavau custom ir spausdavau Display mygtuką. Taip fotoaparatas žinodavo ką laikyti balta spalva toje aplinkoje. unsure.gif Pasimečiau. Bet atrodo, kad kitaip ir nepadarysi, bent jau su manuoju.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 28, 21:42)
FB tai zinai, paskelbi konkursa, kad siustu foto ir paskui draugai like'intu, ir ziu, gerbeju tukstanciai biggrin.gif cia savo ego labai lengva pakelt biggrin.gif cia as ne asmeniskai, o siaip. o kudroj visai idomu paziuret, kaip tarp kitu foto pastebi tavo. krenta i akis kam nors ar ne. paziuret, kas aplink tave susirikiave.. kokie fotografai aplink smile.gif kurie ziuri siaip i vaizda ir emocija is jo. o ne grynai ka pasakyt, pamokint.. aisku, cia tik zaidimai smile.gif bet kas ju nemegsta smile.gif

FB gerai reklamai, manau. bet ten visiems viskas vau smile.gif

Tie konkursai yra pirmas ir puikiausias vaistas, norint susirinkti publiką. Nes jei laukt, kol tavo žinia apie fotografavimą išplis ir žmonės pradės Tave žinoti grynai einant per draugus, tada draugai laikina, tada draugų draugai, čia ilgasis kelias. Nori greit- skelbk konkursą.. Ir žmogui gerai, katras laimi ir tam reklama, kas skelbia.Kita vertus, dažnai prilaikina ne tikslinė publika, bet tik tam, kad kažkas paprašo balsuot. Užlaikina ir tiek žinių.. Bet FB norint skelbt žinią apie savo veiklą- tai absoliučiai puikus startas. FB dėka gali veiklą išsukt neįtikėtinai greit.. Neįsivaizduoju kaip pvz pranešt keliems tūkstančiams žmonių apie save, jei ne FB.. Amžius užtruktų, kol atfotkinčiau tiek žmonių, kurie vėliau kažkam rekomenduotų, iš tų kažko, kažkas ateitų... Uch, ilgas kelias.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti