Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikutes 4u.gif
Rasiau ir vargau su 1-u ND ,tai tik atsizymiu kad negalvotumet ,kad pabegau ,nes atostogauju dabar wink.gif bet 1-as ND man kazko neiseina doh.gif Fotkinau obuolius siandien ,tai gal veliau ikelsiu paziureti ,nes dabar kazko internetas bais nekrauna .
Atsakyti
Vanillla, vienintele, virdzzinija dekui smile.gif
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 28, 15:41)
Aš jau su dičkiu namie

Super thumbup.gif
QUOTE(rG @ 2011 06 28, 15:56)
Dosa, kokybė puiki kokia. Parūpo kuo kaip ir kada smile.gif

Aciu smile.gif
Na, zinok, viskas pas mane tas pats, su 50-uku fotkinta, vakarejant, apie 6-7 val vakaro, be trikojo, su atverta diafragma 1,6-2.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 28 birželio 2011 - 18:03
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 28, 01:13)

Labai skanios uogos, bet iki šiol nežinau tiklsuas jų pavadinimo  doh.gif mes juos vadinam karintais. rolleyes.gif

mes kaime -zemaitijoje- jas karenkom vadinam smile.gif irgi nuvalgydavom visas,kaip skeriai apipuldavom smile.gif

ligoniukai sveiksta - saunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 28, 14:25)

ne nu visi vaikai kaip vaikai,nu mano - tik uždedu gėlę ant galvos- iškart rauna, tik atsitraukiu nuo jos - pradeda klykti  doh.gif skaitosi bandžiau įamžinti ją metukų proga ir padaryti fotosesiją  doh.gif reikai man su mano vaiku dar bent trijų žmonių,vienas - laksto paskui dičkį,kitas gėlę deda, trečias - ramina ir linksmina (aišku pageidautina mama)  lotuliukas.gif

Pas man vaikas toks pat.Pamato fotika ir amen,sukasi kaip tik isgali nuo jo verysad.gif jei kas laikyt bando,tai rekia,is toliau bandau pafotkinti,tik uzmato ir viskas,keicia krypti ir varo tolyn.Kiti vaikai noriai i objektyva ziuri,o mano nei per kur doh.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 06 28, 15:04)
Reikia pakvietimą gauti prisijungimui mirksiukas.gif

Supratau. Neesu dar uzsitarnavus pakvietimo...

QUOTE(Akasha @ 2011 06 28, 15:17)
O man toks vaidzas kad ir fb vaiku darzelis... Na kur kam reikia, ten tas ir deda...

As manau,kad FB kritikos tikrai negausi,jei kam labai patinka,tai paaikcioja,jei nelabai,tai palaikina ax.gif

Atsakyti
Siandien ikyresiu jums, ilgai nebuvau, uztat grizau ir sustot negaliu dejus nuotraukas doh.gif
user posted image
Atsakyti
Dosa, iš visų iki šiol matytų, man labiausiai sisters. wub.gif Bet šiaip visa FS patinka kiek rodyta.

Man dar labai nedrąsu čia rašyti. Įpratau per tiek daug laiko tik tyliai skaityti. O be to, tokie tie mano komentarai, patinka, gražu ir pan., lygmens. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 28 birželio 2011 - 19:58
Nu tikrai labai sunkus tas 5 ND. g.gif
Perdariau,gal geriau?

Natūralus apšvietimas

Auto
user posted image

debesėlis
user posted image

rankinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 06 28, 18:58)
Dosa, iš visų iki šiol matytų, man labiausiai sisterswub.gif  Bet šiaip visa FS patinka kiek rodyta.

Man dar labai nedrąsu čia rašyti. Įpratau per tiek daug laiko tik tyliai skaityti. O be to, tokie tie mano komentarai, patinka, gražu ir pan., lygmens.   blush2.gif

aciu. Ir drasiau prasom smile.gif

QUOTE(*Jūratė* @ 2011 06 28, 19:01)
Perdariau,gal geriau?

rankinis man melynuoja g.gif
Kokia kitu merginu nuomone?
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 28, 19:41)
As manau,kad FB kritikos tikrai negausi,jei kam labai patinka,tai paaikcioja,jei nelabai,tai palaikina  ax.gif

Na kokia dar kritika FB? smile.gif Gi paprastam ziurovui visos tos fotkes grazios, siek tiek pazengusiam ir isrankiasniam ne visos, bet to niekas ir nepasakys.... Jei patiks palaikins, pakomentuos ir viskas... FB savotiska savireklama gaunasi ir tiek...

QUOTE(dosa @ 2011 06 28, 20:14)
Siandien ikyresiu jums, ilgai nebuvau, uztat grizau ir sustot negaliu dejus nuotraukas  doh.gif

Modeliukas sitas labai grazus, bet nepatinka kiek pridengtas veida... atrodo kad mergina nelabai patogiai jauciasi... ir fonas man truputi nelabai...

QUOTE(*Jūratė* @ 2011 06 28, 21:01)
Perdariau,gal geriau?

Kokios spalvos turi but rankinis? ir kokios jis dabar? ar tikrai viska gerai darai(taip kaip aprasyta pirmam puslapyje)?
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 28, 21:13)

Kokios spalvos turi but rankinis? ir kokios jis dabar? ar tikrai viska gerai darai(taip kaip aprasyta pirmam puslapyje)?

Turbūt dar nelabai suprantu kaip daryti.
Paveiksluoju gerai apšviestam kambarį,be blico.Gal galit patart ,ką ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 06 28, 21:18)
Turbūt dar nelabai suprantu kaip daryti.
Paveiksluoju gerai apšviestam kambarį,be blico.Gal galit patart ,ką ne taip darau?

tai papasakok kaip darai su manual WB... ar nufotografuoji pries tai balta lapa toj pacioj vietoj kur objektas, kad apsvietimas butu toks pat kaip ir po to fotografuojamo daikto... ar nusistatai, pagal ta balta lapa wb?
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 28, 21:27)
tai papasakok kaip darai su manual WB... ar nufotografuoji pries tai balta lapa toj pacioj vietoj kur objektas, kad apsvietimas butu toks pat kaip ir po to fotografuojamo daikto... ar nusistatai, pagal ta balta lapa wb?

Nu baigiu prasikeikt doh.gif niekaip neina nupaveiksluot balto lapo,nesusifokusuoja man...nors ir rankiniu būdu fokusavimo taškus parenku.
Kaip nupaveiksluot? verysad.gif
Atsakyti