Sveikutes
Rasiau ir vargau su 1-u ND ,tai tik atsizymiu kad negalvotumet ,kad pabegau ,nes atostogauju dabar bet 1-as ND man kazko neiseina Fotkinau obuolius siandien ,tai gal veliau ikelsiu paziureti ,nes dabar kazko internetas bais nekrauna .
Vanillla, vienintele, virdzzinija dekui
Super
Aciu
Na, zinok, viskas pas mane tas pats, su 50-uku fotkinta, vakarejant, apie 6-7 val vakaro, be trikojo, su atverta diafragma 1,6-2.
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 28, 15:41)
Aš jau su dičkiu namie
Super
QUOTE(rG @ 2011 06 28, 15:56)
Dosa, kokybė puiki kokia. Parūpo kuo kaip ir kada
Aciu
Na, zinok, viskas pas mane tas pats, su 50-uku fotkinta, vakarejant, apie 6-7 val vakaro, be trikojo, su atverta diafragma 1,6-2.
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 28, 01:13)
Labai skanios uogos, bet iki šiol nežinau tiklsuas jų pavadinimo mes juos vadinam karintais.
mes kaime -zemaitijoje- jas karenkom vadinam irgi nuvalgydavom visas,kaip skeriai apipuldavom
ligoniukai sveiksta - saunu
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 28, 14:25)
ne nu visi vaikai kaip vaikai,nu mano - tik uždedu gėlę ant galvos- iškart rauna, tik atsitraukiu nuo jos - pradeda klykti skaitosi bandžiau įamžinti ją metukų proga ir padaryti fotosesiją reikai man su mano vaiku dar bent trijų žmonių,vienas - laksto paskui dičkį,kitas gėlę deda, trečias - ramina ir linksmina (aišku pageidautina mama)
Pas man vaikas toks pat.Pamato fotika ir amen,sukasi kaip tik isgali nuo jo jei kas laikyt bando,tai rekia,is toliau bandau pafotkinti,tik uzmato ir viskas,keicia krypti ir varo tolyn.Kiti vaikai noriai i objektyva ziuri,o mano nei per kur
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 28, 15:04)
Reikia pakvietimą gauti prisijungimui
Supratau. Neesu dar uzsitarnavus pakvietimo...
QUOTE(Akasha @ 2011 06 28, 15:17)
O man toks vaidzas kad ir fb vaiku darzelis... Na kur kam reikia, ten tas ir deda...
As manau,kad FB kritikos tikrai negausi,jei kam labai patinka,tai paaikcioja,jei nelabai,tai palaikina
Siandien ikyresiu jums, ilgai nebuvau, uztat grizau ir sustot negaliu dejus nuotraukas
Dosa, iš visų iki šiol matytų, man labiausiai sisters. Bet šiaip visa FS patinka kiek rodyta.
Man dar labai nedrąsu čia rašyti. Įpratau per tiek daug laiko tik tyliai skaityti. O be to, tokie tie mano komentarai, patinka, gražu ir pan., lygmens.
Man dar labai nedrąsu čia rašyti. Įpratau per tiek daug laiko tik tyliai skaityti. O be to, tokie tie mano komentarai, patinka, gražu ir pan., lygmens.
Nu tikrai labai sunkus tas 5 ND.
Perdariau,gal geriau?
Natūralus apšvietimas
Auto
debesėlis
rankinis
Perdariau,gal geriau?
Natūralus apšvietimas
Auto
debesėlis
rankinis
QUOTE(Ka @ 2011 06 28, 18:58)
Dosa, iš visų iki šiol matytų, man labiausiai sisters. Bet šiaip visa FS patinka kiek rodyta.
aciu. Ir drasiau prasom
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 06 28, 19:01)
Nu tikrai labai sunkus tas 5 ND.
Perdariau,gal geriau?
Perdariau,gal geriau?
rankinis man melynuoja
Kokia kitu merginu nuomone?
QUOTE(fox. @ 2011 06 28, 19:41)
As manau,kad FB kritikos tikrai negausi,jei kam labai patinka,tai paaikcioja,jei nelabai,tai palaikina
Na kokia dar kritika FB? Gi paprastam ziurovui visos tos fotkes grazios, siek tiek pazengusiam ir isrankiasniam ne visos, bet to niekas ir nepasakys.... Jei patiks palaikins, pakomentuos ir viskas... FB savotiska savireklama gaunasi ir tiek...
QUOTE(dosa @ 2011 06 28, 20:14)
Siandien ikyresiu jums, ilgai nebuvau, uztat grizau ir sustot negaliu dejus nuotraukas
Modeliukas sitas labai grazus, bet nepatinka kiek pridengtas veida... atrodo kad mergina nelabai patogiai jauciasi... ir fonas man truputi nelabai...
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 06 28, 21:01)
Kokios spalvos turi but rankinis? ir kokios jis dabar? ar tikrai viska gerai darai(taip kaip aprasyta pirmam puslapyje)?
QUOTE(Akasha @ 2011 06 28, 21:13)
Kokios spalvos turi but rankinis? ir kokios jis dabar? ar tikrai viska gerai darai(taip kaip aprasyta pirmam puslapyje)?
Turbūt dar nelabai suprantu kaip daryti.
Paveiksluoju gerai apšviestam kambarį,be blico.Gal galit patart ,ką ne taip darau?
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 06 28, 21:18)
Turbūt dar nelabai suprantu kaip daryti.
Paveiksluoju gerai apšviestam kambarį,be blico.Gal galit patart ,ką ne taip darau?
tai papasakok kaip darai su manual WB... ar nufotografuoji pries tai balta lapa toj pacioj vietoj kur objektas, kad apsvietimas butu toks pat kaip ir po to fotografuojamo daikto... ar nusistatai, pagal ta balta lapa wb?
QUOTE(Akasha @ 2011 06 28, 21:27)
tai papasakok kaip darai su manual WB... ar nufotografuoji pries tai balta lapa toj pacioj vietoj kur objektas, kad apsvietimas butu toks pat kaip ir po to fotografuojamo daikto... ar nusistatai, pagal ta balta lapa wb?
Nu baigiu prasikeikt niekaip neina nupaveiksluot balto lapo,nesusifokusuoja man...nors ir rankiniu būdu fokusavimo taškus parenku.
Kaip nupaveiksluot?