Dosa, man abi patiko.Kede nekliuna, jauciasi giluma:)
QUOTE(dosa @ 2011 06 28, 14:54)
ir dar viena
Alabama, man patiko tavo pratesimas musu grupes-tegul alutis liejasi laisvai
Alabama, man patiko tavo pratesimas musu grupes-tegul alutis liejasi laisvai
man visai gražiai ta kėdė čia, kontrastas toks gražios linijos aš ir ieškau tokio lauko...kur rasti
Akasha, nuostabi foto su dukryte
ir kitos šaunuolės, daug prikomentuota, nėra ką pridurti, išvis vos spėji sekti temas...
Vanilla, graži foto kur įdėjai, modelis tai wow...dar flickre mačiau, pakomentuosiu vėliau
aciu,mergikes uz komentarus, labai vertinu ir dziaugiuosi, kad komentuojat
tai ant tos bangos bdar viena-dvi sesutes
tai ant tos bangos bdar viena-dvi sesutes
QUOTE(kristukass @ 2011 06 28, 14:03)
Iemtu peizaziuka. Cia pacia debesys uzkabino. Jus ka nors kabina sioje foto? Ir dar tas kuolas viduryje erzina. Gal pabandyt nukirpt virs jo?
aš tai debesų manjakė,tai man labai patinka - tik tas kuolas,nu kažką reikia su juo daryti
QUOTE(dosa @ 2011 06 28, 14:04)
Sveikos, simtas metu, kaip neskaiciau temos jau
Reiks paskiau permest akimis, ka pripliurpet ir kokiu nuotrauku pridejot
O as va, progai pasitaikius bandziau nuo fotiko dulkes nuputus pafotkint
Reiks paskiau permest akimis, ka pripliurpet ir kokiu nuotrauku pridejot
O as va, progai pasitaikius bandziau nuo fotiko dulkes nuputus pafotkint
nugi gražu
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 06 28, 14:25)
Kikirike, sveikinimai su debiutu
dėkui labai
QUOTE(Žydraakė @ 2011 06 28, 14:32)
labuka,
Drošiu kaiman, vis rezgu mintyj pafotografuoti besileidžiančios saulės šviesoj, bet jeigu pieš saulę fotkinsiu, juk viskas priekyje bus tamsu?
Tikiuosi Kikirike nesupyks dėl pvz Kaip suprantu čia prieš saulę fotkinta ir žmogus taip gerai matosi.
Drošiu kaiman, vis rezgu mintyj pafotografuoti besileidžiančios saulės šviesoj, bet jeigu pieš saulę fotkinsiu, juk viskas priekyje bus tamsu?
Tikiuosi Kikirike nesupyks dėl pvz Kaip suprantu čia prieš saulę fotkinta ir žmogus taip gerai matosi.
aišku nepykstu,bet čia žinokit jokio reflekotriaus,diafragna f/2.8,išlaikymas 1/160, ISO200,bet čia saulė tolėliau šiaip,bet tikrai prieš saulę...Dar va čia prieš saulę http://www.flickr.co.../in/photostream nors čia veidas nėra ryškus,bet aš special taip dariau, turiu kitą foto kur negaudžiau spindulių ir veidas tikrai gera išėjo... manau ir be reflektoriaus įmanoma, tik gal ne taip super ryšku bus
Papildyta:
ėė,tai tipo mano jau tarp savaitės geriausių foto
O šiaip sveikinimai Akashai su DIENOS GERIAUSIA
http://fotokudra.lt/...p...topd&page=1
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 28, 13:53)
nugi gražu
aciu
eee, kazka praleidau matyt, nulekiau i kudra-sveikinimai tau-tikrai pelnytai, nes nuotrauka tai fainuoliska.
Akasha irgi sveikinu su dienos geriausia
Saunuoles jus
QUOTE(dosa @ 2011 06 28, 16:15)
aciu
eee, kazka praleidau matyt, nulekiau i kudra-sveikinimai tau-tikrai pelnytai, nes nuotrauka tai fainuoliska.
Saunuoles jus
Saunuoles jus
dėkui labai
dar jūs man papasakokite apie tą projektėlį, ten vaikiukus reikia fotkint? ir reikia jau nematytas foto dėti ane?
Papildyta:
ne nu visi vaikai kaip vaikai,nu mano - tik uždedu gėlę ant galvos- iškart rauna, tik atsitraukiu nuo jos - pradeda klykti skaitosi bandžiau įamžinti ją metukų proga ir padaryti fotosesiją reikai man su mano vaiku dar bent trijų žmonių,vienas - laksto paskui dičkį,kitas gėlę deda, trečias - ramina ir linksmina (aišku pageidautina mama)
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 28, 00:13)
Labai skanios uogos, bet iki šiol nežinau tiklsuas jų pavadinimo mes juos vadinam karintais.
Čia mano mėgstamiausios uogos Bet jų yra mažai žemaitijoj Jos pavadinimas medlieva.
O šiaip kur randu jas, nuvalgau ir nepalieku
QUOTE(bizyte @ 2011 06 28, 15:16)
Dekui dekui
QUOTE(dosa @ 2011 06 28, 15:28)
Labai fainos sesutes, labai man coloritas patinka... gal sviesos kiek is sono noretusi ne tokios tiesiogines, kad gylis atsirastu...
Su kede irgi smagi ir man taip pat ne per rysku... nuo kedes man akys nevalingai klaidzioja po nuotrauka ir stengiasi surasti vaivorykste ...
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 28, 15:53)
Papildyta:
Cveikinimai su savaites geriausia
O man dar toli iki dienos trejetuko, taip, kad baik cia ... Be to ai nu gi ne del to gi fotkinam, kad i topus patekt.... Nors zinoma, malonu
Dabar taip merginos del to av ir matavimo... Exponometras pritaikytas matuoti pilkai spalvai, taigi tam atvejui puikiai tinka ir zmogaus oda.... Jei norit kad veidas butu apsviestas normaliai tai ir matuojat ne i lupas ne i aki ne i plaukus o i veido oda... tada ir bus jums viskas tvarkoje su tuo ecponavimu... tiesiog reikia ismokt perprasti kaip tas exponometras veikia
QUOTE(sayonara @ 2011 06 28, 10:35)
o kai komentuoju - opasiunčia pasižiūrėti į savo šūdinas foto. nu aš ir pasižiūriu, pasigrožiu tokiu atveju belieka iš jų tyčiotis, nu rimtai. mane iškinko tokie pasisakymai, pasijuntu gavusi legalų raudoną skudurą, o tada jau komanda "tprūūūū" man nebegalioja
Stačiokė Tu. Man patink.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 28, 10:46)
na kudra tai tikrai ne mokymuisi skirta. siaip kad tave pastebetu ir isvis suzinot, ar pastebi kas
Jei nori kad pastebėtų ir sužinotų, dėk į Facebooką, garantuotai pastebės Suprantu kūdrą kaip foto duomenų bazę. Bet pergyventi dėl kažkokių taškų, minusų ar pagaliukų ar kas ten bebūtų, man, vaikiška Informaciją ir patarimus gaunu čia, rodausi per FB ir blogą, todėl kūdron lyst man nėra nė menkiausio noro Ir taip daug laiko suryja visos info skaitymas ką kasdien skaitau.. Jau geriau likusį laiką fotografuosiu, nei dar vieną skaitymo ligą įsitaisysiu Juk įdedat foto ir kimarinat prie kompo laukdamos musmirės ar pagaliuko? Enivėj, man kūdra tinka kai foto bazė. Užtai kartais ją pažiūriu: daug autorių vienoj vietoj. Bet va tie vertinimai mano nuomone absoliučiai vaikų darželis.
QUOTE(kristukass @ 2011 06 28, 13:03)
Jus ka nors kabina sioje foto?
Ne. Niekas. Mano supratimu, nufotografuoti debesis, jūrą ar kokį tai kitą gamtos paveikslą, yra baisiai sunku,kad būtų gražu.. Akis mato gražiai, o nufotkini ir shuds, nieko ypatingo... Ir šita foto man eilinė debesų foto.. Aš net nefotkinu tokių, man nieko nesigauna
QUOTE(Akasha @ 2011 06 28, 07:25)
Del krumo tai man rodos cia Juodavaise Aronija....
QUOTE(fox. @ 2011 06 28, 14:56)
Ta prasme,kad reikia prisijungti taip?Nes manes neleidzia ten
Reikia pakvietimą gauti prisijungimui
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 28, 16:56)
Jei nori kad pastebėtų ir sužinotų, dėk į Facebooką, garantuotai pastebės
O man toks vaidzas kad ir fb vaiku darzelis... Na kur kam reikia, ten tas ir deda...
O tu i FB idejus nuotrauka irgi lauki kada kas uzlaikina? ....
O kam laukti... ko?.... Gi nuo to mano nuomone apie mano nuotrauka nepasikeis... Kaip ji man patiko taip ir patiks... pasiziuriu po kiek laiko tiesiog ar kitiems ji buvo tokia pat idomi, kaip ir man....
QUOTE(rG @ 2011 06 28, 16:59)
Mes irgi jas taip vaikystėj vadinom Bet tas, kas gali sumaišyti aroniją su medlieva, tas nežino jų abiejų skonio Tai ir mums vaikams pamelavo Medlieva čia 100 proc.
Vadinasi ir man pamelavo )))