Kikirike, sveikinimai su debiutu
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 28, 13:55)
Aga, skaičiau šitą, bet ten postai seni. Kaip supratau Yvette kažką naujo pasiūlė
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 28, 14:01)
man labai miela ši fotoseija, labai gražu
Ačiū labai
QUOTE(Alabama @ 2011 06 28, 14:14)
Na siaip buvo kalbeta, kad paroda rodoma tik tiems, kas dalyvaus.
Tai kad ten ta diskusija vieša. Bent jau nariai tai gali pasiskaityti be jokių apribojimų...
QUOTE(Žydraakė @ 2011 06 28, 13:32)
labuka,
Drošiu kaiman, vis rezgu mintyj pafotografuoti besileidžiančios saulės šviesoj, bet jeigu pieš saulę fotkinsiu, juk viskas priekyje bus tamsu?
Drošiu kaiman, vis rezgu mintyj pafotografuoti besileidžiančios saulės šviesoj, bet jeigu pieš saulę fotkinsiu, juk viskas priekyje bus tamsu?
Reflektorius:)
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 28, 13:33)
Aga, skaičiau šitą, bet ten postai seni. Kaip supratau Yvette kažką naujo pasiūlė
Ačiū labai
Tai kad ten ta diskusija vieša. Bent jau nariai tai gali pasiskaityti be jokių apribojimų...
Ačiū labai
Aga, supainiojau temas:)
QUOTE(Alabama @ 2011 06 28, 14:14)
Na siaip buvo kalbeta, kad paroda rodoma tik tiems, kas dalyvaus.
Tai ir yra atskirai grupė sukurta, kur mato tik išskirtiniai
ir dar viena
Alabama, man patiko tavo pratesimas musu grupes-tegul alutis liejasi laisvai
Alabama, man patiko tavo pratesimas musu grupes-tegul alutis liejasi laisvai
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 28, 12:44)
Tai ir yra atskirai grupė sukurta, kur mato tik išskirtiniai
Ta prasme,kad reikia prisijungti taip?Nes manes neleidzia ten
QUOTE(dosa @ 2011 06 28, 14:54)
Man ši graži, tik galvoju, kad labiau tiktų kokia medinė kėdė, ne spalvota, o tiesiog medinė, kažkas tokio
QUOTE(Akasha @ 2011 06 28, 08:25)
Grazus koliaziukas.... Nezinau ar keisciau vietom, nes vaikucio zvilgsnis kaip ir i kitos nuotraukos puse, tai kaip ir gerai viskas...
Del krumo tai man rodos cia Juodavaise Aronija....
O del vyro, tai manau normalu, kad neturi teises jie kazko neleisti.... As isvis sakiau saviskiui, pats norejai vest, tai dabar taikykis.... Na pas mus tokie paprasti santykiai ir as jo atzvilgiu ragana tikriausiai
Buvau iš pradžių padarius kaip Kikirike siūlė, bet pastebėjau žvilgsnio kryptis netinka ir sukeičiau
Šiaip iki aronijų atrodo jiems toli. Nes jei saldūs ir skanūs.
Velnias, pavydu tokių vyrų...man kaip tik reikia reguliuotis, taip kad mano fotografavimas nesipintų su vyro norais...
QUOTE(Žydraakė @ 2011 06 28, 12:59)
Man ši graži, tik galvoju, kad labiau tiktų kokia medinė kėdė, ne spalvota, o tiesiog medinė, kažkas tokio
jo, ta kede biskiuka kliuna ir man, nebuvo kitokios... nebent tos kedes spalvas prigesinti reik pabandyt, kad i akis maziau kristu
aciu tau
QUOTE(dosa @ 2011 06 28, 13:04)
jo, ta kede biskiuka kliuna ir man, nebuvo kitokios... nebent tos kedes spalvas prigesinti reik pabandyt, kad i akis maziau kristu
aciu tau
aciu tau
Man asmeniskai,tai labai,patinka...