Flickr SM parodėlės grupėje brūkštelėjau dar vieną pasiūlymą apie mano galvoje besisukantį projektėlį. Nulėkit pasiskaitinėti, fainai būtų, jei prisijungtumėt.
Dar įdomu, ar naujau prisijungusios žino apie SM fotografijos grupę flickr
čia
ir tiesa, bandžiau dviem spalvom fotografuoti. Gavosi daugiau spalvų, tai rankas ir nuleidau.
QUOTE(Yvette @ 2011 06 28, 12:37)
Flickr SM parodėlės grupėje brūkštelėjau dar vieną pasiūlymą apie mano galvoje besisukantį projektėlį. Nulėkit pasiskaitinėti, fainai būtų, jei prisijungtumėt.
čia
ir tiesa, bandžiau dviem spalvom fotografuoti. Gavosi daugiau spalvų, tai rankas ir nuleidau.
čia
Jau parasiau, kad as visom penkiom uz sita projektuka... tikrai prisijungsiu ir labai tikiuosi bus ka panaudoti is mano foto....
QUOTE(Akasha @ 2011 06 28, 12:46)
Jau parasiau, kad as visom penkiom uz sita projektuka... tikrai prisijungsiu ir labai tikiuosi bus ka panaudoti is mano foto....
smagu
trumpai čia parašau, kad reikia vaikų foto, su leidimais publikuoti. Neprastų foto, kad galima būtų į fotografijos knygelę dėti. O plačiau jau grupėje.
QUOTE(Akasha @ 2011 06 27, 23:40)
Atlekiu ir as su viena joniniu nuotraukele...
Puikus portretas
čia
čia
dabar jau zinosiu
čia
čia
Ačiū, žinosiu. Tik niekur neradau apie tą naują projektėlį...
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 28, 13:38)
Ačiū, žinosiu. Tik niekur neradau apie tą naują projektėlį...
Čia gali pasiskaityt pradžiai
Ievuki labai faini foto su paparčio žiedu, tau juosta labai tinka
ačiū, puikiai praleidau laiką, nepamenu kada taip faina buvo, nerealiai buvo.. net verkt norėjosi, kai jau rekėjo namo važiuot .. jo, įamžinau, turiu reportažą, labai daug nuotraukų, organizatoriams atidaviau virš 100 nuotraukų, o ką atrinkt jum parodyt- nežinau dar juostas išvežiau ryškint, tai kokią kitą gal savaitę parodysiu ir jum- savaitgalį nesusijusį su joninėm, Jonais ir paparčio žiedais
bandžiau čia ilgai diskutuotą Av režimą su visais taškiniais/netaškiniais ekspo skaičiavimais ir t.t. ir pan, tai 50/50 pasiteisino, kai kuriais atvėjais tikrai labai pasitarnauja, bet kai kuriais M režimas neišvengiamas
Papildyta:
emocijos kokios............. man labai patiko viskas
Papildyta:
man labai miela ši fotoseija, labai gražu
QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 27, 15:08)
as irgi raw dariaus grazu buvo,perveertus i jpg vaizdas labai pasikeite ,matyt kazka nemoku
svajone musu kaip laika praleidai savaitgali ar pavyko iamzint ka nors
svajone musu kaip laika praleidai savaitgali ar pavyko iamzint ka nors
ačiū, puikiai praleidau laiką, nepamenu kada taip faina buvo, nerealiai buvo.. net verkt norėjosi, kai jau rekėjo namo važiuot .. jo, įamžinau, turiu reportažą, labai daug nuotraukų, organizatoriams atidaviau virš 100 nuotraukų, o ką atrinkt jum parodyt- nežinau dar juostas išvežiau ryškint, tai kokią kitą gal savaitę parodysiu ir jum- savaitgalį nesusijusį su joninėm, Jonais ir paparčio žiedais
bandžiau čia ilgai diskutuotą Av režimą su visais taškiniais/netaškiniais ekspo skaičiavimais ir t.t. ir pan, tai 50/50 pasiteisino, kai kuriais atvėjais tikrai labai pasitarnauja, bet kai kuriais M režimas neišvengiamas
Papildyta:
QUOTE(Orinciukas @ 2011 06 27, 15:19)
I
O cia as su savo cioce. Man paciai si foto visai miela... Bet kaip ziurisi is sono? gal kas del spalvu ar dar ko parasytumete?
Papildyta:
remelis siaip baltas buvo, tik nelabai suprantu kodel sm jis lyg nuzialavo ar kas ten pasidare jam
O cia as su savo cioce. Man paciai si foto visai miela... Bet kaip ziurisi is sono? gal kas del spalvu ar dar ko parasytumete?
Papildyta:
remelis siaip baltas buvo, tik nelabai suprantu kodel sm jis lyg nuzialavo ar kas ten pasidare jam
emocijos kokios............. man labai patiko viskas
Papildyta:
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 27, 15:34)
Dedu kritikai
foto netvarkytos, nes dar nemoku (kaip jau minėjau, PS labai pilką odos spalvą padarė... gal kas galit patarti, kaip to išvengti? )
Kai kur tikrai žinau, kad trūksta erdvės, bet pamiršau kėdę pasiimti , o fotkinau su 50tuku...
foto netvarkytos, nes dar nemoku (kaip jau minėjau, PS labai pilką odos spalvą padarė... gal kas galit patarti, kaip to išvengti? )
Kai kur tikrai žinau, kad trūksta erdvės, bet pamiršau kėdę pasiimti , o fotkinau su 50tuku...
man labai miela ši fotoseija, labai gražu
Iemtu peizaziuka. Cia pacia debesys uzkabino. Jus ka nors kabina sioje foto? Ir dar tas kuolas viduryje erzina. Gal pabandyt nukirpt virs jo?
Sveikos, simtas metu, kaip neskaiciau temos jau
Reiks paskiau permest akimis, ka pripliurpet ir kokiu nuotrauku pridejot
O as va, progai pasitaikius bandziau nuo fotiko dulkes nuputus pafotkint
Reiks paskiau permest akimis, ka pripliurpet ir kokiu nuotrauku pridejot
O as va, progai pasitaikius bandziau nuo fotiko dulkes nuputus pafotkint
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 28, 12:55)
Na siaip buvo kalbeta, kad paroda rodoma tik tiems, kas dalyvaus.