Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Flickr SM parodėlės grupėje brūkštelėjau dar vieną pasiūlymą apie mano galvoje besisukantį projektėlį. Nulėkit pasiskaitinėti, fainai būtų, jei prisijungtumėt.

Dar įdomu, ar naujau prisijungusios žino apie SM fotografijos grupę flickr
čia

ir tiesa, bandžiau dviem spalvom fotografuoti. Gavosi daugiau spalvų, tai rankas ir nuleidau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 birželio 2011 - 11:44
QUOTE(Yvette @ 2011 06 28, 12:37)
Flickr SM parodėlės grupėje brūkštelėjau dar vieną pasiūlymą apie mano galvoje besisukantį projektėlį. Nulėkit pasiskaitinėti, fainai būtų, jei prisijungtumėt.

čia
ir tiesa, bandžiau dviem spalvom fotografuoti. Gavosi daugiau spalvų, tai rankas ir nuleidau.

Jau parasiau, kad as visom penkiom uz sita projektuka... tikrai prisijungsiu ir labai tikiuosi bus ka panaudoti is mano foto....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 28, 12:46)
Jau parasiau, kad as visom penkiom uz sita projektuka... tikrai prisijungsiu ir labai tikiuosi bus ka panaudoti is mano foto....

smagu smile.gif

trumpai čia parašau, kad reikia vaikų foto, su leidimais publikuoti. Neprastų foto, kad galima būtų į fotografijos knygelę dėti. O plačiau jau grupėje.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 27, 23:40)
Atlekiu ir as su viena joniniu nuotraukele...

Puikus portretas thumbup.gif
Atsakyti

čia

dabar jau zinosiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 28, 11:33)
O ten tas efoto p...dukas-Antanas?

manau, taip biggrin.gif
Atsakyti

čia

Ačiū, žinosiu. Tik niekur neradau apie tą naują projektėlį... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 28, 13:38)
Ačiū, žinosiu. Tik niekur neradau apie tą naują projektėlį... unsure.gif

Čia gali pasiskaityt pradžiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 28 birželio 2011 - 12:55
Ievuki labai faini foto su paparčio žiedu, tau juosta labai tinka smile.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 27, 15:08)
as irgi raw dariaus grazu buvo,perveertus i jpg vaizdas labai pasikeite ,matyt kazka nemoku  g.gif

svajone musu kaip laika praleidai savaitgali ar pavyko iamzint ka nors  bigsmile.gif

ačiū, puikiai praleidau laiką, nepamenu kada taip faina buvo, nerealiai buvo.. net verkt norėjosi, kai jau rekėjo namo važiuot .. jo, įamžinau, turiu reportažą, labai daug nuotraukų, organizatoriams atidaviau virš 100 nuotraukų, o ką atrinkt jum parodyt- nežinau biggrin.gif dar juostas išvežiau ryškint, tai kokią kitą gal savaitę parodysiu ir jum- savaitgalį nesusijusį su joninėm, Jonais ir paparčio žiedais smile.gif

bandžiau čia ilgai diskutuotą Av režimą su visais taškiniais/netaškiniais ekspo skaičiavimais ir t.t. ir pan, tai 50/50 pasiteisino, kai kuriais atvėjais tikrai labai pasitarnauja, bet kai kuriais M režimas neišvengiamas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Orinciukas @ 2011 06 27, 15:19)
I
O cia as su savo cioce. Man paciai si foto visai miela... Bet kaip ziurisi is sono? gal kas del spalvu ar dar ko parasytumete?

Papildyta:
remelis siaip baltas buvo, tik nelabai suprantu kodel sm jis lyg nuzialavo ar kas ten pasidare jam  g.gif

emocijos kokios............. man labai patiko viskas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 27, 15:34)
Dedu kritikai ax.gif

foto netvarkytos, nes dar nemoku blush2.gif (kaip jau minėjau, PS labai pilką odos spalvą padarė... gal kas galit patarti, kaip to išvengti? 4u.gif )

Kai kur tikrai žinau, kad trūksta erdvės, bet pamiršau kėdę pasiimti doh.gif , o fotkinau su 50tuku...

man labai miela ši fotoseija, labai gražu wub.gif
Atsakyti
user posted image

Iemtu peizaziuka. Cia pacia debesys uzkabino. Jus ka nors kabina sioje foto? rolleyes.gif Ir dar tas kuolas viduryje erzina. Gal pabandyt nukirpt virs jo? g.gif
Atsakyti
Sveikos, simtas metu, kaip neskaiciau temos jau unsure.gif
Reiks paskiau permest akimis, ka pripliurpet ir kokiu nuotrauku pridejot smile.gif

O as va, progai pasitaikius bandziau nuo fotiko dulkes nuputus pafotkint
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 28, 12:55)

Na siaip buvo kalbeta, kad paroda rodoma tik tiems, kas dalyvaus. unsure.gif
Atsakyti