Grizau bandysiu kazkaip iveikt tai ka priraset o as ikeliu paskutines foto is sios fotosesijos, pagaliau baigiau tvarkyt nuotraukas. Nepatingekit, uzsukit pakritikuot flickr
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 28, 10:20)
Labai gerbiu senbuvius, kurie leidžia naujokams pasireikšti, nesikiša, leidžia ir pargriūt ir pasidžiaugt, tyliai stebi, bet jei kas pradeda nepagrįstai pult, ima ir užstoja. Labai gerbiu.
Užtai niekaip nesuprantu ko visos džiaugiasi ar liūdi dėl tų kūdrų Aš ten žiūriu foto, nu bet jau komentarai po nuotraukomis.. Apgailėtini. Jokios informacijos jie nesuteikia. Mūsų pradžiamoksly kai kurios nuotraukas taip išskalbia, kad aiškiai pamatai ir klaidas ir taisymo variantus. O ten..
Užtai niekaip nesuprantu ko visos džiaugiasi ar liūdi dėl tų kūdrų Aš ten žiūriu foto, nu bet jau komentarai po nuotraukomis.. Apgailėtini. Jokios informacijos jie nesuteikia. Mūsų pradžiamoksly kai kurios nuotraukas taip išskalbia, kad aiškiai pamatai ir klaidas ir taisymo variantus. O ten..
tai apie ką aš ir bandau nuolat rašyti kūdroje - kad nesureikšmintų tų komentarų, nes jie dažniausiai labai paviršutiniški. ir kad niekas neturi pareigos mokyti kitų fotografuoti, nes visų pirma, dažniausiai iš tikro net neturi ko pamokyti, visų antra, dažnas neturi nei laiko, nei noro komentuoti ten tų šimtų vabaliukų, saulėlydžių ar vaikų su sausainiuku burnoje. tikrai (i mean - TIKRAI) gera foto dar nė viena neliko nepastebėta ir neįvertinta.
bet taigi mane pačią paskui naujokai nuskalbia kodėl aš, pasikėlusi pinda, nekomentuoju, matyt iš savo aukštybių nematau paprastų mirtingųjų o kai komentuoju - opasiunčia pasižiūrėti į savo šūdinas foto. nu aš ir pasižiūriu, pasigrožiu tokiu atveju belieka iš jų tyčiotis, nu rimtai. mane iškinko tokie pasisakymai, pasijuntu gavusi legalų raudoną skudurą, o tada jau komanda "tprūūūū" man nebegalioja
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 28, 11:20)
Labai gerbiu senbuvius, kurie leidžia naujokams pasireikšti, nesikiša, leidžia ir pargriūt ir pasidžiaugt, tyliai stebi, bet jei kas pradeda nepagrįstai pult, ima ir užstoja. Labai gerbiu.
na kudra tai tikrai ne mokymuisi skirta. siaip kad tave pastebetu ir isvis suzinot, ar pastebi kas
QUOTE(Yvette @ 2011 06 28, 10:42)
kažkodėl Greace priminė. Cigaretės rankoje trūksta
O jei rimtai, visai patinka šita foto.
O jei rimtai, visai patinka šita foto.
aciu pasirodysiu ziopla, bet nlb supratau apie ka kalbejai, ka tau primine
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 28, 11:32)
Grizau bandysiu kazkaip iveikt tai ka priraset o as ikeliu paskutines foto is sios fotosesijos, pagaliau baigiau tvarkyt nuotraukas. Nepatingekit, uzsukit pakritikuot
Siap visai smagiai ziurisi... Patinka nuotaika.... Jei kabinetis, tai virsuje kampas kur seselis krenta truputi per sunkus... Jis gal ir duoda ta lygsvara nuotraukai, bet tuo paciu ir spaudzia mergina...
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 28, 11:46)
na kudra tai tikrai ne mokymuisi skirta. siaip kad tave pastebetu ir isvis suzinot, ar pastebi kas
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 28, 11:55)
grease
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 28, 12:03)
Aciu, Akasha
P.S. Tavo mergytes foto nuostabi ir jb toks grazus o man vis pilkokas gaunasi
P.S. Tavo mergytes foto nuostabi ir jb toks grazus o man vis pilkokas gaunasi
dekui, bet ne is visu foto pasidaro toks JB.... labai ir nuo sviesos nuotraukoj ir nuo spalvu priklauso, kaip tas jb versis...
QUOTE(Yvette @ 2011 06 28, 12:05)
QUOTE(Yvette @ 2011 06 28, 11:00)
o, atsiimu žodžius, Akasha sako, kad netinka, reiškias reik perdaryti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 28, 11:09)
Man WB namu darbas netinka... Zaliuoja tavo balta spalva AUto rezimu geriau gavosi...
Papildyta:
Baik juokint Gi po to supyks baisiai ant manes naujoke
Tikrai,kad nepyksiu
Nu ką,eisiu perdaryt ND.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 28, 10:20)
Uhu.
QUOTE(sayonara @ 2011 06 28, 10:35)
O ten tas efoto p...dukas-Antanas?
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 28, 10:55)
Filmas toks