Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 06 28, 08:13)
vajė, ot lietuviškumas prasimušė.. padėkavok da visai giminei ir protėviams..biggrin.gif
dėkoti turi sau.. ir džiaugtis asvimi.. nereik bijoti savimi tyliai pasidžiaugti.. kažkas ištraukė iš pelkės, kur nedaug kas nusimano apie fotografiją, o tada jau viskas sava eiga ėjosi.. specialiai stebėjau tongue.gif

ačiū už tokius žodžius blush2.gif šiaip turiu blogą savybę - jei pasiekiu gyvenime savo ko nors tikslo, nesvarbu kokio, džiaugiuosi lygiai 5minutes lotuliukas.gif o poto pas mane prasideda,o kas toliau,ką dabar daryti, galėjau geriau bla bla bla lotuliukas.gif bet šį kartą ir šiandien džiaugiuosi - gal dar ir dėlto ,kad kūdroje ką tik užsiregistravusi esu,naujokė blush2.gif
ištikro dėjau foto lygiai tuo pat metu ir į efoto ir į kūdra,norėjau pažiūrėti ar vienodi vertinimai, na dabar tai gal ir panašūs vertinimai (kūdroje aišku geriau),bet praždioje nieko nesupratau,deda musmires man,o efoto jau 60taškų blink.gif lotuliukas.gif nu bet faina kai žmonėm patiko darbai mano blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 28, 07:38)
ačiū už tokius žodžius  blush2.gif  šiaip turiu blogą savybę - jei pasiekiu gyvenime savo ko nors  tikslo, nesvarbu kokio, džiaugiuosi lygiai 5minutes  lotuliukas.gif o poto pas mane prasideda,o kas toliau,ką dabar daryti, galėjau geriau bla bla bla  lotuliukas.gif bet šį kartą ir šiandien džiaugiuosi - gal dar ir dėlto ,kad kūdroje ką tik užsiregistravusi esu,naujokė  blush2.gif
ištikro dėjau foto lygiai tuo pat metu ir į efoto ir į kūdra,norėjau pažiūrėti ar vienodi vertinimai, na dabar tai gal ir panašūs vertinimai (kūdroje aišku geriau),bet praždioje nieko nesupratau,deda musmires man,o efoto jau 60taškų  blink.gif  lotuliukas.gif nu bet faina kai žmonėm patiko darbai mano  blush2.gif

efote ir kūdroje vertinimai beveik niekada nesutampa, kiek esu stebėjus..smile.gif
o dėl musmirių.. nebūsiu populiari, bet pasakysiu, kad nelaukit didelėse bendruomenėse komentarų po fotom. nebus jų daug. čia, kur Jūsų nėra didelis skaičius ir bandome bendrauti asmeniškai, tai bus ir kritikos, ir komentarų, ir pagyrimų, ir paanalizuos. o ten tai eina ir praeina žmonės, nėra ko piktintis. šimtus kartų rašiau savo nuomonę - niekas neprivalo komentuoti. o dažniausiai ten ta nuomonė ir bilekokia yra. ak, gražu. arba ak, negražu, nesuprantu. jau geriau dėtų grybą ir plauktų pro šalį.. ten tų komentarų dauguma tai tik dėl raudono skaičiuko prie nuotraukos, Jūs čia geriau pasikomentuojat.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 28, 08:47)
efote ir kūdroje vertinimai beveik niekada nesutampa, kiek esu stebėjus..smile.gif
o dėl musmirių.. nebūsiu populiari, bet pasakysiu, kad nelaukit didelėse bendruomenėse komentarų po fotom. nebus jų daug. čia, kur Jūsų nėra didelis skaičius ir bandome bendrauti asmeniškai, tai bus ir kritikos, ir komentarų, ir pagyrimų, ir paanalizuos. o ten tai eina ir praeina žmonės, nėra ko piktintis. šimtus kartų rašiau savo nuomonę - niekas neprivalo komentuoti. o dažniausiai ten ta nuomonė ir bilekokia yra. ak, gražu. arba ak, negražu, nesuprantu. jau geriau dėtų grybą ir plauktų pro šalį.. ten tų komentarų dauguma tai tik dėl raudono skaičiuko prie nuotraukos, Jūs čia geriau pasikomentuojat.

nu ištikro teisingai rašai,tiesiog dar tos sistemos neperkandus doh.gif aj gal ir gerai,komentarų gaunu čia (kai kada g.gif ) , o ten šiaip, įdomi žmoniu nuomonė ne analizavimas rolleyes.gif patinka nepatinka irgi gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 27, 23:40)
Atlekiu ir as su viena joniniu nuotraukele... Darzelyje vyko svente, tai nutariau padaryt gera darba ir pafotografuoti... Liks tik atsirinkt ir atspauzdint... Gaila tik kad viesinti negalesiu, nes daug vaikuciu ir is visu teveliu nesusirinksiu sutikimu... sad.gif Bet viena pasidalint galiu smile.gif

user posted image

eik tu sau koks nuostabumėlis.NEnustosiu kartoti, kad juosta tau labai tinka
Suprantu dėl kitų foto, kad negali rodyti, dėl leidimo.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 06 28, 10:30)

VISIŠKAI PRITARIU dėl nuostabumo 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
O kaip mano namų darbai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 06 28, 10:47)
Labas rytas.
o, atsiimu žodžius, Akasha sako, kad netinka, reiškias reik perdaryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 birželio 2011 - 10:08
QUOTE(Yvette @ 2011 06 28, 10:30)

Dekui tau.... Nu daug kas nesuprato(cia kalbu is klientu puses), kodel mano darbai taip pasikeite ir nebeliko to ryskumo astrumo ir triuksmu atsirado smile.gif Bet po truputi tikiuosi, kad ir jie supras... O su juosta as jauciuosi gyva smile.gif Niekada nesiliausiu kartot, kad myliu juosta... Nu nesveikai myliu lotuliukas.gif (cia jau rekiu kad myliu smile.gif )
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 06 28, 10:47)
Labas rytas.

Man WB namu darbas netinka... Zaliuoja tavo balta spalva AUto rezimu geriau gavosi...
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 06 28, 11:00)
o, atsiimu žodžius, Akasha sako, kad netinka, reiškias reik perdaryti

Baik juokint biggrin.gif Gi po to supyks baisiai ant manes naujoke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 28 birželio 2011 - 10:09
Kikirike, labai fainiai kudroje wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 28, 11:09)
Baik juokint biggrin.gif Gi po to supyks baisiai ant manes naujoke biggrin.gif
nu bet jei negerai, tai reik perdaryti.
Didesnė dalis su wb namų darbais vargo. Pati irgi vargau. Bet kai atlieki teisingai, nepamiršti daugiau. Tad tikrai į naudą pabandyti iš naujo.

Paprasta, marsietį atsiųsiu, tik reiks truputėlį palaukti. Liepos pab. rugpjūčio pr. turėsiu laiko spausdinti.

Visiems ligoniukams sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 birželio 2011 - 10:14
QUOTE(sayonara @ 2011 06 28, 07:13)
specialiai stebėjau tongue.gif

Labai gerbiu senbuvius, kurie leidžia naujokams pasireikšti, nesikiša, leidžia ir pargriūt ir pasidžiaugt, tyliai stebi, bet jei kas pradeda nepagrįstai pult, ima ir užstoja. Labai gerbiu.

QUOTE(sayonara @ 2011 06 28, 07:47)
ten tų komentarų dauguma tai tik dėl raudono skaičiuko prie nuotraukos

Užtai niekaip nesuprantu ko visos džiaugiasi ar liūdi dėl tų kūdrų smile.gif Aš ten žiūriu foto, nu bet jau komentarai po nuotraukomis.. doh.gif Apgailėtini. Jokios informacijos jie nesuteikia. Mūsų pradžiamoksly kai kurios nuotraukas taip išskalbia, kad aiškiai pamatai ir klaidas ir taisymo variantus. O ten..
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 06 28, 11:10)
Kikirike, labai fainiai kudroje  wub.gif  wub.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 28, 11:20)
Labai gerbiu senbuvius, kurie leidžia naujokams pasireikšti, nesikiša, leidžia ir pargriūt ir pasidžiaugt, tyliai stebi, bet jei kas pradeda nepagrįstai pult, ima ir užstoja. Labai gerbiu.
Užtai niekaip nesuprantu ko visos džiaugiasi ar liūdi dėl tų kūdrų smile.gif Aš ten žiūriu foto, nu bet jau komentarai po nuotraukomis.. doh.gif Apgailėtini. Jokios informacijos jie nesuteikia. Mūsų pradžiamoksly kai kurios nuotraukas taip išskalbia, kad aiškiai pamatai ir klaidas ir taisymo variantus. O ten..

pilnai sutinku su viskuom 4u.gif
Atsakyti