QUOTE(sayonara @ 2011 06 28, 08:13)
vajė, ot lietuviškumas prasimušė.. padėkavok da visai giminei ir protėviams..
dėkoti turi sau.. ir džiaugtis asvimi.. nereik bijoti savimi tyliai pasidžiaugti.. kažkas ištraukė iš pelkės, kur nedaug kas nusimano apie fotografiją, o tada jau viskas sava eiga ėjosi.. specialiai stebėjau
dėkoti turi sau.. ir džiaugtis asvimi.. nereik bijoti savimi tyliai pasidžiaugti.. kažkas ištraukė iš pelkės, kur nedaug kas nusimano apie fotografiją, o tada jau viskas sava eiga ėjosi.. specialiai stebėjau
ačiū už tokius žodžius šiaip turiu blogą savybę - jei pasiekiu gyvenime savo ko nors tikslo, nesvarbu kokio, džiaugiuosi lygiai 5minutes o poto pas mane prasideda,o kas toliau,ką dabar daryti, galėjau geriau bla bla bla bet šį kartą ir šiandien džiaugiuosi - gal dar ir dėlto ,kad kūdroje ką tik užsiregistravusi esu,naujokė
ištikro dėjau foto lygiai tuo pat metu ir į efoto ir į kūdra,norėjau pažiūrėti ar vienodi vertinimai, na dabar tai gal ir panašūs vertinimai (kūdroje aišku geriau),bet praždioje nieko nesupratau,deda musmires man,o efoto jau 60taškų nu bet faina kai žmonėm patiko darbai mano