Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 27, 23:43)

dėkui  4u.gif  aj ten toks renginukas buvo ,nuvykau pasibuvom su mergom , padalyvavom ir sėdau į autobusą namolia  lotuliukas.gif nu žinok mes čia per joninės su Akasha beveik iki Kauno buvom davažiavę ieškodamos apsisukimo - tai jau tokia mintis kirbėjo tau paskambinti,sakau mažum priimsi pernakvoti  lotuliukas.gif

Buciau priglaudus mirksiukas.gif reikejo skambint hihihi.gif patiko pakeliaut?Tai laukiam Kaune mirksiukas.gif
Akasha neturiu ka pridurt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 28, 00:01)
Buciau priglaudus  mirksiukas.gif reikejo skambint hihihi.gif patiko pakeliaut?Tai laukiam Kaune mirksiukas.gif
Akasha neturiu ka pridurt wub.gif

aj aš tai drąsiai visur ir visada lotuliukas.gif kol dar vyras galva linksi tol ir varau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 28, 00:09)
aj aš tai drąsiai visur ir visada  lotuliukas.gif kol dar vyras galva linksi tol ir varau  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif geras išsireiškimas smile.gif
Atsakyti
aj aš tai drąsiai visur ir visada  lotuliukas.gif kol dar vyras galva linksi tol ir varau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 28, 00:13)
thumbup.gif  lotuliukas.gif geras išsireiškimas smile.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 06 28, 00:14)

nu tai teisybė lotuliukas.gif nors burba burba... o kaip jam neburbėti ,kai žmona grįžta trečia nakties iš fotkinimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Akasha, labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 27, 22:40)
Atlekiu ir as su viena joniniu nuotraukele...

Iš kelių kadrų čia toks stebuklingas? biggrin.gif Ne, Tu kažkokia stebukladarė, garbės žodis. Dar su juosta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 28, 00:42)
Iš kelių kadrų čia toks stebuklingas? biggrin.gif Ne, Tu kažkokia stebukladarė, garbės žodis. Dar su juosta biggrin.gif

pas ją viskas iš pirmo karto thumbup.gif
Atsakyti
Kikirike, sveikinimai 4u.gif taip toliau važiuot mirksiukas.gif

Na o čia mano pirmosios nuotraukos iš atostogų kaime ax.gif

user posted image

Labai skanios uogos, bet iki šiol nežinau tiklsuas jų pavadinimo doh.gif mes juos vadinam karintais. rolleyes.gif

kaip tau pavydžiu tokio vyro unsure.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 28, 00:20)
nu tai teisybė  lotuliukas.gif nors burba burba... o kaip jam neburbėti ,kai žmona grįžta trečia nakties iš fotkinimo  lotuliukas.gif

Aš išėjau valandai ir B pakėlė vėją blush2.gif doh.gif o čia trečią valandą nakties gryšta... g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 28 birželio 2011 - 00:14
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 28, 01:13)
Kikirike, sveikinimai  4u.gif  taip toliau važiuot  mirksiukas.gif

Na o čia mano pirmosios nuotraukos iš atostogų kaime  ax.gif
Labai skanios uogos, bet iki šiol nežinau tiklsuas jų pavadinimo  doh.gif mes juos vadinam karintais. rolleyes.gif
kaip tau pavydžiu tokio vyro  unsure.gif
Aš išėjau valandai ir B pakėlė vėją  blush2.gif  doh.gif  o čia trečią valandą nakties gryšta... g.gif  g.gif

koliažiukas fainas - tik aš gal keisčiau vietomis blush2.gif ir šiek tiek konktrasto gal blush2.gif
ačiū už sveikinimus 4u.gif
na kaip čia tau pasakyti,gali nepavydėti ,nu nebūna nebūna nieko šiaip sau, jei jau nieko man negali pasakyti tai galim daryti išvada ,kad visus kampus namie tvarko ir laiko kaip ir žmona doh.gif o beto,išvažiavau va dabar tik prasiblaškyti - o taip tai fotkinti, o iki trijų nakties tai vestuves fotkinau,taip kad ant rytojaus jau matė ant manes ,kad kaip po bulviakasio atrodžiau doh.gif kojos ištynusios,akys taip pat,rankos sustingusios doh.gif o ašarėlę dėl kitų santuokos laimės ne vieną išspaudžiau per kitų vestuves verysad.gif taip kad tikrai nėr ko pavydėti unsure.gif sorry už offtopic
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 27, 21:14)
Brumbrumai aciuuuu  bigsmile.gif  bigsmile.gif negaliu patiketi ax.gif as siaip dabar sedziu autike is kauno i vilniu vaziuoju,sakau SM paskaitysiu - ogi paskaitau tavo posta ir iskart i kudra nulekiau... nerealus jausmas blush2.gif  blush2.gif  bet cia jau turbut kam nnors dekoti turiu blush2.gif

vajė, ot lietuviškumas prasimušė.. padėkavok da visai giminei ir protėviams..biggrin.gif
dėkoti turi sau.. ir džiaugtis asvimi.. nereik bijoti savimi tyliai pasidžiaugti.. kažkas ištraukė iš pelkės, kur nedaug kas nusimano apie fotografiją, o tada jau viskas sava eiga ėjosi.. specialiai stebėjau tongue.gif
Atsakyti
Dekui labai visoms... smile.gif O kur kritika blink.gif Juokauju zinoma.... sitas ir man patinka... Ir kaip bebutu keista pati neturiu prie ko kabintis... blush2.gif Na nebent galetu dar kokia asara riedeti smile.gif

QUOTE(rG @ 2011 06 28, 00:42)

Na kaip cia pasakius is keliu.... biggrin.gif Pes visa svente savo mergiote nufotkinau gal tris ar keturis kartus, tai va is tiek..... smile.gif O toks vienintelis... Apskritai sventes metu isfotkinau pusantros juostos ir tikrai turiu ka nunesti i darzeli smile.gif Prisigyriau doh.gif
Ai beje dabar pas mane juostinukas su autofokusu, tai jau esu drasi..... smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 28, 01:00)
pas ją viskas iš pirmo karto 

Nu nu nu tau..... Gi tikrai neviskas is pirmo karto tongue.gif Kartais ir net daznai isvis nesigauna....

QUOTE(Dalyja @ 2011 06 28, 01:13)
Na o čia mano pirmosios nuotraukos iš atostogų kaime  ax.gif

Grazus koliaziukas.... Nezinau ar keisciau vietom, nes vaikucio zvilgsnis kaip ir i kitos nuotraukos puse, tai kaip ir gerai viskas...

Del krumo tai man rodos cia Juodavaise Aronija....

O del vyro, tai manau normalu, kad neturi teises jie kazko neleisti.... As isvis sakiau saviskiui, pats norejai vest, tai dabar taikykis.... biggrin.gif Na pas mus tokie paprasti santykiai ir as jo atzvilgiu ragana tikriausiai blush2.gif
Atsakyti