Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 27, 17:25)
P.S. kiek tau metų, mergele? Trylika?  Kalbi kaip pagyvenus dama, nu bet jau atrodai.. swoon.gif

Atsiprašyk biggrin.gif man 30 biggrin.gif O šiaip, čia tik miražas, realiai aš ne jauniklė, ir raukšlių, ir šiaip jau visa nebekondicinė.

Ryt adenoidus mažei operuos, bijau sad.gif Išsiprašėm nenakvot, fe, man ten nepatinka.
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 27, 17:25)
Sveikos. Aš užsikasus su fotografavimais tai tik staigiai permetu ką šnekate, jei iš vis spėju.. Dar namie šiandien remontus baigiam, tai ohoho kiek darbų smile.gif Paskendau tarp dulkių ir nuotraukų  biggrin.gif
Mes irgi baiginėjam smile.gif Net keista, ir gražu, ir bardakai biggrin.gif Tik aš dar nefotografuoju, kapstausi po "archyvus" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 27, 21:14)
Brumbrumai aciuuuu  bigsmile.gif  bigsmile.gif negaliu patiketi ax.gif as siaip dabar sedziu autike is kauno i vilniu vaziuoju,sakau SM paskaitysiu - ogi paskaitau tavo posta ir iskart i kudra nulekiau... nerealus jausmas blush2.gif  blush2.gif  bet cia jau turbut kam nnors dekoti turiu blush2.gif
Vuo rimtai, įlindau, žiūriu pažįstamos fotkės thumbup.gif (kas būtų jei būtum geriausias įdėjus biggrin.gif (na, gerai gerai, čia subjektyvu, gi sakiau, kad mano mėgstamiausia ta pirmoji wub.gif )
O dėl dėkojimo tai jau visai biggrin.gif Padėkot gali tik sau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 27 birželio 2011 - 21:43
QUOTE(paprasta @ 2011 06 27, 21:56)
Gal iškris mainai, tai gausiu trečiąją- bus gražus triptikas ant sienos  wub.gif
mainai  4u.gif

smile.gif iš panašių tik marsietį turiu, jei norėsi prie progos atsiųsiu.
Rico, džiugu, kad ir iki tavęs nukeliavo.

Mano Turto gimtadienis artėja. Tai noriu suruošti jo foto ir įrėminti. Mažai laiko turiu, bet tikiuosi pavyks
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 27, 22:14)
Brumbrumai aciuuuu  bigsmile.gif  bigsmile.gif negaliu patiketi ax.gif as siaip dabar sedziu autike is kauno i vilniu vaziuoju,sakau SM paskaitysiu - ogi paskaitau tavo posta ir iskart i kudra nulekiau... nerealus jausmas blush2.gif  blush2.gif  bet cia jau turbut kam nnors dekoti turiu blush2.gif

manau, kad savo jegom pasiekei wink.gif
Atsakyti
Kikirike, sveikinu wub.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 27, 20:25)
o kam tu fotkini raw, jei paskui netvarkiu darai jpg? nera jokios prasmes taip. geriau jau iskart jpg. o geriausia raw susitvarkyt ir tada daryt jpg

Na, aš tikiuosi greitu laiku išmokti tvarkyti raw'us, tai taip ir fotkinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 06 27, 21:45)
smile.gif  iš panašių tik marsietį  turiu, jei norėsi prie progos atsiųsiu.

būsiu nekukli ir neatsisakysiu blush2.gif
Atsakyti
Kikirike sveikinu su kudra mirksiukas.gif ka tamsta veikete Kaune ir kodel nieko nesakete apie si vizita,a??? blink.gif
Atsakyti
Kikirike sveikinimai didziausi... vertos tos nuotraukos buti tarp geriausiu, taip kad aukstyn nosi wink.gif

Uzeinu vis paskaitau, bet rasyt neturiu kada, nes su jusu diskusijom, bijau kad po to nesustosiu rasyt smile.gif O paskaityt labai idomu, kaip visos matot ir mastot....

Atlekiu ir as su viena joniniu nuotraukele... Darzelyje vyko svente, tai nutariau padaryt gera darba ir pafotografuoti... Liks tik atsirinkt ir atspauzdint... Gaila tik kad viesinti negalesiu, nes daug vaikuciu ir is visu teveliu nesusirinksiu sutikimu... sad.gif Bet viena pasidalint galiu smile.gif

user posted image

Atsakyti
aš jau prie normalaus kompo lotuliukas.gif

QUOTE(rG @ 2011 06 27, 22:42)

Vuo rimtai, įlindau, žiūriu pažįstamos fotkės  thumbup.gif (kas būtų jei būtum geriausias įdėjus biggrin.gif (na, gerai gerai, čia subjektyvu, gi sakiau, kad mano mėgstamiausia ta pirmoji  wub.gif )
O dėl dėkojimo tai jau visai biggrin.gif Padėkot gali tik sau  smile.gif

dėkui už tokius žodžius wub.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 27, 22:49)
manau, kad savo jegom pasiekei wink.gif

dėkui wub.gif

QUOTE(Plumerija @ 2011 06 27, 23:00)
Kikirike, sveikinu wub.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 06 27, 23:32)
Kikirike sveikinu su kudra mirksiukas.gif ka tamsta veikete Kaune ir kodel nieko nesakete apie si vizita,a??? blink.gif

dėkui 4u.gif aj ten toks renginukas buvo ,nuvykau pasibuvom su mergom , padalyvavom ir sėdau į autobusą namolia lotuliukas.gif nu žinok mes čia per joninės su Akasha beveik iki Kauno buvom davažiavę ieškodamos apsisukimo - tai jau tokia mintis kirbėjo tau paskambinti,sakau mažum priimsi pernakvoti lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2011 06 27, 23:40)
Kikirike sveikinimai didziausi... vertos tos nuotraukos buti tarp geriausiu, taip kad aukstyn nosi wink.gif

Uzeinu vis paskaitau, bet rasyt neturiu kada, nes su jusu diskusijom, bijau kad po to nesustosiu rasyt smile.gif O paskaityt labai idomu, kaip visos matot ir mastot....

Atlekiu ir as su viena joniniu nuotraukele... Darzelyje vyko svente, tai nutariau padaryt gera darba ir pafotografuoti... Liks tik atsirinkt ir atspauzdint... Gaila tik kad viesinti negalesiu, nes daug vaikuciu ir is visu teveliu nesusirinksiu sutikimu... sad.gif Bet viena pasidalint galiu smile.gif

dėkui 4u.gif
o jau kokia gazuolė čia, kaip akys žiba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 27, 22:43)

Sveikinu Labai-prilabai:***

O busi Kaune kita syk-sauk garsiai.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 27, 23:45)
Sveikinu Labai-prilabai:***

O busi Kaune kita syk-sauk garsiai.

na manau kitą kartą galim ir special suorganizuoti meetą ir aš atlėkčiau blush2.gif šiandien va biški padalyvavau ir grįžau netgi su autiku lotuliukas.gif (šimtas metų su juo nevažiavau lotuliukas.gif )

ačiū už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 27 birželio 2011 - 22:51
Kikirike, sveikinu su dienos geriausiomis dviem. wink.gif Vakar užėjau į pelkę, kaip ir kasdien, ir pamačius pirmąją nuotrauką pagalvojau, jog reikia ją kelt labiau dienos švieson. Ne vieta ten jai buvo. smile.gif
Labai graži Akashos mergaitė. Žvilgsnis, susimąstymas. Patinka užfiksuota akimirka. smile.gif
Pataisiau žinutę. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 27 birželio 2011 - 22:59
QUOTE(Ka @ 2011 06 27, 23:55)
Kikirike, sveikinu su dienos geriausia. wink.gif Vakar užėjau į pelkę, kaip ir kasdien, ir pamačius tą nuotrauką pagalvojau, jog reikia ją kelt labiau dienos švieson. Ne vieta ten jai buvo. smile.gif
Labai graži Akashos mergaitė. Žvilgsnis, susimąstymas. Patinka užfiksuota akimirka. smile.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti