sveikos, vis permetu akimis kas pas jus vyksta, bet rašyt visai noro nėra, nes beguėdama ligoninej ir pati pūlinga angina pasigavau, tai savijauta tragiška o dar vaika prižiūrėt, bet ačiū gyditojams kurie apžiūrėjo mane ir vaistų prirašė, jau ryt gal geriau bus. O vaikučiui mao sparčiai gerėja tai net kalba apie išleidima mnao geritu metu. Ačiū už palaikyma.
Ievuki faini portretukai jau maniau neišvysim:)
5ND natūraliam apšvietime.
Auto
debesėlis
rankinis
Auto
debesėlis
rankinis
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 27, 16:43)
Atsidariau Camera Raw ir išsaugojau visas .JPG formatu.
o kam tu fotkini raw, jei paskui netvarkiu darai jpg? nera jokios prasmes taip. geriau jau iskart jpg. o geriausia raw susitvarkyt ir tada daryt jpg
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 27, 01:14)
tulpė man kraštukai atrodo padegę ir perdaug man ji centre ...
kita gėlytė - kadruočiau kitaip- lapelių kryptimi daryčiau kaip tik daugiau erdvės ir gėlytė atsidurtų foto kairiam apatiniam kampe...
<...>
kita gėlytė - kadruočiau kitaip- lapelių kryptimi daryčiau kaip tik daugiau erdvės ir gėlytė atsidurtų foto kairiam apatiniam kampe...
<...>
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 27, 11:55)
<...>
įdomūs kampai, bet šviesa nedėkinga.. trūksta pustonių, per daug kontrasto.. norėtųsi tokio švelnumo, minkštumo..
<...>
įdomūs kampai, bet šviesa nedėkinga.. trūksta pustonių, per daug kontrasto.. norėtųsi tokio švelnumo, minkštumo..
<...>
Kaip gera rasti komentarų. Ir kiek žmogus pamatai. Anksčiau man šie kadrai atrodė labai gražūs. Bet dabar jūsų komentarų dėka pamačiau klaidas.
Sveikutės ateinu pasigirti mano namus puošia dvi Yvettes nuotraukėlės atsisuku, pasigėriu ir toliau dirbu
QUOTE(paprasta @ 2011 06 27, 21:24)
Sveikutės ateinu pasigirti mano namus puošia dvi Yvettes nuotraukėlės atsisuku, pasigėriu ir toliau dirbu
ot kaip tau pasiseke jei atsibos, rasyk
Kikirike, gi su kudros uzkariavimu
QUOTE(paprasta @ 2011 06 27, 21:24)
pala pala..O kokia proga Yvette jas dalina,a
Laukine, labai patiko kadro "šoferiai" siužetas , ir foto iš katedros aikštės įdomi. Keiti braižą po truputį, (o gal tik šiam momentui), bet tas naujasis Tau labai gerai gaunasi
Alabama, graži foto su kojom prie valties, gražus spalvynas, kompozicija, mąsli nuotaika.
Maggie, mąsčiau, kad ir gerai, jog ta mergaitė nenorėjo fotografuotis, nes tokias "true" emocijas pavyko užfiksuoti , kabinčiaus pas tave prie kadravimo, bet po tiekos perskaitytų puslapių jau nepamenu kur, kas ir kaip.
Kristukaas, patiko irisas.
Alabama, graži foto su kojom prie valties, gražus spalvynas, kompozicija, mąsli nuotaika.
Maggie, mąsčiau, kad ir gerai, jog ta mergaitė nenorėjo fotografuotis, nes tokias "true" emocijas pavyko užfiksuoti , kabinčiaus pas tave prie kadravimo, bet po tiekos perskaitytų puslapių jau nepamenu kur, kas ir kaip.
Kristukaas, patiko irisas.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 27, 20:32)
ot kaip tau pasiseke jei atsibos, rasyk
Nea... neatsibos Gal iškris mainai, tai gausiu trečiąją- bus gražus triptikas ant sienos
QUOTE(pandre @ 2011 06 27, 20:32)
pala pala..O kokia proga Yvette jas dalina,a
mainai
As taip pat siandien gavau dvi Yvettes nuotraukas
tyrinejau
Didelis Dekui
tyrinejau
Didelis Dekui
Brumbrumai aciuuuu negaliu patiketi as siaip dabar sedziu autike is kauno i vilniu vaziuoju,sakau SM paskaitysiu - ogi paskaitau tavo posta ir iskart i kudra nulekiau... nerealus jausmas bet cia jau turbut kam nnors dekoti turiu