Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikos, vis permetu akimis kas pas jus vyksta, bet rašyt visai noro nėra, nes beguėdama ligoninej ir pati pūlinga angina pasigavau, tai savijauta tragiška o dar vaika prižiūrėt, bet ačiū gyditojams kurie apžiūrėjo mane ir vaistų prirašė, jau ryt gal geriau bus. O vaikučiui mao sparčiai gerėja tai net kalba apie išleidima mnao geritu metu. Ačiū už palaikyma.
Ievuki faini portretukai jau maniau neišvysim:)
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 06 27, 19:16)
Labas.
Dedu 4ND.

Ar gerai?

manau gerai 4u.gif
Atsakyti
5ND natūraliam apšvietime.

Auto
user posted image

debesėlis
user posted image

rankinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 27, 16:43)
Atsidariau Camera Raw ir išsaugojau visas .JPG formatu.

o kam tu fotkini raw, jei paskui netvarkiu darai jpg? nera jokios prasmes taip. geriau jau iskart jpg. o geriausia raw susitvarkyt ir tada daryt jpg
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 27, 01:14)
tulpė man kraštukai atrodo padegę  g.gif ir perdaug man ji centre ...
kita gėlytė - kadruočiau kitaip- lapelių kryptimi daryčiau kaip tik daugiau erdvės ir gėlytė atsidurtų foto kairiam apatiniam kampe...
<...>

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 27, 11:55)
<...>
įdomūs kampai, bet šviesa nedėkinga..  g.gif  trūksta pustonių, per daug kontrasto..  norėtųsi tokio švelnumo,  minkštumo..
<...>

Kaip gera rasti komentarų. Ir kiek žmogus pamatai. Anksčiau man šie kadrai atrodė labai gražūs. Bet dabar jūsų komentarų dėka pamačiau klaidas. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ateinu pasigirti wub.gif mano namus puošia dvi Yvettes nuotraukėlės wub.gif wub.gif atsisuku, pasigėriu ir toliau dirbu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 06 27, 21:24)
Sveikutės  4u.gif ateinu pasigirti  wub.gif mano namus puošia dvi Yvettes nuotraukėlės  wub.gif  wub.gif atsisuku, pasigėriu ir toliau dirbu thumbup.gif

ot kaip tau pasiseke smile.gif jei atsibos, rasyk biggrin.gif

Kikirike, gi su kudros uzkariavimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 06 27, 21:24)
Sveikutės  4u.gif ateinu pasigirti  wub.gif mano namus puošia dvi Yvettes nuotraukėlės  wub.gif  wub.gif atsisuku, pasigėriu ir toliau dirbu thumbup.gif

pala pala..O kokia proga Yvette jas dalina,a g.gif
Atsakyti
Laukine, labai patiko kadro "šoferiai" siužetas thumbup.gif, ir foto iš katedros aikštės įdomi. Keiti braižą po truputį, (o gal tik šiam momentui), bet tas naujasis Tau labai gerai gaunasi wink.gif

Alabama, graži foto su kojom prie valties, gražus spalvynas, kompozicija, mąsli nuotaika.

Maggie, mąsčiau, kad ir gerai, jog ta mergaitė nenorėjo fotografuotis, nes tokias "true" emocijas pavyko užfiksuoti thumbup.gif, kabinčiaus pas tave prie kadravimo, bet po tiekos perskaitytų puslapių jau nepamenu kur, kas ir kaip.

Kristukaas, patiko irisas.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 27, 20:32)
ot kaip tau pasiseke smile.gif jei atsibos, rasyk biggrin.gif

Nea... neatsibos smile.gif Gal iškris mainai, tai gausiu trečiąją- bus gražus triptikas ant sienos wub.gif

QUOTE(pandre @ 2011 06 27, 20:32)
pala pala..O kokia proga Yvette jas dalina,a g.gif

mainai 4u.gif
Atsakyti
As taip pat siandien gavau dvi Yvettes nuotraukas clap.gif clap.gif clap.gif
tyrinejau rolleyes.gif

Didelis Dekui 4u.gif
Atsakyti
Brumbrumai aciuuuu bigsmile.gif bigsmile.gif negaliu patiketi ax.gif as siaip dabar sedziu autike is kauno i vilniu vaziuoju,sakau SM paskaitysiu - ogi paskaitau tavo posta ir iskart i kudra nulekiau... nerealus jausmas blush2.gif blush2.gif bet cia jau turbut kam nnors dekoti turiu blush2.gif
Atsakyti