Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 06 27, 14:25)
Tie vaikai, tai aš ir dukra biggrin.gif Supratau, Yvete.

blush2.gif atsiprašau

Atsakyti
Beveik paparcio ziedas rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

parvažiavau namo. Savaitgalį apturėjau nėštukės fotosesiją. Paverčiau iš RAW į JPG su PS ir žiauriai sugedo spalvos... Pasidarė pilkos kokios tai... Kažin, kodėl čia taip atsitiko? g.gif RAW kai žiūriu tai gražios spalvos...

Ievuki, fainas paparčio žiedas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 27, 16:05)
Sveikos 4u.gif

parvažiavau namo. Savaitgalį apturėjau nėštukės fotosesiją. Paverčiau iš RAW į JPG su PS ir žiauriai sugedo spalvos... Pasidarė pilkos kokios tai... Kažin, kodėl čia taip atsitiko? g.gif RAW kai žiūriu tai gražios spalvos...

Ievuki, fainas paparčio žiedas thumbup.gif

as irgi raw dariaus grazu buvo,perveertus i jpg vaizdas labai pasikeite ,matyt kazka nemoku g.gif

svajone musu kaip laika praleidai savaitgali ar pavyko iamzint ka nors bigsmile.gif
Atsakyti
Ievukis, grazi foto, man spalvo labai grazios 4u.gif na ir aisku modeliukas pats smile.gif

O cia as su savo cioce. Man paciai si foto visai miela... Bet kaip ziurisi is sono? gal kas del spalvu ar dar ko parasytumete?

user posted image
Papildyta:
remelis siaip baltas buvo, tik nelabai suprantu kodel sm jis lyg nuzialavo ar kas ten pasidare jam g.gif
Atsakyti
Dedu kritikai ax.gif

foto netvarkytos, nes dar nemoku blush2.gif (kaip jau minėjau, PS labai pilką odos spalvą padarė... gal kas galit patarti, kaip to išvengti? 4u.gif )

user posted image
user posted image
user posted image Daugiau Flicr

Kai kur tikrai žinau, kad trūksta erdvės, bet pamiršau kėdę pasiimti doh.gif , o fotkinau su 50tuku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plumerija: 27 birželio 2011 - 15:38
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 27, 14:43)
Beveik paparcio ziedas  rolleyes.gif

Pas tave visad labai grazi sviesa:)

QUOTE(Orinciukas @ 2011 06 27, 15:19)

Gera foto, tik daugoka kaires, mazoka desines:)
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 27, 15:34)
Dedu kritikai ax.gif

O ka darei su PS?Reik zinoti, kad patarti.

Antra ir trecia patiko.Gera sviesa, kadravimas, spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 27, 16:38)
O ka darei su PS?Reik zinoti, kad patarti.

Antra ir trecia patiko.Gera sviesa, kadravimas, spalvos.

Atsidariau Camera Raw ir išsaugojau visas .JPG formatu.

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
Gavau va tokį eksponometrą. (sorry už tokį linką 4u.gif ) Kuri nors naudojatės apskritai tokiu daiktu? Ar verta ar pasidėti kaip eksponatą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 27, 15:43)
Atsidariau Camera Raw ir išsaugojau visas .JPG formatu.

Praejau per tavo flikra, drebek dabar.

As turiu eksponometra, toki pat.Geras.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 27, 16:49)
Praejau per tavo flikra, drebek dabar.
As turiu eksponometra, toki pat.Geras.

Bijau net užeit ten... smile.gif

Užėjau, nebaisiai Tu ten visai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plumerija: 27 birželio 2011 - 16:11
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 24, 19:50)
o man vėl sunkesnis periodas sad.gif guliu su vyresnėlių ligoninej (inkstu uždegimas ir gulėsim 7 arba 14 dienų  doh.gif )

Užjaučiu. Mums buvo tas pats su vyresnėliu. Bjaurus reikalas, svarbiausia, kad nebesikartotų... Laikykis. 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 06 26, 14:40)
viską sugadina ir tie užrašai, ir žiedai, apyrankės. Taip, aš siūlyčiau nusimauti

drinks_cheers.gif Ir aš bent pasiūlyčiau nusiinti tokius masyvius papuošalus. Tiesiog pasakyčiau, kad ar nieko tokio, jei nuotraukoje dėmesį nuo vaikučio nuvogs papuošalai? Jei norite, kad dėmesys visgi kristų į vaiką, geriau tokių papuošalų vengti..

QUOTE(rG @ 2011 06 27, 10:22)
Pavargau rinkdamasi sad.gif

Kuris geriau ant sienos?

Labai gražios foto. Gal kabinimui ant sienos pritarčiau Yvettės nuomonei, bet man vistiek gražu smile.gif

QUOTE(rG @ 2011 06 27, 13:25)
Tie vaikai, tai aš ir dukra biggrin.gif Supratau, Yvete, ačiū smile.gif

Kreipkis į mane Jūs. Baisiai nemėgstu, kai vaikai ima mane tujinti.

P.S. kiek tau metų, mergele? Trylika? blink.gif blink.gif blink.gif Kalbi kaip pagyvenus dama, nu bet jau atrodai.. swoon.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 06 27, 14:43)
Beveik paparcio ziedas  rolleyes.gif

Labai faina. bigsmile.gif

Sveikos. Aš užsikasus su fotografavimais tai tik staigiai permetu ką šnekate, jei iš vis spėju.. Dar namie šiandien remontus baigiam, tai ohoho kiek darbų smile.gif Paskendau tarp dulkių ir nuotraukų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 27 birželio 2011 - 17:26
Labas.
Dedu 4ND.

user posted image

user posted image

user posted image

Ar gerai?
Atsakyti