Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 06 27, 09:28)
Papildyta:
Ievuki, portretai įspūdingi  wub.gif
Papildyta:
Tiesa, kas pirmoji ciocė?

Aciu labai wub.gif Pirmoji cioce yra maija mirksiukas.gif Kitas kaip suprantu pazinote hihihi.gif
rG faini vaizdai,man tai noretusi kazkokio neaiskaus zmogau neipareigojancio silueto ar kazkokio uzuominos apie zmogu.Del vaikucio pritariu Yvetei,jei tai butu mano vaikas ar man labai artimas tai thumbup.gif grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 27, 10:22)
Pavargau rinkdamasi sad.gif

Kuris geriau ant sienos?

Kvadratai, nes bijau nekokybės dideliam formate, plius pageidavo 1:1. Nežinau, pasimečiau visai, ar čia nieko visai, ar visai š. Helpp biggrin.gif

Čia taip tiktų toji svetima moteris ant valties biggrin.gif Kur man ją surast biggrin.gif

rG wow swoon.gif nu tu čia dėjai vaizdų blink.gif man laaabai patko thumbup.gif o išsirinkt nepadėsiu,visi variantai KUL bigsmile.gif
Atsakyti
Na siandien as jau visai rami. laugh.gif O jeigu rimtai tai aciu visoms uz tiesu ir teisinga zodi. Ir malonu, jog ziedelis geles patiko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 27, 11:58)
Aciu labai wub.gif Pirmoji cioce yra maija mirksiukas.gif

kad pirmoji ne maija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 27, 12:02)
kad pirmoji ne maija smile.gif

Net paziurejau kokia tvarka jas sudejau smile.gif maija maija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 27, 12:07)
Net paziurejau kokia tvarka jas sudejau smile.gif maija maija mirksiukas.gif

Marile cia wink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 27, 12:09)
Marile cia wink.gif

swoon.gif oi kaip atsiprasau blush2.gif aciu brum,mano kvaila galva sumaise nick'us doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 27, 12:12)
swoon.gif oi kaip atsiprasau blush2.gif aciu brum,mano kvaila galva sumaise nick'us doh.gif

matyt ju vienodi vardai wink.gif

svarbu foto grazios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 26, 23:33)
Taigi,kelios cioces mirksiukas.gif

Visos labai fain! Bet antrooooji nuotrauka tai ypač! ir fooooonaaaai kokie.... wub.gif

QUOTE(rG @ 2011 06 27, 11:22)

1 variantas

aš už pirmąjį ir sutinku su Yvette, kad reiktų keist nuotraukų tvarką. smile.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės, pabandysiu, dar ieškau kokios nors detalės.

O kaip šitaip?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 27, 14:08)
Ačiū mergaitės, pabandysiu, dar ieškau kokios nors detalės.

O kaip šitaip?

mano namų sienos beveik plikos, nes nerandu tinkamo būdo sukabinti foto, tad patarėja iš manęs nekokia. Bet pasikabinėsiu truputį, gal kokių minčių pačiai kils bežiūrinėjant.
Viršuje dešinėje esanti foto sunkesnė už apačioje kairėje esančią. Labai jau spaudžia tuos vaikus iš viršaus. Keisčiau abi vietom.
Ir ta apačioje dešinėje foto ok, bet nežinau, kiek nublanksta prieš kitas. Tokia paprastesnė. Tiesiog pasodinti vaikai ir viskas. Kitos trys geriau atrodo. Tai vat, ieškočiau kitos ketvirtos foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 27 birželio 2011 - 13:16
Tie vaikai, tai aš ir dukra biggrin.gif Supratau, Yvete, ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 27 birželio 2011 - 13:29