Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ievukis @ 2011 06 26, 23:47)
Aciu smile.gif cia ant pentaxo uzsuktas heliosas,o juosta skanavau namie smile.gif su epson v700

Aišku. Nes pasižiūrėjau į jūsų techniką pirmame puslapyje ir niekaip negalėjau patikėti, kad FA 50 f/1,4 tokį boke daro. Neklydau smile.gif

Baltai pavydžiu jums skanavimo kokybės, aš kažkada turėjau Epson Perfection 4870, tai taip su juo ir nesusidraugavau, spalvų niekaip nepataikydavau. Jums prie spalvų daug vargti reikia ar tiesiog ima ir nuskanuoja taip gražiai?
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 26, 22:33)

Pasigedau kai ko.Mane ignoruoja biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 26, 23:30)
užskaitau  4u.gif

Pagaliau, viskas su namų darbais. bigsmile.gif

Norėčiau parodyti porą senesnių savo darbų. ax.gif Galbūt sulauksiu kokios kritikos.
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 26, 23:45)
ech...gražu  4u.gif

Aciukas wub.gif
Fotolama,visko pasitaiko su skanavimu,kartais nieko nereikia daryt,kartais spalvas pataisyt.Siaip daigtas tai labai protingas tik as nemoku ji pilnai isnaudot (pati kalta).O pirmam puslapyje prie technikos dalis tiesos yra,bet ne visa lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 06 27, 00:05)
Pasigedau kai ko.Mane ignoruoja biggrin.gif  biggrin.gif

Ne tas zodis kaip lotuliukas.gif Busi busi tik juostele ta dar fotike mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 06 26, 15:35)
rG, zinau, bet vis durna mada, jog viskas is pirmo karto turi but gerai. Bet juk taip nebuna.  doh.gif  Pirma karta fotkinau tokio pobucio svente, ir be jokiu spurgalkiu, o noriu gero rezultato.  doh.gif Nieko, nenumirsiu, isgyvensiu. Jus dar lbaiu mane patarkuokit, kad man dar butu didesnis stimulas mokytis.  cool.gif

4u.gif 4u.gif
Peržiūrėjau tavo FS ir pagalvojau kad kaip pirmam kartui tai liuks ir manau tėveliai tikrai liks patenkinti.
Kaip ir man, pastebėjau negali išsirinkt iš daugelio kadrų geriausių doh.gif mirksiukas.gif Gotte jau parašė apie tai mirksiukas.gif ir dar į akis krito nesusitvarkymas su fokusu. Užjaučiu ir suprantu, nes aš saviškėse ir dažnai pamatau nušokusį fokusą doh.gif unsure.gif
Taip kad nosį aukštyn ir į priekį 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 26, 23:54)
su kuo fotkinai? su kokiu objektyvu ir kokia technika?

Kodel klausi? Canon 550d+canon 50mm f1,8 ir canon 18-135mm f3,5.
Atsakyti
Beje Krisstukai,norejau pagirti tave 4u.gif sunku pirma karta tikrai,teveliai tikrai bus patenkinti ir kita karta zinosi ka daryt kad butu geriau mirksiukas.gif Bet va pritariu merginom kad tikrai reikia mazint foto skaiciu.Na teveliam gal ir daugiau gali atiduot,bet keliant cia reiktu atrinkt pacias paciausias.Nors ir paciai sunku buna atrinkt doh.gif Na nebent tu norejai parodyt VISA savo rezultata kad isgirstum nuomone ir pan mirksiukas.gif Auksciau nosiuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesa, skaičiau jūsų pokalbius pastarųjų dienų umn.gif kaip reikia visame tame susigaudyt??? frusty.gif
Galva plyšta pagalvojus kiek dar visko reikia suprast bei sužinot... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 06 27, 01:05)
Pagaliau, viskas su namų darbais.  bigsmile.gif

Norėčiau parodyti porą senesnių savo darbų.  ax.gif Galbūt sulauksiu kokios kritikos.

man kliuva visur cebtrinis kadras, be reikalo palikta vietos virsuij pirmoj foto ir sone antroj... pirmoj kliuva neparodytas iki galo apatinis lapas...

QUOTE(kristukass @ 2011 06 27, 01:31)
Kodel klausi? Canon 550d+canon 50mm f1,8 ir canon 18-135mm f3,5.

klausiunes pati dar tik pradedu ir lendu visur su savo ikyriais klausimais smile.gif man idomu kaip kur koki objektyva geriau pasirinkt ... 4u.gif

dedu kritikai....

ideja buvo kazkokia lyg ir nebloga tik nzn ar gerai pavyko perteikti... dabar truputeli viska kitaip daryciau... bet nebuvo laiko gaudyt akyciu...
user posted image

sitas vaizdekis man labai jautrus buvo... ir isviso visa diena zooo sode kazkokia be dziugesio...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 06 27, 00:05)
Pagaliau, viskas su namų darbais.  bigsmile.gif

Norėčiau parodyti porą senesnių savo darbų.  ax.gif Galbūt sulauksiu kokios kritikos.

tulpė man kraštukai atrodo padegę g.gif ir perdaug man ji centre ...
kita gėlytė - kadruočiau kitaip- lapelių kryptimi daryčiau kaip tik daugiau erdvės ir gėlytė atsidurtų foto kairiam apatiniam kampe...
Papildyta:
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 27, 01:00)
dedu kritikai....

ideja buvo kazkokia lyg ir nebloga tik nzn ar gerai pavyko perteikti... dabar truputeli viska kitaip daryciau... bet nebuvo laiko gaudyt akyciu...

na ištikro dabar pirmoje foto sunku pasakyti kažką, na mane dabar ta lenta per vidurį erzina- nei į akis ,nei į snukutį žiūrėti g.gif

beždžionės... na mažoka foto, tvoros apačia erzina,gal kitaip reikėjo kadruoti...

berniukas.... erdvės trūksta, pilkokas vertimas į jb, vėlgi foto mažoka - ten fokusas vietoje? g.gif

porelė vaikų - nukapotos galūnės,mažokai erdvės

o šiaip visose fotkėse kažkaip kirpimas nestandartas už tai man nelabai kaip žiūrisi blush2.gif

nu ir dėjau aš čia komentarų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 27 birželio 2011 - 00:16
ziurejau vakar Antano Sutkaus fotoalbuma. galvoju, jis cia butu suvalgytas negyvai uz horizonto griuvimus, nukapotas keistai galunes, turbut ir isdegimus biggrin.gif

o ka norejau pasakyt, tai, moterys, ne tai gi svarbiausia smile.gif

ir kai man sako, kad "negera foto, nes dangus isdeges", as zinau, kad problema tikrai ne tai.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 27, 08:33)
ziurejau vakar Antano Sutkaus fotoalbuma. galvoju, jis cia butu suvalgytas negyvai uz horizonto griuvimus, nukapotas keistai galunes, turbut ir isdegimus biggrin.gif

o ka norejau pasakyt, tai, moterys, ne tai gi svarbiausia smile.gif

ir kai man sako, kad "negera foto, nes dangus isdeges", as zinau, kad problema tikrai ne tai.

rašiau rašiau.... ir aj... nu žodžiu gal dar man anksti komentuoti kitų foto unsure.gif
sutinku su tavim ,kad nevisada blogai nukapotos galūnės ir išdegę plotai...
Atsakyti