Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 24, 00:36)
na išdegęs kadras... ir ką ji ten pasilenkus daro  g.gif  man nepatiko  g.gif

isdeges gal del to, kad apdirbineju ne su PS, originali spalvota foto.
o kelia tai itariu akmenuka, nes jie jos silpnybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 24, 00:41)

O imanoma kaip nors tokius isdegimus paslepti?Ar viskas,amba nuotraukai?

su programom viskas įmanoma biggrin.gif tik klausimas- ar verta smile.gif šiaip geriau neišdeginti kadro, dažnai būna sudėtinga ištaisyti situaciją..
Papildyta:
QUOTE(Orinciukas @ 2011 06 24, 00:42)
isdeges gal del to, kad apdirbineju ne su PS, originali spalvota foto.
o kelia tai itariu akmenuka, nes jie jos silpnybe  biggrin.gif

galėjai ir apdirbant išdeginti, sunku pasakyti nematant originalo smile.gif
Papildyta:
einu miegot, ryt į festivalį gi varau visam savaitgaliui biggrin.gif tikiuosi oras bus neblogas, ir tikiuosi pavyks reportažą šiokį tokį atsivežti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 24, 00:48)
su programom viskas įmanoma biggrin.gif tik klausimas- ar verta smile.gif  šiaip geriau neišdeginti kadro, dažnai būna sudėtinga ištaisyti situaciją..
Papildyta:
galėjai ir apdirbant išdeginti, sunku pasakyti nematant originalo smile.gif

Originalas ir kaip suprantu jis taip pat isdeges g.gif

user posted image

amba man dar mokytis ir mokytis g.gif as jauciu isvis dar per anksti i eteri islindau doh.gif reikejo teorija kokius minimum 15 kartu persiskaityti ir praktiskai tyliai issibandyti g.gif na bet jei islindau tai reikia testi savo zygi biggrin.gif Aciu uz kritika 4u.gif

Papildyta:
Gero oro ir produktyvaus savaitgalio, Svajone musu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2011 06 23, 23:57)
Originalas ir kaip suprantu jis taip pat isdeges  g.gif

amba man dar mokytis ir mokytis  g.gif  as jauciu isvis dar per anksti i eteri islindau   doh.gif  reikejo teorija kokius minimum 15 kartu persiskaityti ir praktiskai tyliai issibandyti  g.gif  na bet jei islindau tai reikia testi savo zygi  biggrin.gif  Aciu uz kritika  4u.gif

Mano loptopas nerodo isdegimu.Nors juo nepasitikiu nei 50%,tik ispradziu kokias dvi savaites negalejau ziureti,o va akys apsiprato,todel kartais kai pamatau savo nuotrauka kokiam FB per kita kompa,tai reikia lasiuku nuo sirdies isgerti. doh.gif
Del mokinimosi,tai tik nepabek,skaityk,bandyk ir klausk,taip daug greiciau ismoksi mirksiukas.gif
Apie nuotrauka.Truksta informacijos joje.Jeigu tie akmeneliai matytusi,tada viskas aisku butu.Ir vietos i ta puse kur vaikas pasilenkes daugiau reiketu. mirksiukas.gif Cia mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fox.: 24 birželio 2011 - 01:10
QUOTE(fox. @ 2011 06 24, 01:06)
Mano loptopas nerodo isdegimu.Nors juo nepasitikiu nei 50%,tik ispradziu kokias dvi savaites negalejau ziureti,o va akys apsiprato,todel kartais kai pamatau savo nuotrauka kokiam FB per kita kompa,tai reikia lasiuku nuo sirdies isgerti. doh.gif
Del mokinimosi,tai tik nepabek,skaityk,bandyk ir klausk,taip daug greiciau ismoksi mirksiukas.gif
PS apie nuotrauka.Truksta informacijos joje.Jeigu tie akmeneliai matytusi,tada viskas aisku butu.Ir vietos i ta puse kur vaikas pasilenkes daugiau reiketu. mirksiukas.gif Cia mano nuomone ax.gif

pradziu pradzia mano su M rezimu tai va kokie "groziai" ir gaunasi biggrin.gif bet kaip nors, va su jusu pagalba, savo didziuliu noru ismoksiu 4u.gif
pabegti neketinu, nebent kartais kai jau juodai savimi nusivilsiu pabusiu viena, issilaizysiu ir vel islysiu i eteri biggrin.gif

o del pacios nuotraukos tai tiesa sakai, kazkaip po kitu komentaru visai kitaip pamatai bendra vaizda ir pati suvoki, kad ta foto be minties kazkokia g.gif

Niekad nemaniau, kad kritika gali mane vezti, bais bijojau, kad susistresuosiu, bet man visai patiko, tada pati is saves daugiau nori isspausti. Liuks smile.gif

siandien manau jau gana man info, reikia kazkaip link patalu traukti smile.gif saldziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2011 06 24, 00:18)

Niekad nemaniau, kad kritika gali mane vezti, bais bijojau, kad susistresuosiu, bet man visai patiko, tada pati is saves daugiau nori isspausti. Liuks smile.gif
siandien manau jau gana man info, reikia kazkaip link patalu traukti smile.gif saldziu  4u.gif

O as kazkaip skaudziai kazkada suregavau i kritika ir viskas,nematau nei vienos normalios savo foto.O gal ir pati supratau,kad nesugebu.
Pavydziu zmonems kuriuos kritika stumia i prieki.Va ir man reikia to ismokti.
Labanaktis mirksiukas.gif
Atsakyti
ech, prisirinkau citatu is 12 lapu, kazka paspaudziau berasydama ir viskas dingo doh.gif

Labai aciu uz komentarus mano nuotraukai is braskiu rinkimo, del erdves desineje tai labai sutinku, bet desineje buvo nepageidaujamas objektas, kuri butinai turejau pasalinti, todel ir gavosi tuscia erdve kaireje, o ne ten, kur takelis veda...

Labai patiko Kikirikes antra pievos nuotrauka, spalvos labai grazios wub.gif

Laukines nuotrauka su laiptukais irgi labai patiko, as turbut numirciau is baimes nusitaikyti objektyva i nepazistamus zmones mieste unsure.gif

Kaip as megstu skaityti tokias diskusijas temoje, labai idomu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Airv, jei Jono foto spec. Joninėms tai trūksta tos Joninių dvasios.
O jei šiaip Jono portretas, tada sakysiu liuks. Labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2011 06 24, 07:15)

Labai patiko Kikirikes antra pievos nuotrauka, spalvos labai grazios  wub.gif

ačiū 4u.gif
Papildyta:
Mini autoportretas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 24, 07:16)

Labai fainas bigsmile.gif

Ir Jono portretas patiko ax.gif
Ir porele grazi, bokstas nesikeicia tongue.gif (Pasiilgau rolleyes.gif ) tik man pacio boksto noretusi daugiau, dabar lyg kabo laiptai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 24 birželio 2011 - 09:16
QUOTE(fox. @ 2011 06 24, 00:41)
.Nors turiu pora pazystamu,kuriu foto nepagerejo isigyjus full frame aparatus ir gerus objektyvus.
Pradžiuginai lotuliukas.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 24, 08:16)
ačiū  4u.gif

Na... Gražus fotoaparatas, graži saulė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 24, 01:24)
O as kazkaip skaudziai kazkada suregavau i kritika ir viskas,nematau nei vienos normalios savo foto.O gal ir pati supratau,kad nesugebu.
Pavydziu zmonems kuriuos kritika stumia i prieki.Va ir man reikia to ismokti.
Labanaktis mirksiukas.gif

na man pirma reakcija irgi panasi buvo, net negera pasidare biggrin.gif bet zinok kazkaip pati pagalvojau, kad ko cia man stresuoti, juk realiai taip ir yra kaip raso, as kiek cia jau temu perskaicius tai pastebejau, kad niekas nepeikia ir neigiamai neatsiliepia jei istikruju nuotrauka verta demesio smile.gif
Fox, mokysimes kartu biggrin.gif 4u.gif

O del nepazystamu fotografavimo tai ir as bijau, kelis kartus jau taip nagai nieztejo kadru pagaudyti, bet vis susikuklindavau ir praeidavau tyliai... biggrin.gif Nors siaip manau niekas per galva neduotu g.gif

Papildyta:
Ir dar del nepazystamu, tai buna ir tokiu variantu, kad patys pasipraso. Man viena karta einant gatve bei pyskinant dukryte ir zoleles visokias, pro sali keliaujantys anukas su deduku patys pasiprase, kad nufotografuociau, padekojo ir nuejo sau toliau biggrin.gif
Atsakyti