Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sanskritas68 @ 2011 06 21, 15:39)
Nelabai supratau, ar užskaitytas mano trečiasis namų darbas, kur vos vos pasikeitė diafragma, bet fonas (pagal mane) sėkmingai keitė ryškumą, todėl drįstu kelti ketvirtąjį namų darbą  ax.gif
omentuoti... komentarai "gražu", "labai gražu", "nerealu", nežinau, ar ką duoda smile.gif
Bet turiu klausimuką apie tą plačiabrylę foto - o ką, jei fokusas butų ant veido? nieko neteigiu, man tiesiog įdomu, kaip tai atrodytų  ax.gif . Neturiu vaizduotės, kad pasakyčiau, kas geriau, kol nepamatau .

puikiai 4u.gif
Atsakyti
nebespėju komentuoti smile.gif

Mačiau naujokės skundėsi, kad per mažai komentarų namų darbams. Jei kažkas užskaitė, tai nieko nelaukdamos lėkit kitų ND daryti.
O dar geriau, atsisėskit, pastudijuokit ND, visus iškart padarykit ir sukelkit. Na gal WB iš pirmo karto nepasiseks, bet visus kitus verta kartu įkelti.

Aš prieš kelias dienas turėjau laaaaaaaaaaaaabai trumputę fotosesiją. Gal mažiau nei dešimt minučių. Fotokūdros dienoraštyje yra koliažas. Nenoriu kelti dar kur nors, lai būna vienoje vietoje, nes leidimo publikuoti oficialaus kaip ir neturiu. Sorry, žinau, kad pati burbėjau, kad nėra foto.
Tai vat apie tą fotosesiją. Supratau, kad labai gera turėtų būti komandoje dirbti. Nerealiai padėjo toks vaikinukas, grupės vadovas. Pasirinkom vieną akmenuką prie sienos, visus ten sodinom. Man reikėjo tik fokusuoti ir mygtuką spausti. O jis komandavo "sekantis" ir truputį klounu dirbo, kad vaikai atsipalaiduotų. Nerealu, trumpiausia, bet matyt ir smagiausia fotosesija buvo.
VAt ką norėjau pasakyti, jei kas mąstot apie studiją, ieškokit partnerio ar partnerės smile.gif Jei man reiktų iš to duoną valgyti, tik taip tedaryčiau.

Gotte man antros tatuiruotos merginos fotosesija labiau patiko. Kai kurios foto tikrai labai fainos. Dar kartelį šaunuolė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 birželio 2011 - 16:29
Sveikos smile.gif Nors pati mažai komentuoju, nes dar nedaaugau iki tokio lygio, o vien tik gražu, nuostabu atsibosta tą patį rašyt biggrin.gif Bet iš jūsų laukiu kritikos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sanskritas68 @ 2011 06 21, 17:06)

noriu įkelti vieną fotkę nd apie lašiukus. Ar toks tinka, ar būtinai turi būti lašiukas veiksme?

Aga, labai gražiai sukabinti atrodo tie tavo lašiukai mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dziustik @ 2011 06 21, 16:43)
Sveikos smile.gif Nors pati mažai komentuoju, nes dar nedaaugau iki tokio lygio, o vien tik gražu, nuostabu atsibosta tą patį rašyt  biggrin.gif Bet iš jūsų laukiu kritikos

spalvos tokios nefainos smile.gif tas melynas kažkas antrame plane labai blaško, versčiau į j/b smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziustik @ 2011 06 21, 16:43)
Sveikos smile.gif Nors pati mažai komentuoju, nes dar nedaaugau iki tokio lygio, o vien tik gražu, nuostabu atsibosta tą patį rašyt  biggrin.gif Bet iš jūsų laukiu kritikos

Na, sunku tokias vaikiukų nuotraukas kritikuot. Bet kažkas su spalvom, man atrodo, nelabai gerai. Pjaunasi kažkiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziustik @ 2011 06 21, 17:43)

gal kvadratas geriau atrodytų? g.gif na kad baseinas nelabai ten vietoje tai manau ir pati žinai,ir suprantu ,kad čia pagautas momentas todėl nelabai buvo žiūrima antro plano blush2.gif o jei ne kvadaratą,tai dešinės kirpčiau ( čia kitoje pusėje nei baseinas) g.gif
Atsakyti
Dar kartą mano konkursantė, šįkart natūralesnė, be ryškių lūpų biggrin.gif žodžiu - Agnė svajingoji natūralioji, vattik gaila, kad tas auskaras nosy liko doh.gif :

user posted image

FLICKRE dar kelios yra

QUOTE(Yvette @ 2011 06 21, 16:27)
Gotte man antros tatuiruotos merginos fotosesija labiau patiko. Kai kurios foto tikrai labai fainos. Dar kartelį šaunuolė

dėkui 4u.gif

O tai savo fotosesijos variantą tik kūdrai ir rodysi? mes irgi norim bigsmile.gif

dziustik, kirpčiau ir versčiau į JB mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 21 birželio 2011 - 16:54
QUOTE(rG @ 2011 06 21, 18:49)
Na, sunku tokias vaikiukų nuotraukas kritikuot. Bet kažkas su spalvom, man atrodo, nelabai gerai. Pjaunasi kažkiek  4u.gif

Ačiū, einu dar pasireguliuot spalvų ir J/B pabandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 06 21, 17:27)

Aš prieš kelias dienas turėjau laaaaaaaaaaaaabai trumputę fotosesiją. Gal mažiau nei dešimt minučių. Fotokūdros dienoraštyje yra koliažas. Nenoriu kelti dar kur nors, lai būna vienoje vietoje, nes leidimo publikuoti oficialaus kaip ir neturiu. Sorry, žinau, kad pati burbėjau, kad nėra foto.
Tai vat apie tą fotosesiją. Supratau, kad labai gera turėtų būti komandoje dirbti. Nerealiai padėjo toks vaikinukas, grupės vadovas. Pasirinkom vieną akmenuką prie sienos, visus ten sodinom. Man reikėjo tik fokusuoti ir mygtuką spausti. O jis komandavo "sekantis" ir truputį klounu dirbo, kad vaikai atsipalaiduotų. Nerealu, trumpiausia, bet matyt ir smagiausia fotosesija buvo.
VAt ką norėjau pasakyti, jei kas mąstot apie studiją, ieškokit partnerio ar partnerės  smile.gif  Jei man reiktų iš to duoną valgyti, tik taip tedaryčiau.

Labai jau maža te nuotraukytė mirksiukas.gif

Na o čia mano pažaidimai su macro žiedais
user posted image

user posted image
Atsakyti
Gotte, ši man superduperlabai patinka smile.gif)) Bet norėčiau JB. Gal čia skonio reikalas, bet žiauriai norėčiau biggrin.gif Na, bet jei nepadarysi, nukopinsiu šitą idėją biggrin.gif

ups ne šita, kita, nedažiūrėjau biggrin.gif Flicrėj parašiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 21 birželio 2011 - 17:04
Sanskritas68, man labai graziai atrodo tie tavo lasiukai 4u.gif bet krentanti lasa manau verta pabandyti papyskinti, pati laukiu kada galesiu tai padayrti smile.gif

Merginos, ikeliau tik viena ND nes neturiu galimybes ju daryti namie (apsvietimas labai ne koks ir maziuke duzgia pasoneje) tai nelabai gaunasi man viska padaryti ka noriu. Del to labai laukiu kada isves mane i gamta ir ten galesiu pasidarbuoti smile.gif
Atsakyti