Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 06 23, 23:16)
Man sunkiau buvo surasti tą aperture rings ar panašiai, amžiais pasiklystu. Reikės šviesoj pabandyt, dabar vos ne bulbą man rodo  biggrin.gif

wtf? kas čia dar per daiktas?
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 06 23, 23:20)
O jūs jį padarykite Enabled ir tiek žinių. Nereikia jo išjunginėti.
Lyg buvau taip padarius, bet kadangi naudoju retai, gal išsimušė kažkaip? Nors ne, nėra pas mane tokio žodžio. Bet kurį laiką nereikėdavo nustatinėti.

Bet dar blush2.gif vualia turiu klausimą, kas supranta ir netinka biggrin.gif Kai įsijungiu manual objektyvą atsiranda kartais tokie žodžiai - input focal lentgth, toks nupieštas kaip ratukas, rodyklės iš šonų ir skaičiai 30 35 40 (bet žiūriu į šonus einant galima keisti skaičius). Kas žino, ką tai reiškia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 birželio 2011 - 23:30
QUOTE(rG @ 2011 06 23, 23:23)
Lyg buvau taip padarius, bet kadangi naudoju retai, gal išsimušė kažkaip?  g.gif  na, bandysiu dar kartą.

Bet dar  blush2.gif  vualia turiu klausimą, kas supranta ir netinka biggrin.gif  Kai įsijungiu manual objektyvą atsiranda kartais tokie žodžiai - input focal lentgth, toks nupieštas kaip ratukas, rodyklės iš šonų ir skaičiai 30 35 40 (bet žiūriu į šonus einant galima keisti skaičius). Kas žino, ką tai reiškia...

ooooo, geras klausimas biggrin.gif man irgi aktualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 23, 23:22)
wtf? kas čia dar per daiktas?

Na, kad veiktų šis objektyvas reikia nustatyt permited, tiek iš manęs žinių, kaip tą susivokiau, šiandien nepasakysiu. Gal iš instrukcijos, nes internetas špygą parodė. Jau norėjau Akashos klausti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 24, 00:23)
Bet dar  blush2.gif  vualia turiu klausimą, kas supranta ir netinka biggrin.gif  Kai įsijungiu manual objektyvą atsiranda kartais tokie žodžiai - input focal lentgth, toks nupieštas kaip ratukas, rodyklės iš šonų ir skaičiai 30 35 40 (bet žiūriu į šonus einant galima keisti skaičius). Kas žino, ką tai reiškia...

Objektyvo židinio nuotolio reikia stabilizavimo sistemai. Manual objektyvai apie savo židinio nuotolį neperduoda informacijos fotoaparatui, todėl paprašoma jį įvesti vartotojo. Kokrečiai jūsų atveju reikėtų pasirinkti 135mm.
Atsakyti
"švieži" kadrai ką tik iš pievos...
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 23, 23:28)
Na, kad veiktų šis objektyvas reikia nustatyt permited, tiek iš manęs žinių, kaip tą susivokiau, šiandien nepasakysiu. Gal iš instrukcijos, nes internetas špygą parodė. Jau norėjau Akashos klausti biggrin.gif

aaaa, jooooooo, kažkada vieną kartą reikėjo kažką kažkur įjungt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 23, 22:08)

tik blyn, naujokės, nu aš tai nerekomenduoju ant pusiau Auto fotografuot, tegul ant M pasimoko, nes ant pusiau Auto gaus vaizdą, ir nė nežinos kaip fotikas jį paskaičiuoja.. nu nebent kam neįdomu kaip veikia fotikas, tai tada jo.......... ar neteisingai mastau?  g.gif  aš kai mokiausi, tai liepė pamiršt visus kitus režimus  g.gif

Sutinku del to. thumbup.gif Kazkada ir as su M zaisdavau,paskui uzsistaciau Av ir taip palikau.Aisku,jei vakare fotografuoju,tada ant M nusistatau.Bet va,daugumoje mokomuju kompaktu,dedes primygtinai siulo ispradziu nesinaudoti M,tipo pirma ismokit ant pusiau automatiniu programu ir tik paskui isijunkit M g.gif
Papildyta:
Kikirike,man antra labai,labai patinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 23, 23:29)
"švieži" kadrai ką tik iš pievos...

o jau spalvelės kokios rolleyes.gif gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 06 23, 23:29)
Objektyvo židinio nuotolio reikia stabilizavimo sistemai. Manual objektyvai apie savo židinio nuotolį neperduoda informacijos fotoaparatui, todėl paprašoma jį įvesti vartotojo. Kokrečiai jūsų atveju reikėtų pasirinkti 135mm.

Klausimų šiai dienai nebeturiu biggrin.gif Esu laiminga kaip slyva biggrin.gif Ačiū iki dangaus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(fox. @ 2011 06 23, 23:34)
Sutinku del to. thumbup.gif Kazkada ir as su M zaisdavau,paskui uzsistaciau Av ir taip palikau.Aisku,jei vakare fotografuoju,tada ant M nusistatau.Bet va,daugumoje mokomuju kompaktu,dedes primygtinai siulo ispradziu nesinaudoti M,tipo pirma ismokit ant pusiau automatiniu programu ir tik paskui isijunkit M g.gif

O Tu jau išmokus? Kiek laiko fotografuoji? 4u.gif

Aš tai dar neišmokus, bet pastaruoju metu bandau AV.
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 24, 00:34)

Kikirike,man antra labai,labai patinka. mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 24, 00:35)
o jau spalvelės kokios  rolleyes.gif  gražu  wub.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Jono nuotrauka specialiai Joninėms, kritikai 4u.gif
user posted image
Atsakyti