QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 23, 14:57)
kaip sekesi?
labai stresavai?
Na sekesi normaliai
Nebuvo, kad labai jaudinciausi, tik pati pradzia tamsioje patalpoje buvo, tai tuo momentu streso apturejom.... Ir dar blykste isijungus fotikas nusmigo.... bet po kokiu 10min atsigavo
tai tiek to streso...
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 23, 15:00)
Jei aš neklystu tai ant M gali pamiršti ekspozicoj keitimus, ji automatiškai fotoaparate matuojama pagal pasirinktus parametrus, ir reikai kitus parametrus reguliuot kad ji atsistotu į reikiamą vietą, bet jei grybauju pakomentuos progai
)
Na ateinu ir aš su keliomis foto iš vakar, turit noro pakomentuokit, tyngit tai ka su jumis darysiu nepriversiu juk
Neteisingai mastot del exposicijos matavimo ant M... visgi jei nusistatai centrini taskini matavima, tai tau ir rodys exponometras kokia expo toje zonoje, o ne visame kadre...
Del nuotraukos tai pirmas dalykas pirmoji mergaite nefokuse... Siuo atveju jau butu buve geriau ji fokuse, o uz jos esantys zmones ne.... Sutinku, kad emocijos liuks, spalvos grazios, bet ta fokuso zona kazkur man labai kliuva....
QUOTE(Orinciukas @ 2011 06 23, 16:10)
Merginos, prasau jusu pagalbos... niekaip man enpavyksta padaryti 4 ND. Kazkodel man ne pats daiktas ryskus lieka o fonas susilieja, o atvirksciai
kame reples? nesuprantu niekaip ka ne taip darau
Padekite prasau issiaiskinti
Aciu
O i ka fokusuoji? i daikta ar i fona?