Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 23, 12:02)
mėlyna mėlyna, aš su pipete PS'e tikrinau  biggrin.gif

Aš kai tik paskaitau apie tą pipetę, tai man šypsena veide atsiranda:)
O kur forgete dingus, ji pipečių meistras gi biggrin.gif
Atsakyti
aha, vyro miksheris padėtas ant mano knygos doh.gif bijau judint, reik laukt kol gryš... doh.gif jei žinot atsakymą, tai papasakokit kame ten šaknys su tuo fokususavimu
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2011 06 23, 11:43)
Aš kai tik paskaitau apie tą pipetę, tai man šypsena veide atsiranda:)
O kur forgete dingus, ji pipečių meistras gi biggrin.gif

aij, čia aplamai labai daug merginų dingusių be žinios smile.gif bet užtat kiek naujų atsirado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 23, 10:46)
  doh.gif  jei žinot atsakymą, tai papasakokit kame ten šaknys su tuo fokususavimu
Papildyta:

Scott Kelby 3daly parasyta,kad taskinis matavimas naudojamas kelblioms ekspozicijoms:)))
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 23, 12:46)
aij, čia aplamai labai daug merginų dingusių be žinios smile.gif bet užtat kiek naujų atsirado biggrin.gif

Na manau po kurio laiko juk galima iš pradžiamokslių ir toliau pakilti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 06 23, 10:54)
Na manau po kurio laiko juk galima iš pradžiamokslių ir toliau pakilti mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Pritariu.Ne vienai mergaitei jau metas pas pazengusias persikraustyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 23, 11:50)
Scott Kelby 3daly parasyta,kad taskinis matavimas naudojamas kelblioms ekspozicijoms:)))

nieko man tas nesako biggrin.gif kas yra kebli situacija- prastas apšvietimas, gal lietus, o gal tamsa, o gal bėgantis vaikas nuo objektyvo? smile.gif

p.s. aaijjj, keblioms ekspozicijoms.. g.gif nu vistiek nedaeina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(fox. @ 2011 06 23, 11:59)
drinks_cheers.gif Pritariu.Ne vienai mergaitei jau metas pas pazengusias persikraustyti bigsmile.gif

jei visos ten persikraustys, tai kas naujoms padės ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 23 birželio 2011 - 12:01
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 23, 11:00)
nieko man tas nesako biggrin.gif kas yra kebli situacija- prastas apšvietimas, gal lietus, o gal tamsa, o gal bėgantis vaikas nuo objektyvo? smile.gif

p.s. aaijjj, keblioms ekspozicijoms..  g.gif  nu vistiek nedaeina biggrin.gif
Papildyta:
jei visos ten persikraustys, tai kas naujoms padės ? biggrin.gif

Galiu foto pacituoti ax.gif ax.gif Diena,tu stovi pries atidarytas duris ir matai viduje stala.jei fotografuoji su tasku tarp skliausteliu,tai vidus gaunasi tamsus,jei nusistatai taska,tada vidus gaunasi pakankamai sviesus:)))
Tai galima is pazengusiuju ir cia uzsukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 23, 11:59)

Kad ten tylaaaaaaa..Visos dirba, sezonas.O cia linksma biggrin.gif
Jei ka as toli grazu nesu pazengusi
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 23, 12:00)

p.s. aaijjj, keblioms ekspozicijoms..  g.gif  nu vistiek nedaeina biggrin.gif

Aga, pasakykit ir man, nes ir as nelabai gaudausi tarp tu taskiuku, taskiuku su skliausteliais ir ko ten dar:)
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 23, 12:11)
Galiu foto pacituoti ax.gif  ax.gif Diena,tu stovi pries atidarytas duris ir matai viduje stala.jei fotografuoji su tasku tarp skliausteliu,tai vidus gaunasi tamsus,jei nusistatai taska,tada vidus gaunasi pakankamai sviesus:)))
Tai galima is pazengusiuju ir cia uzsukti  mirksiukas.gif

oho, geras, ekspoziciją kažkaip kitaip paskaičiuoja g.gif blyn įdomu.. o su kokiu režimu ten fotkinta? nerašo? Su M įdomu ar su kokiu pusiau auto?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 23, 11:17)
oho, geras, ekspoziciją kažkaip kitaip paskaičiuoja  g.gif  blyn įdomu.. o su kokiu režimu ten fotkinta? nerašo? Su M įdomu ar su kokiu pusiau auto?

Scottas Kelbis tokiu paslapciu neisduoda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 23, 12:21)
Scottas Kelbis tokiu paslapciu neisduoda lotuliukas.gif

ot geras šiknius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 23, 12:23)
ot geras šiknius biggrin.gif

Lauksim fotolamos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti