Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Alabama, patiko thumbup.gif

Soferiai fainuoliai bigsmile.gif

Kikirikes nuotraukoj aparatas patinka bigsmile.gif pritariu Brum.

rG, apacios truksta, mergaite grazi ax.gif

Gintares paskutines nuotraukos is vis kazkas nerealaus rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Sunkiausias ND tas WB doh.gif bandysiu perdaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 06 22, 16:57)
Laukine, ka su PS darai mazdaug, kad tokia lyg nulieta ta foto? Labai labai  grazi ir tokia 'gryna' smile.gif

Su PS verčiau į j/b ir dėjau grūdą smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 22, 22:23)

bandyk fotkinti dangų su F5.6- F8 , tada bus tikrai aišku, grybauja pas tave exponometras ar ne..

Jo pabandysiu smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 06 23, 08:34)
Tik nepaskaityk kelias dienas, tai oho kiek prisikaupė smile.gif

ir tavo šioferiai nerealus kadras, pats apdirbimas man nea, bet koks momentas užfiksuotas tai nerealu

Ne pirma sakai tą, o kas negerai? Būtent kas nepatinka, netinka?

QUOTE(rG @ 2011 06 23, 08:43)

Apie tą pačią brum ir kalba smile.gif Tikrai veža. Ji čia tokia seksuali, atrodo geidžia fotoaparato biggrin.gif

Čia zitlali auto? Jezau marija, kaip kai kam nepagailėta tiek gėrio, ir talentas ir grožis... doh.gif Nesuprantu kur aš buvau tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 23, 09:30)
Čia zitlali auto? Jezau marija, kaip kai kam nepagailėta tiek gėrio, ir talentas ir grožis...  doh.gif Nesuprantu kur aš buvau tada smile.gif

Aha biggrin.gif Kur tavo auto? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 23, 09:31)
Aha  biggrin.gif  Kur tavo auto? biggrin.gif

Nėr, nemoku, nesigauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 23, 09:10)
na nuotraukų daug susikaupė,bet supratau ,kad jei noriu kritikos reikia po vieną dėti  lotuliukas.gif tai dedu va šiandieninę
user posted image

Man labai patinka spalvos, daugiau esu neįgali komentuoti po savaitės su dviem vaikais doh.gif
O kaip tas juodas kraštelis gavosi?

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 23, 10:34)
Nėr, nemoku, nesigauna smile.gif

Laukine, o tai ir robobebrui nepadarei blink.gif

P.S. Šiaip sunku tie auto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 23 birželio 2011 - 09:37
QUOTE(eurik@.k @ 2011 06 23, 09:30)

super susukimas ir spalvos  smile.gif

dėkui 4u.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 23, 09:34)
kad kabintu, man truksta kazko. nes dabar eiline su tokia kamera nufotkinta foto. na kaip auto visos darosi smile.gif bet kai kurios padaro vau, nors esme buna paprasta. kad ir paskutine Gintares D. foto. Aisku, ten auto ir pan. Bet nu tavo foto nera jokios daugiau minties, aplinka nieko nesako. Siaip akiai miela, nes spalvos mielos ir kamera miela biggrin.gif

supratau 4u.gif nu manes jau tikrai nereikia lyginti su Gintare doh.gif mačiau tą auto ir seilę varvinau...ech.... talentas ne kitaip ax.gif nors gal ir gerai ,kad taip pasakiai,turiu ir aš minčių būtent kaip auto padaryti ,tik reikia man yashikos arba mamijos unsure.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 06 23, 09:34)

kokią reklamą? kur? ir aš noriu pamatytis tongue.gif

vestuvės žurnalas 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 06 23, 09:43)
Kaip ši?

Iškart perspėju, kad nepyktumėt, nes išimsiu vakare, nesitariau dėl publikavimo 4u.gif

nu faina emocija 4u.gif

QUOTE(Rico @ 2011 06 23, 10:06)

Kikirikes nuotraukoj aparatas patinka  bigsmile.gif pritariu Brum.

nu gerai,kad nors aparatas kažką džiugina lotuliukas.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 06 23, 10:37)
Man labai patinka spalvos, daugiau esu neįgali komentuoti po savaitės su dviem vaikais doh.gif

čia juosta gi, už tai ir kraštas yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 06 23, 09:37)
Laukine, o tai ir robobebrui nepadarei blink.gif

P.S. Šiaip sunku tie auto.

nu kolkas nea... Bandysiu kažkada kai kantrybės daugiau turėsiu.. Dabar remontai namie, tai aš kaip tiksinti bomba iš viso biggrin.gif
Atsakyti

kadras gražus, tik mane erzina, kad vyresniojo grožybės beveik auksiniam taške...nedėčau į viešą erdvę... maža kas ax.gif
Atsakyti

Man toks tonavimas kotais ne prie širdies, jis primena man senas foto, bet jose būna grūdo jos buna apsitrynusios, tai man turbut ir trūksta to senumo jose, gal dėčiau tada tekstūros kad tai išgaut, bet čia tik mano pamastymai, pati supranti kad daugelis dalykų grynai skonio reikalas smile.gif
O kur paslaptis kaip saugot foto?

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 23, 09:47)
nu kolkas nea... Bandysiu kažkada kai kantrybės daugiau turėsiu.. Dabar remontai namie, tai aš kaip tiksinti bomba iš viso  biggrin.gif

o dėl auto, tai jiesm jau reikia nemažai pasiruošimo reik daug apgalvot prieš tai nes juk pats už kameros nestovi ir nematai kaip ka pakeisti smile.gif)) kaip tik spalvų žaidimui viena minti su auto turiu, bet nerandu laiko kad vaiaki netrugdytu, tai dabar bus savaitgalsi didysis ir gal pavyks smile.gif))
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Realiausiai atitinkantis tikrove yra Auto.Kazin kodel?Ir su dangleliu WB nustatinejau ir su paprastu lapu ir vistiek uzpakalis gaunasi,melynuoja.Kame problema? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 23, 10:15)

Realiausiai atitinkantis tikrove yra Auto.Kazin kodel?Ir su dangleliu WB nustatinejau ir su paprastu lapu ir vistiek uzpakalis gaunasi,melynuoja.Kame problema? unsure.gif

aha, melynuoja, bet labai netoli baltos .. aij nzn, aš tai užskaityčiau, nes pati asmeniškai pedantiškai tiksliai nenustatinėju wb.. ką kitos manot?
Atsakyti