Alabama, patiko
Soferiai fainuoliai
Kikirikes nuotraukoj aparatas patinka pritariu Brum.
rG, apacios truksta, mergaite grazi
Gintares paskutines nuotraukos is vis kazkas nerealaus
Laba diena
Sunkiausias ND tas WB bandysiu perdaryti
Sunkiausias ND tas WB bandysiu perdaryti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 06 22, 16:57)
Laukine, ka su PS darai mazdaug, kad tokia lyg nulieta ta foto? Labai labai grazi ir tokia 'gryna'
Su PS verčiau į j/b ir dėjau grūdą
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 22, 22:23)
bandyk fotkinti dangų su F5.6- F8 , tada bus tikrai aišku, grybauja pas tave exponometras ar ne..
Jo pabandysiu
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 23, 08:34)
Tik nepaskaityk kelias dienas, tai oho kiek prisikaupė
ir tavo šioferiai nerealus kadras, pats apdirbimas man nea, bet koks momentas užfiksuotas tai nerealu
ir tavo šioferiai nerealus kadras, pats apdirbimas man nea, bet koks momentas užfiksuotas tai nerealu
Ne pirma sakai tą, o kas negerai? Būtent kas nepatinka, netinka?
QUOTE(rG @ 2011 06 23, 08:43)
Apie tą pačią brum ir kalba Tikrai veža. Ji čia tokia seksuali, atrodo geidžia fotoaparato
Čia zitlali auto? Jezau marija, kaip kai kam nepagailėta tiek gėrio, ir talentas ir grožis... Nesuprantu kur aš buvau tada
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 23, 09:30)
Čia zitlali auto? Jezau marija, kaip kai kam nepagailėta tiek gėrio, ir talentas ir grožis... Nesuprantu kur aš buvau tada
Aha Kur tavo auto?
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 23, 09:10)
na nuotraukų daug susikaupė,bet supratau ,kad jei noriu kritikos reikia po vieną dėti tai dedu va šiandieninę
Man labai patinka spalvos, daugiau esu neįgali komentuoti po savaitės su dviem vaikais
O kaip tas juodas kraštelis gavosi?
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 23, 10:34)
Nėr, nemoku, nesigauna
Laukine, o tai ir robobebrui nepadarei
P.S. Šiaip sunku tie auto.
QUOTE(eurik@.k @ 2011 06 23, 09:30)
dėkui
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 23, 09:34)
kad kabintu, man truksta kazko. nes dabar eiline su tokia kamera nufotkinta foto. na kaip auto visos darosi bet kai kurios padaro vau, nors esme buna paprasta. kad ir paskutine Gintares D. foto. Aisku, ten auto ir pan. Bet nu tavo foto nera jokios daugiau minties, aplinka nieko nesako. Siaip akiai miela, nes spalvos mielos ir kamera miela
supratau nu manes jau tikrai nereikia lyginti su Gintare mačiau tą auto ir seilę varvinau...ech.... talentas ne kitaip nors gal ir gerai ,kad taip pasakiai,turiu ir aš minčių būtent kaip auto padaryti ,tik reikia man yashikos arba mamijos
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 23, 09:34)
vestuvės žurnalas
QUOTE(rG @ 2011 06 23, 09:43)
Kaip ši?
Iškart perspėju, kad nepyktumėt, nes išimsiu vakare, nesitariau dėl publikavimo
Iškart perspėju, kad nepyktumėt, nes išimsiu vakare, nesitariau dėl publikavimo
nu faina emocija
QUOTE(Rico @ 2011 06 23, 10:06)
nu gerai,kad nors aparatas kažką džiugina
QUOTE(Žydraakė @ 2011 06 23, 10:37)
Man labai patinka spalvos, daugiau esu neįgali komentuoti po savaitės su dviem vaikais
čia juosta gi, už tai ir kraštas yra
QUOTE(Žydraakė @ 2011 06 23, 09:37)
nu kolkas nea... Bandysiu kažkada kai kantrybės daugiau turėsiu.. Dabar remontai namie, tai aš kaip tiksinti bomba iš viso
Ne pirma sakai tą, o kas negerai? Būtent kas nepatinka, netinka?
kadras gražus, tik mane erzina, kad vyresniojo grožybės beveik auksiniam taške...nedėčau į viešą erdvę... maža kas
Man toks tonavimas kotais ne prie širdies, jis primena man senas foto, bet jose būna grūdo jos buna apsitrynusios, tai man turbut ir trūksta to senumo jose, gal dėčiau tada tekstūros kad tai išgaut, bet čia tik mano pamastymai, pati supranti kad daugelis dalykų grynai skonio reikalas
O kur paslaptis kaip saugot foto?
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 23, 09:47)
nu kolkas nea... Bandysiu kažkada kai kantrybės daugiau turėsiu.. Dabar remontai namie, tai aš kaip tiksinti bomba iš viso
o dėl auto, tai jiesm jau reikia nemažai pasiruošimo reik daug apgalvot prieš tai nes juk pats už kameros nestovi ir nematai kaip ka pakeisti )) kaip tik spalvų žaidimui viena minti su auto turiu, bet nerandu laiko kad vaiaki netrugdytu, tai dabar bus savaitgalsi didysis ir gal pavyks ))
Realiausiai atitinkantis tikrove yra Auto.Kazin kodel?Ir su dangleliu WB nustatinejau ir su paprastu lapu ir vistiek uzpakalis gaunasi,melynuoja.Kame problema?
QUOTE(fox. @ 2011 06 23, 10:15)
Realiausiai atitinkantis tikrove yra Auto.Kazin kodel?Ir su dangleliu WB nustatinejau ir su paprastu lapu ir vistiek uzpakalis gaunasi,melynuoja.Kame problema?
aha, melynuoja, bet labai netoli baltos .. aij nzn, aš tai užskaityčiau, nes pati asmeniškai pedantiškai tiksliai nenustatinėju wb.. ką kitos manot?