Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 23, 08:10)
na nuotraukų daug susikaupė,bet supratau ,kad jei noriu kritikos reikia po vieną dėti  lotuliukas.gif tai dedu va šiandieninę

fainai, gražu, spalvos gražios 4u.gif
apačioj minimaliai erdvės trūksta, nuo saulės akiniai- ne į temą 4u.gif biggrin.gif cool.gif

su kokiu fotku fotkinai? koks objektyvas? kokia juosta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 23, 09:16)
fainai, gražu, spalvos gražios  4u.gif 
apačioj minimaliai erdvės trūksta, nuo saulės akiniai- ne į temą  4u.gif  biggrin.gif  cool.gif

su kokiu fotku fotkinai? koks objektyvas? kokia juosta?  smile.gif

fotkinau su Zenitu, objektyvas Helios 44, juosta nebepamenu biggrin.gif bet rodos kodak .... na čia nelabai pozuota, fotkinau fotkinimą lotuliukas.gif
ačiū 4u.gif man irgi erdvės apačioja trūksta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 23 birželio 2011 - 08:20
QUOTE(fox. @ 2011 06 22, 22:54)

customas negeras

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 23, 07:19)
fotkinau su Zenitu, objektyvas Helios 44, juosta

super susukimas ir spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 23, 09:10)
na nuotraukų daug susikaupė,bet supratau ,kad jei noriu kritikos reikia po vieną dėti  lotuliukas.gif tai dedu va šiandieninę

kad kabintu, man truksta kazko. nes dabar eiline su tokia kamera nufotkinta foto. na kaip auto visos darosi smile.gif bet kai kurios padaro vau, nors esme buna paprasta. kad ir paskutine Gintares D. foto. Aisku, ten auto ir pan. Bet nu tavo foto nera jokios daugiau minties, aplinka nieko nesako. Siaip akiai miela, nes spalvos mielos ir kamera miela biggrin.gif
Atsakyti
Tik nepaskaityk kelias dienas, tai oho kiek prisikaupė smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 21, 15:51)
Aš, manau, žinau kame bėda. Tuoj. Parašyk man skaipu.

ei ir aš noriu išgirsti, gal ka nors naudingo ir man pasakysi smile.gif
ir tavo šioferiai nerealus kadras, pats apdirbimas man nea, bet koks momentas užfiksuotas tai nerealu

QUOTE(Maggie @ 2011 06 22, 15:36)
Keli nauji darbai.

žiauriai patiko piktoji, kai kažkas rašė visos kitos jau nublanksta

QUOTE(Alabama @ 2011 06 22, 15:48)

kaip ir daugeliui paskutine labiausia isitrigo, ir kompoziciškai man čia labai gerai žiūrisi

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 22, 16:05)
airv mačiau žurnale reklamą tavo  blush2.gif

kokią reklamą? kur? ir aš noriu pamatytis tongue.gif

QUOTE(rG @ 2011 06 22, 22:16)

Aš baigiau sesiją, toks jausmas, kad išprotėjau mastau.gif biggrin.gif Nebžinau ką daryt. Pirmiausia ėmiau nuotraukas tvarkyt biggrin.gif Ryt poryt remontai, kaimai, išvykos, jahū biggrin.gif

sveikinimai drinks_cheers.gif

Aš vakar turėjau šeimos sesija tokia gana minimalia, ir paprasta, pakankamai buitiška, trijų vaikų šeima, tai jau turėtu kažka sakyt žmonėms vaikus auginantiems kaip ten smagu smile.gif Mažiuko nepavyko nufotkinti nes meigojo labai ilgai tai gavos tik mamos ir dveijų vaikų smile.gif Ok užtenka čia pliurpt einu nuotrauku tvarkyti, paksui ir jums atnešiu ka nors parodyt
Atsakyti
blyn orai kokie lievi doh.gif praitą savaitgalį turėjom varyt į elektroninės muzikos festivalį, bet nuvažiavom tik sekmadienį iš pareigos, kad vyras atgrotų, ir varėm namo- nes visą savaitgalį lijo.. dabar šį savaitgalį vėl festivalis, taip noriu ten pafotkint, kad net silpna darosi- o orai tai žžžžžiauurūūs...... taip dzin, jamčiau skėtį, ir eičiau ftografuot- dar įdomiau.. bet su mažu vaiku gamtoj trintis tris paras per lietų tai biški žiauru doh.gif jaučiu nelabai tilps po skėčiu vaikas su nešyne ir fotikas biggrin.gif tiksliau nepatogu bus.. nu žodžiu, bet vistiek šį kart varysim, įdomu kaip seksis, įdomu ar išeis pafotkint ką nors doh.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 23, 08:34)
kad kabintu, man truksta kazko. nes dabar eiline su tokia kamera nufotkinta foto. na kaip auto visos darosi smile.gif bet kai kurios padaro vau, nors esme buna paprasta. kad ir paskutine Gintares D. foto. Aisku, ten auto ir pan. Bet nu tavo foto nera jokios daugiau minties, aplinka nieko nesako. Siaip akiai miela, nes spalvos mielos ir kamera miela biggrin.gif

ne į temą, bet šitas auto nerealus wub.gif tik ta koja šone biesina, bet dzin, man vis tiek gražu kaip..........................
http://www.efoto.lt/node/637655
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 23 birželio 2011 - 08:40
Kaip ši?

user posted image

Iškart perspėju, kad nepyktumėt, nes išimsiu vakare, nesitariau dėl publikavimo 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 23, 08:40)
ne į temą, bet šitas auto nerealus  wub.gif  tik ta koja šone biesina, bet dzin, man vis tiek gražu kaip..........................
http://www.efoto.lt/node/637655

Apie tą pačią brum ir kalba smile.gif Tikrai veža. Ji čia tokia seksuali, atrodo geidžia fotoaparato biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 birželio 2011 - 08:43
QUOTE(rG @ 2011 06 23, 08:43)
Kaip ši?

Iškart perspėju, kad nepyktumėt, nes išimsiu vakare, nesitariau dėl publikavimo 4u.gif

Papildyta:

man patinka 4u.gif tik turbūt ir pati žinai- trūksta apčios, pirštukų, ir norėtųsi, kad žiūronai visi į kadrą būtų sutilpę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 23, 08:48)
man patinka  4u.gif  tik turbūt ir pati žinai- trūksta apčios, pirštukų, ir norėtųsi, kad žiūronai visi į kadrą būtų sutilpę smile.gif

Žinau, bet ji man taip patiko blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 23, 08:49)
Žinau, bet ji man taip patiko  blush2.gif  verysad.gif

tai supratau, kad patiko, kitiap nebūtum dėjusi smile.gif man irgi patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 23, 08:54)
tai supratau, kad patiko, kitiap nebūtum dėjusi smile.gif man irgi patiko  4u.gif

Na, taip, teisingai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 23, 08:43)

Apie tą pačią brum ir kalba smile.gif Tikrai veža. Ji čia tokia seksuali, atrodo geidžia fotoaparato biggrin.gif

ooo, tai aš čia visai į temą vadinas pataikiau biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti