Maggie- man ta jb kaip ir alabama rašė - numirimas,tikrai labai faina
Alabama - fotkė ,kur kojos matosi labai labai patiko,tik gal jos norėtusi kiek šviesesnės,o gal dar visai įdomu būtų pažiūrėti jb variantą
dar mačiau nuotrauką kur vežimuką tempia - visai faina , gal šiek tiek dar kitokį kampą būčiau ėmusi
airv mačiau žurnale reklamą tavo
QUOTE(airv @ 2011 06 22, 12:58)
Gottes, nuotraukos patiko. Jau lauksiu kažko super iš tavęs - kartelę užkėlei
Nuotraukos su braškėmis patiko, pritariu dėl koliažo, tik nuotrauka su vežimačiu turėtų spalvota būti
Nuotraukos su braškėmis patiko, pritariu dėl koliažo, tik nuotrauka su vežimačiu turėtų spalvota būti
dėkui bandysiu nenuleisti
QUOTE(Maggie @ 2011 06 22, 15:36)
Keli nauji darbai.
pikta fėja - nereali labiausiai iš visų patiko....kažkaip į kitas net nebežiūrėjau.
QUOTE(Alabama @ 2011 06 22, 15:48)
As va siandien keliausi 4 ryto net.Bet buvo smaguma.
Pirmoj man per daug vietos virš galvos, neaišku, kam jos tiek... o šiaip patiko, švelnus JB.
Paskutinė man super labai patiko, tas tamsumas, kadravimas, grūdas, liuks.
Alabama, o man toje antroje nuotraukoje kazkaip neisipaiso i visuma kede... noretusi kokio labiau tokiai vietai tinkamo daikto ant kurio sedi heroje... kad ir ta pati valtis, akmuo didelis ar tiesiog smelis...
patiko paskutine
Papildyta:
Merginos, o nieko, kad as cia savo trigrasi kisu (na turiu omeny komentuoju nuotraukas), neatlikus visu ND Prizadu visa atlikti
patiko paskutine
Papildyta:
Merginos, o nieko, kad as cia savo trigrasi kisu (na turiu omeny komentuoju nuotraukas), neatlikus visu ND Prizadu visa atlikti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 22, 15:21)
Va kokią parodysiu foto, man labai faina:
Šoperiai:
brumbrumai, tuoj Tu geresnį ir naujesnį nusipirksi, nereik tau mano šito
Šoperiai:
brumbrumai, tuoj Tu geresnį ir naujesnį nusipirksi, nereik tau mano šito
Laukine, ka su PS darai mazdaug, kad tokia lyg nulieta ta foto? Labai labai grazi ir tokia 'gryna'
QUOTE(gotte @ 2011 06 22, 16:07)
Pirmoj man per daug vietos virš galvos, neaišku, kam jos tiek... o šiaip patiko, švelnus JB.
Paskutinė man super labai patiko, tas tamsumas, kadravimas, grūdas, liuks.
Aciu:)
Man pirmoj smelio linijos graziai nusileidzia link galvos:)
QUOTE(Orinciukas @ 2011 06 22, 16:38)
Alabama, o man toje antroje nuotraukoje kazkaip neisipaiso i visuma kede...
As kede specialiai veziausi, man ji visai nieko ten, as ir foteli buciau atsitempus, bet nepakeliau:)
Aciu:*Je t'aime, Kikirike:)
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 22, 10:17)
nu tai pabandyk ityst RAW faila i PS pele. gal suveiks As tai LR naudoju ir vargo nematau
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 22, 11:07)
jei pas tave PS CS5, tai tiesiog, atidarineji su PS, ir automatiskai atsidaro tas raw failas, o jei pas tave senesne PS versija, tada papildomai kažką reikia susiinstaliuoti
Aciuuu Na tikiuosi daugiau klausimu del tokiu dalyku nebekils O ir pamokeliu youtubei radau, patogiau nei, kad su knyga rankoj sedet ir ziuret kur ten ka paspaust
QUOTE(Alabama @ 2011 06 22, 16:58)
As kede specialiai veziausi, man ji visai nieko ten, as ir foteli buciau atsitempus, bet nepakeliau:)
Reikejo koki stipru asistenta pasiimti, butu padejes foteliuka panesti Ir ant smelio su heroje manau visai nieko butu ten atrode jie
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 21, 21:55)
čia policininkai fotografavo
na, puikiai policininkai atliko savo darba
QUOTE(sayonara @ 2011 06 21, 22:11)
siauro, vidutinio formato - tai visų pirma negatyvo dydis ir tokiom juostom fotkinti skirti aparatai.
Labai aciukas Itariu bus dar ateity daug klausimu.
QUOTE(maija @ 2011 06 22, 00:21)
Dedu ne kritikai, siaip linksma sios dienos netyciuka
kojyciu gaila
QUOTE(dziustik @ 2011 06 22, 00:23)
Kaip dabar?
zymiai geriau
QUOTE(Foggy @ 2011 06 22, 08:06)
Labas rytas
man patiko ta su karutemis...tik erdves noretusi desineje daugiau, o kaireje maziau.
QUOTE(Rico @ 2011 06 22, 12:52)
truputi pasisakiau flickr, bet siaip lb grazu, o ypatingai mane veza su daug erdves...turbut toks momentas man....megstu erdve
O as idesiu kelias nuotraukyte (daugelis gal jau flickr matet) nieko padabno, tik turiu toki klausima del j/b...na, kazkaip nesigauna man siose nuotraukose jo deramai paversti....jei bandau kontrastinti daugiau, tai atsiranda juodi plemai...ir ar jusu monitoriai nerodo isdegimu jose? Nes, kaip jau kazkada minejau, dirbu prie pc su trimis monitoriais, tai du is ju man isdegimu nerodo, o va vienas rodo, ir ryskiu..tai lauksiu jusu pasisakymu
sioje man trugdo virs desines akytes atsirades pajuodaves vokas...ir kaip ji sumazint?!
o gal geriau spalvota?tada nera to pajuodavimo?
ir kaip si?
Ar ne per sviesios? Kodel man tokios pilkokos jos gaunasi? Kazkaip neiseina kontrastinti, nes isjuoduoja...gal niekam tikusiai nufotkinau, nebesuprantu
QUOTE(pandre @ 2011 06 22, 18:04)
Ar ne per sviesios? Kodel man tokios pilkokos jos gaunasi? Kazkaip neiseina kontrastinti, nes isjuoduoja...gal niekam tikusiai nufotkinau, nebesuprantu
man antroji ir paskutinė fainos
pandre, ketvirta foto man pati pačiausia foto gaunasi šviesios ir kontrasto mažai, nes aplinka šviesi, nėra kam kontrastuoti...aš taip manau.