O tai už kiek jūs blakstienų tušą perkat?
Mano kasdieninės priemonės skiriasi žiemą ir vasarą.
Šiuo metu naudoju:
drėkinamą kremą;
paakių kremą;
apsauginį nuo saulės kremą su SPF 30 ir SPF 50+, abu su spalva, ir priklausomai nuo saulės intensyvumo naudoju vieną arba kitą arba paros bėgyje abu;
veido toniką ir viskas...
tušas ir pieštukas paseno, tai nesidažau šiuo metu visai. Turiu dar šešėlių pora rinkinukų, vienas su highliteriu kaip suprantu
Šėšėlių irgi niekad neišbaigiu, bet pirkti vis tiek man labiau apsimoka, nei eiti pas vizažistą. Dėl to kad nepatogu - reikia užsirašyti, o į vakarėlį kartais galima ir ant smūgio susigalvot išpult , be to tos progos nėra tokios jau retos, tad šešėliai atsiperka. Be to neperku labai brangių, nes nemanau kad jie tokie kitokie... juolab naudojant retai.
Kūnui:
drėkinamas tonikas;
kremas rankoms; apsauginis kremas rankoms; kremas nagų odelėms;
kremas gaivinanti kojoms; kremas minkštinantis kojoms;
muilas rankoms; intymios higienos muilas; dušo gelis ir išgertos kavos tirščiai pylingui
Seniau naudodavau visokius stangrinančius, deginančius kremus kūnui bei spec. krūtinei, tačiau nepastebėjau ypatingo efekto, todėl nieko nebenaudoju, nusprendžiau kad pinigų mėtymas.
Kai turėsiu daugiau laiko, surašysiu ko pas mane rast galima...dėl dažymosi, kai galiu nesidažyt, nesidažau visai. Tai atvejai kai viena sėdžiu nemie, buvimas gamtoj ir pan. Kai jau reikai pasidažyt, o tai reiškia, kad einu viešumon, darban ir t.t. neapsieinu be antakių pieštuko, tušo, kai yra laiko, šešėliais patamsinu blakstienų liniją, būtinai šiek tiek mineralinės pudros ir šiek tiek ružo..jie labai laiko nėr, tik antakiai ir blasktienos padažomos...kai reikia labai išsičiustint tai ir pasėdžiu...Būna veido kremas...Po kiek laiko makiažo bazė...tada mineralinė...bazė ką duoda - ji labai sulygina odą, ant jos gražiai ir labai natūraliai ir labai lygiai gula pudra..Bazė maskuoja daugumą odos bėdelių...ką pastebėjau ant savęs...kai dažytis nėr laiko, tai vien baze pasitepus veidas atsigauna...na aš turiu tokią su švytėjimo efektu. Tai ne kasdien naudoju, nes kai karšta, man dažytis užtenka tik akis - veidas prakaituoja...Na bazė ilgam sulaiko tą visą špalių ant veido, visą pudrą ir pan. Ilgiau žymiai viskas išlieka..Va lūpų dažai ir blizgiai visai nereikalingi- lūpos gan storos ir ryškios, aš jų neberyškinu, bet esmė, nekenčiu dažytų lūpų. Kiek dažau tai vis nevalingai nusilaižau kad tik nieko ant jų nebūtų Man tik vazelinai tinka ir balzamėliai visokie...Tušas yra labai svarbus dalykas.Geras tušas= gražios akys bent mano atveju, kai turiu beveik baltas blakstienas, ilgas, tankias, bet šviesias. Geras tušas blakstienų nedžiovina, netrupina ir nieko blogo nedaro, kaip tik jas puoselėja, plius dekoratyvinį efektą duoda..Kol naudojau visokius avon rimel, lumene ir t.t. - nebuvo nieko gero, bet kai radau savo tušą, tai...kitokio nebeperku jau kokie 3-4 metai gal...Tai reziume, dekoratyvinėj man tušas svarbiausia priemonė.
o sakiau, kad rašysiu trumpai..
o sakiau, kad rašysiu trumpai..
QUOTE(bytte @ 2011 06 28, 08:26)
Seniau naudodavau visokius stangrinančius, deginančius kremus kūnui bei spec. krūtinei, tačiau nepastebėjau ypatingo efekto, todėl nieko nebenaudoju, nusprendžiau kad pinigų mėtymas.
Aš kūnui naudoju įvairius aliejus . Ne kiekvieną dieną, bet karts nuo karto vakare po dušo išsitepu.
Jokių spec. irgi nebeperku
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 28, 08:51)
bet kai radau savo tušą, tai...kitokio nebeperku jau kokie 3-4 metai gal...Tai reziume, dekoratyvinėj man tušas svarbiausia priemonė.
Kokį atradai?
Aš Lancome naudoju, man geras, bet gal yra geresnių
QUOTE(dontstop @ 2011 06 28, 06:15)
Bytte, aš keičiu tušą kas 6 mėn. Realiai per tiek neišnaudoju. Man tušo užtektų ir metams. Bet saugumo sumetimais išmetu nepabaigtą.
Na man tusas po pusmecio toks sausas pasidaro, net jei neisnaudotas. Tai keiciu kaip priklauso dgmz kas pusmeti.
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 28, 07:34)
O kokia tema užvedžiau...
Aš be išimčių kas dieną naudoju tik tušą. Net tada kai sergu ir iš namų kojos nekeliu. Kitaip bijau savęs veidrodyje
Aš be išimčių kas dieną naudoju tik tušą. Net tada kai sergu ir iš namų kojos nekeliu. Kitaip bijau savęs veidrodyje
As beveik visada naudoju tusa ir paakiu korektoriu, nes turiu tendencija tamsiems paakiams.
QUOTE(Leticija @ 2011 06 28, 07:39)
donstop cia ekperte
As siunciau Dontstop, kad nustatytu diagnoze. Dabar vel kada siusiu, nes biski keiciau look'a
Nzn ar dak kuri kita yra experte
QUOTE(bytte @ 2011 06 28, 08:26)
O tai už kiek jūs blakstienų tušą perkat?
Nzn kaip kam, o man isbandzius N+ ir dar sunkiom salygom, nes pvz pas mane cia vasara +40 yra normalu, darau isvada kad ne viskas nuo kainos priklauso. Dabar esu atradus sita
Laiko bet kur bet kokiom salygom, netepa, nebega, blaktienas padaro vau. ir geresnis uz kai kuriuos turetus 5gubai brangesnius
O nusipirkau ant durniaus per akcija, jau trecia naudoju
Del specialiu kremu - remokenduoju gera tema kosmetikos skyriuje "mokomes suprasti kosmetika", nemazai informacijos apie kremu sudeti, ektyvias medziagas ir tt. Pradejus sviestis pries gerus metus nustojau pirkti spec krema kiekvienai kuno vietai.
Na pasisakykit kiek leidžiat sau už, kaip išsiaiškinom, dažniausiai naudojamą dekoratyvinės kosmetikos priemonę - tušą ?
Violeta*, man irgi smalsu kokį tušą naudoji .
...nors man matyt jis netiktų, kadangi mano blakstienos visai kitokios - labai retos ir trumpos...
Violeta*, man irgi smalsu kokį tušą naudoji .
...nors man matyt jis netiktų, kadangi mano blakstienos visai kitokios - labai retos ir trumpos...
QUOTE(bytte @ 2011 06 27, 21:52)
Nu nebūtinai, juk yra visai ryžų su ryškiai šaltai pilkai žydrom akim ir jie priskiriami net Warm autumn tipui (ta ryža iš nusivylusių namų šeimininkių). O softai tai ir yra - jei kažkas du iš plaukų, akių ir odos šilti - ruduo, atvirkščiai - vasara, o vienas šiltas, vienas šaltas, kitas neutralus - gali būt kuo nori . Man pasirodė, kad tavo įdegis toks ne visai šalto atspalvio
Kur cia aprasyti tie skirstymai
QUOTE(Shana @ 2011 06 28, 10:43)
Del specialiu kremu - remokenduoju gera tema kosmetikos skyriuje "mokomes suprasti kosmetika", nemazai informacijos apie kremu sudeti, ektyvias medziagas ir tt. Pradejus sviestis pries gerus metus nustojau pirkti spec krema kiekvienai kuno vietai.
Po šios temos atradimo įsitikinau jau seniau savo atrasta tiesa, kad kaina nebūtinai atitinka kokybę ,ir nustojau skaityti priemonių aprašymus, o gilinuosi į jų sudėtį.
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 06 28, 10:51)
Kur cia aprasyti tie skirstymai
čia osinkoi nagrinėjasi rusaitės smulkiai tuos potipius. Bet labai jau išsiplėtė paskuitiniu metu tos temos
QUOTE(bytte @ 2011 06 28, 09:48)
Na pasisakykit kiek leidžiat sau už, kaip išsiaiškinom, dažniausiai naudojamą dekoratyvinės kosmetikos priemonę - tušą ?
Tai matai, kadangi mes vistiek dauguma esam siaurinio tipo, tai blakstienos neryzkios, kazkaip tusas tikrai reikalingas. Pvz ispanems tusas daugumai ne pirmos butinybes, su ju plaukais ir blakstienom
QUOTE(bytte @ 2011 06 28, 09:54)
čia osinkoi nagrinėjasi rusaitės smulkiai tuos potipius. Bet labai jau išsiplėtė paskuitiniu metu tos temos
Eisiu paskaityti
QUOTE(Leticija @ 2011 06 28, 08:18)
Aš šituos irgi bandžiau, bet lyg irgi reiklavo stiprių šveitiklių, nes nueina jie netolygiai?
QUOTE(lauryna @ 2011 06 28, 08:21)
Lauryna, nedrįstu be foto nustatynėti tipo, galiu labai nuklysti į lankas
QUOTE(bytte @ 2011 06 28, 09:26)
Aš anksčiau pirkdavau už maždaug 50 lt, L'oreal ir Maxfactor gamintojų. Paskui prisiskaičiau SM milijoną pagyrų vienam tokiam Essence tušui, pabandžiau, patiko labiau, ir daugiau pinigų nemėtau. Essence rožinis kainuoja 10 lt. Perspėju, kad tik rožinis geras, visi kiti tiesiog siaubingi. A, dar kartą vėl susuko galvą SM ir nusipirkau virš 100 lt kainuojantį YSL Labai prastas, blogesnis, už L'orealį ir žinoma blogesnis nei Essence
Bet noriu atkreipti dėmesį į tai, kad visos skirtingo norim iš tušo. Mano blakstienos trumpos, retos ir šviesios. Aš noriu, kad tušas labai labai ilgintų, šiek tiek storintų, smarkiai juodintų ir visumoj paverstų kiaulaitės blakstienas į barbiškas
na, o man juodinimo nereikia, kai oda balta, užtenka tamsios navy blue spalvos...ilginimo gal nereikia, užtenka pačių blakstienų, bet reikia, kad jas idealiai tolygiai ir lygiai nuteptų visus plaukelius- iki pačių tų nematomų blakstienų galiukų ir tą ilgį ir apimtį tokiu būdu išryškintų...nenoriu storai priteptų, kur dengia storu sluoksniu iškart- man geriau tada patepliot kelisyk...ir nekenčiu kai tušas burbuliuojasi, kas būdavo dažnu atveju tušus perkant čia, LT. Tai užtenka tiesiog ilginančio, kiek tankinančio, šiek tiek užriečiančio ir būtinai su naudingom sudedamosiom dalim, tokiom, kaip vit A, E, B5 ir t.t.
Tušus perku ne Lt, gaunasi pigiau be PVM orouostuose.
naudoju:
http://www.chanel.co...NIMITABLE-89111
Tušus perku ne Lt, gaunasi pigiau be PVM orouostuose.
naudoju:
http://www.chanel.co...NIMITABLE-89111
As daug metu naudojau Lorealio tusus, apie 50 lt, bet dabar atradau labai liuxiska is Oriflame 2 in 1, su dviem sepeteliais, vienas storina, kitas ilgina.
Papildyta:
Oi, su tokiu sepeteliu esu bandzius, tik ne Chanel, labai nepatiko. Apskritai, tai tuso gerumas/blogumas labai daug nuo sepetelio priklauso, ir kaip sake donstop, mes visos norim is tusu skirtingu dalyku, tai ir gaunasi, kad tusa prisitaikom individualiai
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 28, 12:08)
Oi, su tokiu sepeteliu esu bandzius, tik ne Chanel, labai nepatiko. Apskritai, tai tuso gerumas/blogumas labai daug nuo sepetelio priklauso, ir kaip sake donstop, mes visos norim is tusu skirtingu dalyku, tai ir gaunasi, kad tusa prisitaikom individualiai
QUOTE(Leticija @ 2011 06 28, 12:15)
Apskritai, tai tuso gerumas/blogumas labai daug nuo sepetelio priklauso, ir kaip sake donstop, mes visos norim is tusu skirtingu dalyku, tai ir gaunasi, kad tusa prisitaikom individualiai
Man pvz svarbiausia, kad graziai atskirtu, storintu kazkiek ir gerai laikytu, nebijotu aukstu temperaturu
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 06 28, 10:35)
Eisiu paskaityti
Bytte, kur Osinkoj tema apie spalvinius tipus, nerandu