Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 06 27, 16:35)
Visokių jų būna, su skirtingomis paskirtimis, bet populiariausia turbūt permatoma silikoninė, kuri vizualiai išlygina raukšles (silikonas kaip kokia guma užpildo raukšles, bet nusiplovus bazę raukšlės lieka). Yra ir spalvotų bazių, žalia maskuoja raudonį (esant odos ligai rosacea), rožinė - odos pilkumą ir tt

Mano nuomone bazė reikalinga tik kokiom nors labai ypatingom progom  g.gif

Aš radau tik apie spalvotus kokios spalvos skirtas kokiems defektams, bet aš visada maniau kad tam tikslui naudojami korektoriai (konsileriai biggrin.gif , radau vertimą rolleyes.gif )...
Reiks pasidomėt kada apie visus tuos mozoklius blush2.gif nes mano oda galim sakyt turi visas galimas problemas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 06 27, 17:11)
Aš radau tik apie spalvotus kokios spalvos skirtas kokiems defektams, bet aš visada maniau kad tam tikslui naudojami korektoriai (konsileriai biggrin.gif , radau vertimą rolleyes.gif )...
Reiks pasidomėt kada apie visus tuos mozoklius blush2.gif  nes mano oda galim sakyt turi visas galimas problemas doh.gif

Taip, korektoriai irgi naudojami, jei maskuotinas plotas nedidelis, tada gal net ir patogiau korektorius smile.gif
Konsileris tik paakiams naudojamas, kitiems plotams korektorius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 06 27, 14:20)
Manau, tai yra labai labai individualu  4u.gif 

drinks_cheers.gif pvz.man pakanka vien tuso ir lupu blizgio.Dazniausiai nesidazau visai ax.gif
Atsakyti
Darbo dienomis mano makiazas:

krempudra
biski bronzato ant zandu biggrin.gif
seseliai
tusas
blizgis

Makiazas tikrai nebuna ryskus, kartais zmonem atrodau isbalus, nors bunu pasidazius, bet cia jau kita kalba biggrin.gif tamsesnes krempudros naudot negaliu, nes atrodau juokingai, kaip su kauke.

Krempudra visa visa isnaudoju, bet man jos uztenka vieniem metams (tiek, kiek galiojimas parasytas ). Tusa keiciu kas pusmeti, nes skaiciau, kad pasensta. Nuo tuso man tikrai nebyra blakstienos, bet gal del to, kad jomis ir taip negaliu skustis. Antakiu nedazau niekad, ir taip juodi. Taip pat nenaudoju jokiu akiu konturu, pravedimu, piestuku, tiesa sakant enzinau kodel, gal reiktu pabandyti smile.gif
Atsakyti
Dar turiu:

dieninis kremas
naktinis kremas
paakiu kremas
akiu makaizo valiklis
veido makiazo valiklis
pora kaukiu
veido sveitiklis

ranku kremas
koju kremas
koju sveitiklis
kuno kremas
svelnaus savaiminio idegio kremas kunui
nagu lako valiklis
laku nesuskaiciuoju, labiausiai megstu pranzcuziska manikiura, arba vienspalvi koki purple/pink/red ir metalos spalvos laka

donstop, tu sakei, kad irgi esi labai baltos odos, o kodel tada krempudru nenaudoji? ka tada veidui patamsint naudoji?
Atsakyti
Pasirodo ir minimali makiazo kapsule yra biggrin.gif

Maniske tokia dgmz butu-
makiazo:
geras tusas ir akiu piestukas
paakiu maskuoklis
(cia du svarbiausi dalykai ir butinai geros kokybes)
biri pudra, ziema kaartais kremine
turiu pora lupdaziu ir blizgiu, bet jie man ne pirmos butinybes dalykas
seseliu turiu bet nesuper daznai naudoju

prieziuros:
dieninis ir naktinis kremas
makiazo valiklis
kuno kremas/sviestas (1 viskam - kunui, kojom, rankom)
daugybe visokiu aliejuku, hidrolatu, etc, kuriuos maisau ir isgaudineju ir ju visokias priemones biggrin.gif
keli nagu lakai, dazniausiai gan neutralus ax.gif

Bytte, as manau, kad as neperejau i rudeni, nes pas mane visiskai saltos akys, o kiek skaiciau tai tureciau tureti bet siltesniu, gelsvu ar pan refleksu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 27 birželio 2011 - 21:26
QUOTE(Shana @ 2011 06 27, 22:26)
Bytte, as manau, kad as neperejau i rudeni, nes pas mane visiskai saltos akys, o kiek skaiciau tai tureciau tureti bet siltesniu, gelsvu ar pan refleksu g.gif

Nu nebūtinai, juk yra visai ryžų su ryškiai šaltai pilkai žydrom akim ir jie priskiriami net Warm autumn tipui (ta ryža iš nusivylusių namų šeimininkių). O softai tai ir yra - jei kažkas du iš plaukų, akių ir odos šilti - ruduo, atvirkščiai - vasara, o vienas šiltas, vienas šaltas, kitas neutralus - gali būt kuo nori biggrin.gif . Man pasirodė, kad tavo įdegis toks ne visai šalto atspalvio blush2.gif

Aš skaičiau kad tušą rekomenduoją po 3 mėn. keisti kasdien naudojant, dėl visokių mikrobų. O maks. iki 6 mėn. po atidarymo... kaip jūs prasisukat neišlaidaudamos? Man gaila pirkti labai brangius... buvo laikas taupumo sumetimais išvis nepirkdavau... dabar irgi toks noras yra, juolab kad tada dar reikia kažkokios spec. priemonės jį nuvalyt, man jis gana sunkiai nusikrapšto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 27 birželio 2011 - 21:59
QUOTE(Leticija @ 2011 06 27, 21:16)
Dar turiu:

dieninis kremas
naktinis kremas
paakiu kremas
akiu makaizo valiklis
veido makiazo valiklis
pora kaukiu
veido sveitiklis

ranku kremas
koju kremas
koju sveitiklis
kuno kremas
svelnaus savaiminio idegio kremas kunui
nagu lako valiklis
laku nesuskaiciuoju, labiausiai megstu pranzcuziska manikiura, arba vienspalvi koki purple/pink/red ir metalos spalvos laka

donstop, tu sakei, kad irgi esi labai baltos odos, o kodel tada krempudru nenaudoji? ka tada veidui patamsint naudoji?

Taigi, aš žiemą - vasarą po savaiminiu slepiu savo baltumą ax.gif

Leticija, o tonikas? O šveitiklis kūnui (su savaiminiu juk būtinas?) unsure.gif

Bytte, aš keičiu tušą kas 6 mėn. Realiai per tiek neišnaudoju. Man tušo užtektų ir metams. Bet saugumo sumetimais išmetu nepabaigtą. Labai į bankrotą nenueinu, nes brangių neperku. Blakstienų man nesilpnina, ypatingų priemonių nuvalymui irgi nereikia. Aš paprastai turiu veido prausiklį, kuris ir nuplauna visą makiažą. Šiuo metu vietoj jo naudoju miceliarinį skystį.
Atsakyti
donstop, mano makiazo valiklis kartu su toniku, tai atskirai neperku.

O del savaiminio, tai as naudoju ta toki "netikra" savaimini, kuris tik vos vos rusva atspalvi priduoda, pvz. Dove, seniau Garnier labai patiko, bet dabar jo nebegamina.
user posted image

Tu turbut naudoji tuos tikrus savaiminius, tai kaip supratau ir veida su juo tepi, ane?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 06 27, 12:29)
Merginos, patarkite koks as esu tipas ? vasara ar pavasaris ? Esu labai sviesios odos, blondine, turiu strazdanu, akys sviesiai melynos.

4u.gif

Mano makiazo kapsule :

Skysta pudra
Maskuoklis
Bronzantas
Skaistalai
Highliteris
Tusas
Akiu piestukas
Antakiu piestukas
Seseliai
Lupu blizgis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 28 birželio 2011 - 07:46
O kokia tema užvedžiau...
Aš be išimčių kas dieną naudoju tik tušą. Net tada kai sergu ir iš namų kojos nekeliu. Kitaip bijau savęs veidrodyje biggrin.gif
Dar dažnai naudoju konsilerį, bei lūpų blizgį. Visa kita nėra kasdieninio naudojimo priemonės. Iš kurių dar turiu kremine pudrą (šiuo metu turiu make-up profesional, tikrai dėl nelygaus padengimo negaliu skūstis, labai lengva ir paprasta užsiterlioti biggrin.gif ). Dar yra bronzatas, antakių pieštukas, pora lūpdažių ir universalių spalvų šešėliai. Tai šešėlius naudoju tik išskirtinais atvejais per vestuves, jubiliejus nu ir kai einu į reabilitacijos vakarą su draugėmis (taip mes vadiname savo vakarinius išėjimus į vynines pasižmonėti cool.gif ). Kremine pudrą šiek tiek dažniau, prie balių prisideda dar ir žiemos rytai, kai nuo šalčio nušerpetoja, parausta veidas, o aš turiu kokį svarbų darbinį susitikimą. Bet tai nėra kasdieninio naudojimo priemonė.
Reziumė, kad pinigų man negaila tik geram tušui, nes naudoju nuolatos, per pusmetį spėju sunaudoti. Jokių problemų dėl byrėjimo ir pan. neturiu.
O pvz. šešėlius ar kremine pudrą išmetu vos kelis kartus panaudojus, nes apskaičiuoju, kad jų tarnavimas jau ir metus perkopė, vat ir liūdna šimtines sava valia šiukšlinėn mesti unsure.gif

P.S. kuri čia pagrindinė ekspertė? kur fotkę siūsti, kad patvirtintų tipą blush2.gif
Atsakyti
Loxxy, tai nepirk tada is vis krempudros ar seseliu, jei mazai naudoji, o kai bus kokia svarbi proga, nueisi pasidaryt profesionalu makiaza i salona pasidaryt.

O koki tusa tu naudoji?

donstop cia ekperte 4u.gif smile.gif
Atsakyti