QUOTE(raami @ 2011 06 23, 14:28)
O tų vasarų bent trys tipai yra
aš iš vis pastebėjau, kad man, soft vasarai, nelabai tinka labai šviesios spalvos
Kaip kitoms to tipo, ar tinka?
Nu su laiku nuspresiu kuriai cia vasarai save priskirti
Nu as nezinau kuri vasara esu, bet ne is siltuju. Bet man irgi sviesios spalvos nelabai. Su kokia kremine bliuska pasidarau visai nepastebima. Aisku ofise baltu, kuno spalvos ir pan, spalvu neisvengiu, bet stengiuos tada kad salikelis, kardiganas, svarkelis mane is tos niuros pilkumos istrauktu.
QUOTE(Leticija @ 2011 06 23, 15:04)
Loxxy, prasom prasom apie skudurus papliurpti, cia pati tinkamiausia vieta tam
Aciu. Loxxy bilia papliurpti
QUOTE(Shana @ 2011 06 23, 16:34)
Niu niu, cia pas mus rimta tema
O ka as tau nerimta atrodau?
QUOTE(daite @ 2011 06 23, 21:42)
O aš kuo toliau, tuo labiau neberandu drabužių,
Ką manote apie drabužių siuvimą, ar tai praktikuojate?
As irgi, kaip jau Leticija sake. Mane vis kas nors netenkina, o dar nestandartinis sudejimas
Va siandien tiffani parduotuvej nusiziurejau jau man tinkanciu ir patinkanciu, bet balta suknyte kremine pudra sutepta, o kitos aisku ner... Svarkelis tik ant plonytes ir labai aptemptos bliukutes tinka, paskui jau klostes metas - issitempia. didesnis aisku per dideles. Kelnes man patikusio modelio ant manes like tik baltos (labai praktiska dvimetes mamai
). Nu va apverkiau eilini karta savo neradybas, ir sian i baliu nezinau ka desiuos
Irgi mastau apie siuvima, bet labai bijau ir ten nusivilti...
QUOTE(daite @ 2011 06 24, 07:58)
Matyt į blogas parduotuves einu arba noriu ne tiek daug pinigų išleisti kokybiškesnei aprangai.
Matyt einam i tas pacias.
QUOTE(Leticija @ 2011 06 24, 08:19)
Mes su loxxy jau diskutavom sita tema bendraamziu temoje. As tai nesiruosiu rubu ensiot per amziu amzius, keiciu juos kas 2-3 sezonus, tai kokybes man musu parduotuvese pilnai pakanka. Neperku jau ten visai skuduru tokiu kaip is Teranova, New Yorker, bet Zaroj, Mango, Reserved, VM randu sau patinkanciu ir tinaknciu rubu. Zodziu, rubai man atsibosta greiciau, nei juos sunesioju
Nu man Rezerved tai negeriau nei New Yorker. Man ten skudurynu skudurynas. Zaroj siu metu kolekcija visai spol, bet svarkeliai visi su viena saga segas, o man tokie niekaip. Issilanksto per papus bala zino kaip...
Mango irgi labai suskudurejo, medziagos ziauriai prastos. Sian matavaus is bedos suknele, tai XS ismieros iskirpti, kad XXL papai dar iskristu, su mano jau ner ka sneket.
Bet as man patinkancius rubus ilgiau nesioju. Nes kai taip sunku issirinkti, tai kai jau randu kas man patinka, tai tampau iki paskutiniojo.