Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(raami @ 2011 07 20, 12:45)

Faini laikrodžiai, tik va balta spalva man labai ribotai tiktų prie rūbų g.gif

As pernai nusipirkau su sidabrine/metaline. O juoda man vasara nelabai prie ko. O kadangi pas mane vasaros gan daug, kokie 8 men tongue.gif , tai kazkaip balta bus labiau nesiojama manau g.gif
Atsakyti
Man irgi noretusi baltos apyrankes laikrodzio, bet sitie du tai per daug blink blink. Buna ta balta spalva ne tokia balta net.
Del nagu lako, tai man isvis koju nagu nenusilupa niekas. Persilakuoju vien todel kad atauga nagai.
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 20, 13:11)
Man irgi noretusi baltos apyrankes laikrodzio, bet sitie du tai per daug blink blink. Buna ta balta spalva ne tokia balta net.

Nezinau kaip jus savo kompe, bet as matau ryzku skirtuma tarp siu dvieju laikrodziu spalvos, pirmas yra labiau pieniskai/kreminis, o antras ryzkiai baltas mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar labai reikėjo bridžų, tai nusipirkau net dvejus. biggrin.gif
Atsakyti
As siandien apziurejau, kad man truksta "apaciu". Tai po darbo pedinsiu apziureti vienspalviu sijonu, sortu kokiu. Nusiziurejau ilga sijona Lindexe, bet dar svarstau g.gif Nors spalva ne sezonine, tai bus galima "varoti" ne vienus metus ir ne tik vasara. Bet vistiek svarstau smile.gif
Atsakyti
Nu ekspertės pasakykit man kokie čia atspalviai šilti ar šalti? g.gif bigsmile.gif
Ar tiktų Soft vasarai? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 07 21, 07:44)
Nu ekspertės pasakykit man kokie čia atspalviai šilti ar šalti? g.gif  bigsmile.gif
Ar tiktų Soft vasarai? g.gif

Šilti 4u.gif Soft vasarai nelabai, nors...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 21 liepos 2011 - 06:51
labas rytas

apie laikrodžius šnekėjot...
Tai man shanos įdėti nepatinka. Aš mėgstu, kuo arčiau klasikos.
Pvz. tokius:
user posted image
O dar kadangi esu smulki, tai renkuosi tik nedidelius. Visokie masyvūs man netinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 21, 06:52)

Labai gražus bigsmile.gif. Tik aš kožkodėl jų nenešioju g.gif
Atsakyti
As laikrodziu irgi nenesioju, tiesa sakant nezinau kodel biggrin.gif

Uzsimusdama ieskau naujos juodos rankines i darba, bet niekur nerandu patinkancios. Noriu, kad butu vidutinio dydzio, bet link didesniu biggrin.gif kad butu galima ir rankoje nestis , ir ant peties uzsideti, reiskia, rankenos irgi turi buti atitinkamo ilgio. Kad butu daugmaz klasikinio modelio, su nedaug detaliu. Galetu buti puosta su laku ar zomsu. Kur gaut? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 20, 11:38)
aha, apie visus tuos priauginimus taip pat sakoma, bet kas realiai buvo prisiaugines, sako kazkodel priesingai  biggrin.gif

o man kaip tik tamsus koju lakas greiciau apsilupa nei sviesus, va dabar ziuriu i savo koju pirstus, nu nei biski nepakito niekas per 2 sav.

Na, jie neatsilupa, taip kad galima dėti bet kokią spalvą mirksiukas.gif O tamsesnė vasarą kojoms praktiškiau. Man tai gadinę negadinę, vis tiek per greitai užauga, nebe mano skoniui ilgi nagai biggrin.gif Be to, šiaip nemanau, kad gadina daugiau, nei paprastas lakas, kuris irgi nelabai sveikas.

QUOTE(Shana @ 2011 07 20, 12:34)
Pernai jau viena PierreCardin'o nusipirkau, labai juo patenkinta rolleyes.gif

Tai gal užteks vieno? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 21, 10:29)
Kad butu daugmaz klasikinio modelio, su nedaug detaliu. Galetu buti puosta su laku ar zomsu. Kur gaut?  biggrin.gif

kadangi esate kauniete siulau apsilankyt urmo bazej,man asmeniskai galima tet rast ir graziu ir geru,aisku uz atitinkama kaina..na siaip ar taip ten ivairove didele ax.gif
Atsakyti