Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Aš ir atradau, kad siauri džinsai mane lieknina, o tiesūs tai ne visi, aš kriaušė 4u.gif Bet siaurus irgi laaabai ilgai kol prisitaikau...
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 19, 19:00)
donstop, bet pas ja cia tympos, ar bandei matuotis tvirtesnes medziagos skinny?

Aš taip atrodau su tvirto audinio tamsiai mėlynais džinsiniais skinny 4u.gif Su tympom išvis pravalas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 20 liepos 2011 - 06:44
Labas rytas 4u.gif

Ačiū už nuomones apie ruožuotas kelnes 4u.gif Nusipirkau jas rolleyes.gif Dabar lauksiu siuntinuko ir žiūrėsiu kaip seksis derinti ax.gif

O vakar pirmą kartą pasidariau ilgalaikį prancuzišką lakavimą ant kojų nagų ax.gif Gražu rolleyes.gif Taip gražu, kad susigundžiau ir rankų nagams pasidaryti ax.gif Važiuosiu atostogauti, tai nereiks rūpintis nagų tvarkymu ax.gif
Atsakyti
Hmm, prancuziskas manikiuras ir pedikiuras yra geris wub.gif o kiek laiko tas ilgalaikis? As dabar trumpalaiki pasidarius ant ranku ir ant koju biggrin.gif Tai kojos, jau va antra savaite vaikstau, o rankas tai karta i savaite tvarkausi.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 20, 07:46)
Hmm, prancuziskas manikiuras ir pedikiuras yra geris  wub.gif o kiek laiko tas ilgalaikis? As dabar trumpalaiki pasidarius ant ranku ir ant koju  biggrin.gif Tai kojos, jau va antra savaite vaikstau, o rankas tai karta i savaite tvarkausi.

Teoriškai laiko 1 mėn. Bet aišku priklauso nuo nago augimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 07 20, 08:01)
Teoriškai laiko 1 mėn. Bet aišku priklauso nuo nago augimo mirksiukas.gif

Man po 3 savaičių taip atauga, kad negaliu žiūrėti į tuos ilgus kaplius biggrin.gif Labai greitai auga sad.gif O lakas laiko ilgai. Aš ne prancūzišką dariau, kad nuaugimo nesimatytų, o labai trumpai nusikirpau ir tokia pieniška švaros spalva, o kojų tamsia baklažano, nes vasara, daugiau basa, daugiau nešvarumų, su tamsiu ne taip matosi. Patenkinta, jau antrą kartą dariausi, aną kartą abu raudonai lakavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 07 20, 06:53)

O vakar pirmą kartą pasidariau ilgalaikį prancuzišką lakavimą ant kojų nagų ax.gif

Kas cia per daiktas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 07 20, 10:13)
Kas cia per daiktas blush2.gif

Prieš metus atsiradusi naujiena mirksiukas.gif

"Ilgalaikis gelinis lakavimas
– tai patogi paslauga, nulakuoti nagai išsilaiko apie 2-3 savaites.
Didelis pliusas tame, kad nereikės sėdėti ir laukti, kol išdžius nagų
lakas, nes šis lakas yra džiovinamas UV lempos pagalba. Natūralaus nago
paviršius procedūros metu nėra dildinamas, o tik pašiaušiamas minkštu
blokeliu. Ilgalaikis gelinis lakavimas apsaugo ir sustiprina nagą."
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 07 20, 10:33)
Ilgalaikis gelinis lakavimas apsaugo ir sustiprina nagą."

aha, apie visus tuos priauginimus taip pat sakoma, bet kas realiai buvo prisiaugines, sako kazkodel priesingai biggrin.gif

o man kaip tik tamsus koju lakas greiciau apsilupa nei sviesus, va dabar ziuriu i savo koju pirstus, nu nei biski nepakito niekas per 2 sav.
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 07 20, 10:33)
Prieš metus atsiradusi naujiena mirksiukas.gif

"Ilgalaikis gelinis lakavimas

Va kokia as tundra tongue.gif

user posted image
user posted image
Kaip jum tokie - kapsuliniai?
Pernai jau viena PierreCardin'o nusipirkau, labai juo patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
Pirmas laikrodis gal ir nieko, bet as rinkciausi laikrodi su juoda apyranke, jeigu sau pirkciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 07 20, 12:34)
Va kokia as tundra tongue.gif

user posted image
user posted image
Kaip jum tokie - kapsuliniai?
Pernai jau viena PierreCardin'o nusipirkau, labai juo patenkinta rolleyes.gif

Kokia ten tundra irnesakyk.gif Aš pati vakar sužinojau ir pasidariau, tai jau šiandien vaidinu specę tongue.gif bigsmile.gif

Faini laikrodžiai, tik va balta spalva man labai ribotai tiktų prie rūbų g.gif
Atsakyti