Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Leticija @ 2011 07 19, 11:55)
Tas pilkas blizgus sijonas ir man labai grazus, bet tas blizgumas priduoda tokio puosnumo, tai manau, kad kasdien i darba gal nelabai, nors aisku ziurit koks tas darbas.

į darbą galima puoštis bigsmile.gif. Pvz šilkas irgi blizga, bet man darbe jis gerai žiurisi ax.gif. Tik koks įaustas blizgus siūlas man netinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 19 liepos 2011 - 12:04
QUOTE(bytte @ 2011 07 19, 09:12)

tiek mažai apačių g.gif aš kažkaip visad daugiau priskaičiuoju... vasarai:šortai arba bridžiai, kelnės, džinsai ir pora sijonų skirtingo stiliaus arba ilgio g.gif  ar aš čia jau persistengiau unsure.gif

Aš kažkaip su viršais stringu - nesugalvoju skirtingų... o vienodus pirkt ne kapsuliška ar ne?

Na, nežinau, man pakanka, tuo labiau, kad ir kapsulė ne viena smile.gif Paprastai būna dvi, vasarai gavosi 3, apačių per visas 3 kapsules gavosi 7 - per akis, užtektų ir 6 smile.gif (bridžai, laisvos sportinio stiliaus kelnytės, 2 laisvalaikio kelnytės (turėjau 1, bet pastebėjau, kad dažnai nešioju ir vos spėju skalbt, rytais dar drėgnus tenka mautis, tad nusipirkau antrus), vienos kelnytės į darbą, 2 sijonai, džinsų vasarą nenešioju, man karšta).

Galima ir vienodus, bet kai jų mažai, geriau, kai skirtingi būna, nes tada ir look'ai su jais gaunasi skirtingi rolleyes.gif Kitą vertus, šią vasarą aš susidūriau su tokia problema. Paprastai visi mano "viršūs" tinka prie visų "apačių". Bet va nusipirkau vasarai porą tunikų, o jos tinka tik prie kelnių unsure.gif Išeina, kad tunika ne kapsulinis rūbas, nes kad ir koks būtų jos modelis, su mano sijonais jos nesižiūri. Dėl šito klausimo aš net konsultavausi Stiliaus ir aprangos temoje SM. Tokie dalykėliai riboja modelių pasirinkimą, o kai figūros ypatumai taipogi gerokai apriboja - gali likti tik koks vienas vienintelis tinkamas modelis doh.gif

QUOTE(Karolilna @ 2011 07 19, 10:47)
didelis dekui  4u.gif donstop pamenu, kad buvai imetus tinkamus vasaroms topu spalvas, kostiumeliu spalvas ir t.t. tokius apdeliotus, bet dabar visur vartau nerandu, gal gali pakartot  blush2.gif

Et, sugedus kompui dingo visi mano favoritai verysad.gif Vienintelį psl teturiu šitą, čia ne tas, bet gal pagelbės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 19, 12:55)
Mano akim ziurint juoda netinka tik moterim su ryzais plaukais, o visom kitom tinka  biggrin.gif

Man lygiai tiek pat gražu juoda ryžom, kaip ir blondinėm... svarbu kad būtų ryškios, ne natūralios tskant biggrin.gif . Bet tada makiažo reik ryškaus, labai veiduką juoda sendina, vadinamas nuovargio žymes išryškina, gerai kol jauna, trykštanti spalvom, lyg prisirpusi uoga.
Bet soft black ruošiuosi įtraukt į šalto sezono kapsulę: bus pilka, soft black ir spalva kurios niekaip negaunu - šviesi citrinos geltona rolleyes.gif
Nusprendžiau, kad visgi soft black labiau tiks nei tamsiai mėlyna - gan ryškus kontrastas gaunasi, kurio norėčiau išvengti.
QUOTE(dontstop @ 2011 07 19, 13:27)
Bet va nusipirkau vasarai porą tunikų, o jos tinka tik prie kelnių  unsure.gif  Išeina, kad tunika ne kapsulinis rūbas, nes kad ir koks būtų jos modelis, su mano sijonais jos nesižiūri.
šitą, čia ne tas, bet gal pagelbės  4u.gif

Aha... aš irgi tai pastebėjau... arba nešiot tuniką kaip mini suknelę-sarafaną g.gif Kadangi man tunikos tinka... tai kažką vistiek dar galvosiu ta linkme. Manau apsurdas atsisakyti fasonų, kurie mano figūrai labai tinkami... g.gif
Atsakyti
O tunikas prie skinny dzinsu nesiojat ar su tympom?
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 19, 07:38)
labas rytas

* Nufotkini viską atskirai ir su kokia programėle padarai koliažą. Šiuo atveju sumečiau su Picaso  mirksiukas.gif
**Oi jei nori TIKROS kapsulės tai ši negali būti pavyzdine. Na čia pavydzys kai visi rūbai dera parpusavyje, bet kapsulės esmė mažai rūbų daug aksesuarų. Tik va man pigūs aksesuarai netinka, o brangūs daro kapsulę neįperkama. Todėl turiu ganėtinai nedaug visokių priedų. Nu bet jau seniau rašiau, kad man netinka "pigus" įvaizdis. Todėl aš iš kaspulės įdėjos esu pasigavus rūbų derinimą tarpusavyje, bet bižuterija ir nekokybiškais odos pakaitalais neapsikraunu  schmoll.gif
Žieminėje kapsulėje ir pas mane aksesuarų daugiau, nes vasarą man šalikėliai ir skarelės nelabai nešiojasi  g.gif

Dėkui 4u.gif

Man nelabai patinka daug aksesuarų ax.gif turiu brangių ir kokybiškų, kurie gražūs ir man patinka, bet jie tikrai ne kasdienai .. schmoll.gif nebent kokie paprastesni svarovskiukai ... nors vestuvinis žiedas ir klasikinis laikrodukas man pakankami papuošalai, ypač vasarą ax.gif o bižuterijos ir aš niekaip neprisijaukinau ir jau kažin ar prisijaukinsiu, bet kai vitrinoj ar ant kitų pasižiūriu - kai kas tikrai gražu smile.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 19, 11:55)
Mano akim ziurint juoda netinka tik moterim su ryzais plaukais, o visom kitom tinka  biggrin.gif

Tas pilkas blizgus sijonas ir man labai grazus, bet tas blizgumas priduoda tokio puosnumo, tai manau, kad kasdien i darba gal nelabai, nors aisku ziurit koks tas darbas.

user posted image
user posted image
user posted image
g.gif g.gif

Na man blizgis jei nelabai ryzkus i darba tinka rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2011 07 19, 13:22)

As tunika nesiuoju tik prie sortu, kuriu is po tunikos beveik nesimato biggrin.gif Kitaip man nelabai prie ko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 19, 14:22)

Aš tik su skiny nešioju, man su tympom kažkaip vulgarokai... per storos liaškos tympom pas mane matyt g.gif nebent aulinius aukštus turėčiau, bet negaunu matyt kaip ir daugelis moterų dėl aukštos kelties ir plačios blauzdos.
dar esu nešiojus su šortais, kurių nesimato kai dar buvau jauna ir graži... ir dar turėjau tokį komplektėlį - tunika ir kelnės su kliošiukais - tokį ale 6- 7-to dešimtmečio, labai tiko mano figūrai (tiesa 10 kg lengvesnei). Dabar kaip tik tik tokio silueto tuniką pirkčiau, nes ji man ir prie sijono tiktų, ir prie kliošų, kurių ieškau. Tunika tokia aptemto fasono, talijuota, ir "sijonukas" toks beveik tiesus... norėjau paveiksliuką įdėt, tik nieko panašaus neradau unsure.gif

O čia modeljenį sužavėjusi raudonplaukė juoda suknele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 19, 14:22)

Aš nei to, nei to negaliu sau leisti ax.gif Prie tiesių kelnių nešioju 4u.gif
Atsakyti
Shana, mano akiai tos tavo idetos moterys negraziai su juoda atrodo rolleyes.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 07 19, 17:17)
Aš nei to, nei to negaliu sau leisti  ax.gif  Prie tiesių kelnių nešioju  4u.gif

o kazin kaip atrodo g.gif zinok, cia gal isitikinimas, kad skinny netinka, as galvojau, kad ir man netinka, bet kai pradejau nesiot juodus plonus skinny dzinsiukus vis sulaukiu komentaru kaip sulieknejau, nors realiai nenumeciau nei gramo lotuliukas.gif Nu rimtai, kazkokia plonesne ir as pati sau atrodau su skinny biggrin.gif
Atsakyti
Kapsuliniai batai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 19, 18:38)
Shana, mano akiai tos tavo idetos moterys negraziai su juoda atrodo  rolleyes.gif
o kazin kaip atrodo  g.gif zinok, cia gal isitikinimas, kad skinny netinka, as galvojau, kad ir man netinka, bet kai pradejau nesiot juodus plonus skinny dzinsiukus vis sulaukiu komentaru kaip sulieknejau, nors realiai nenumeciau nei gramo  lotuliukas.gif Nu rimtai, kazkokia plonesne ir as pati sau atrodau su skinny  biggrin.gif

Aš su skinny atrodau panašiai kaip Beyonce šituose foto (dar šiek tiek blogiau). Ji nepergyvena, o man toks vaizdelis klaukus blush2.gif Ypač turint omeny, kad su kitokio modelio kelnėm aš atrodau gerookai lieknesnė ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
donstop, bet pas ja cia tympos, ar bandei matuotis tvirtesnes medziagos skinny?
Atsakyti