QUOTE(bytte @ 2011 07 19, 09:12)
tiek mažai apačių
aš kažkaip visad daugiau priskaičiuoju... vasarai:šortai arba bridžiai, kelnės, džinsai ir pora sijonų skirtingo stiliaus arba ilgio
ar aš čia jau persistengiau
Aš kažkaip su viršais stringu - nesugalvoju skirtingų... o vienodus pirkt ne kapsuliška ar ne?
Na, nežinau, man pakanka, tuo labiau, kad ir kapsulė ne viena
Paprastai būna dvi, vasarai gavosi 3, apačių per visas 3 kapsules gavosi 7 - per akis, užtektų ir 6
(bridžai, laisvos sportinio stiliaus kelnytės, 2 laisvalaikio kelnytės (turėjau 1, bet pastebėjau, kad dažnai nešioju ir vos spėju skalbt, rytais dar drėgnus tenka mautis, tad nusipirkau antrus), vienos kelnytės į darbą, 2 sijonai, džinsų vasarą nenešioju, man karšta).
Galima ir vienodus, bet kai jų mažai, geriau, kai skirtingi būna, nes tada ir look'ai su jais gaunasi skirtingi
Kitą vertus, šią vasarą aš susidūriau su tokia problema. Paprastai visi mano "viršūs" tinka prie visų "apačių". Bet va nusipirkau vasarai porą tunikų, o jos tinka tik prie kelnių
Išeina, kad tunika ne kapsulinis rūbas, nes kad ir koks būtų jos modelis, su mano sijonais jos nesižiūri. Dėl šito klausimo aš net konsultavausi Stiliaus ir aprangos temoje SM. Tokie dalykėliai riboja modelių pasirinkimą, o kai figūros ypatumai taipogi gerokai apriboja - gali likti tik koks vienas vienintelis tinkamas modelis
QUOTE(Karolilna @ 2011 07 19, 10:47)
didelis dekui
donstop pamenu, kad buvai imetus tinkamus vasaroms topu spalvas, kostiumeliu spalvas ir t.t. tokius apdeliotus, bet dabar visur vartau nerandu, gal gali pakartot
Et, sugedus kompui dingo visi mano
favoritai Vienintelį psl teturiu
šitą, čia ne tas, bet gal pagelbės