Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

labas rytas
QUOTE(Jolančiukė @ 2011 07 18, 18:26)
*O kaip taip gražiai sukelti nuotraukėles?  blush2.gif

**Ir..čia man kaip naujokei renkant kapsulę, pavyzdinis variantas   smile.gif

* Nufotkini viską atskirai ir su kokia programėle padarai koliažą. Šiuo atveju sumečiau su Picaso mirksiukas.gif
**Oi jei nori TIKROS kapsulės tai ši negali būti pavyzdine. Na čia pavydzys kai visi rūbai dera parpusavyje, bet kapsulės esmė mažai rūbų daug aksesuarų. Tik va man pigūs aksesuarai netinka, o brangūs daro kapsulę neįperkama. Todėl turiu ganėtinai nedaug visokių priedų. Nu bet jau seniau rašiau, kad man netinka "pigus" įvaizdis. Todėl aš iš kaspulės įdėjos esu pasigavus rūbų derinimą tarpusavyje, bet bižuterija ir nekokybiškais odos pakaitalais neapsikraunu schmoll.gif
Žieminėje kapsulėje ir pas mane aksesuarų daugiau, nes vasarą man šalikėliai ir skarelės nelabai nešiojasi g.gif
QUOTE(Ondatra @ 2011 07 18, 18:49)
oho, kaip tai įmanoma  rolleyes.gif

įmanoma, įmanoma. Net ne kapsulėms, visiem moteriškiems apsipirkimamas reiktų taikyti panašų principą. Neverta pirkti sijono prie kurio neturi nei vienos tinkančios bliuzelės, su potekste na ir ją kada nors nusipirksiu. Nes dažniausiai kol nusiperki, tai sijonas jau būna iš mados išėjęs.

QUOTE(raami @ 2011 07 19, 06:45)
Mergaitės gal kas turit kelnės su ruoželiais, ar sunku derinti?

Nepasakyčiau, kad labai sunku. Aš konservatorė, todėl prie kelnių su ruoželiais, nesidėčiau marškinuku su langeliais cool.gif Nu tiesiog mano suvokimas kitoks. Bet jei tai neautralios spalvos kelnės (na ne raudonos su geltonais ruožais biggrin.gif ), tai tikrai nėra sunku parinkti derinukų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 19 liepos 2011 - 07:39
QUOTE(raami @ 2011 07 19, 07:45)

turiu tamsiai mėlynas su pilkais ruoželiais, tai prie juodą megztinį, arba mėlyną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 18, 13:36)
Nu ka, as tai snd gavau savo Laredoute dzinsus tamsiai melynus, modelis fainas, daug maz tiesus, nedaug siaureja i apacia, ilgis ok, per uzpakali ok, nu bet per liemeni vos uzsisegiau  lotuliukas.gif itariu, kad didesnis dydis butu jau per uzpakali per didelis, todel reikia kazkaip numest pora kg  biggrin.gif

Oi tadu gal man tokie tiktų, man džinsų problema - jei per sedyne ok, tai liemuo sujuosus diržu - garmoškė.
QUOTE(dontstop @ 2011 07 18, 16:37)
kiekvienai kapsulei man reikia 3 "apačių" ir 5 - 7 "viršų". Vasarą aš daugiau nešioju kelnes, tad vasaros kapsulių apačios 2 kelnės + 1 sijonas, kitais sezonais dažniau puošiuosi sijonais, tad priešingai gaunasi 2 sijonai + 1 pora kelnių.

tiek mažai apačių g.gif aš kažkaip visad daugiau priskaičiuoju... vasarai:šortai arba bridžiai, kelnės, džinsai ir pora sijonų skirtingo stiliaus arba ilgio g.gif ar aš čia jau persistengiau unsure.gif
Aš kažkaip su viršais stringu - nesugalvoju skirtingų... o vienodus pirkt ne kapsuliška ar ne? Tai gaunasi vasarai viena "maikė" be rankovių, kita "maikė" su rankovėm lotuliukas.gif Paskutiniu metu nebemėgstu jokių palaidinių, marškinėlių (seniau mėgau, turėjau kažką panašaus, kaip įsigyjei, su WC nevargau, bet užtat niekad neišsidraikydavo ties liemeniu, man negražu kai marškiniai sukišti ir laisvi apie liemenį)
ir su tokiu minimu viršutinių rūbų buvo kėblumų... gulėjom su mažiu ligoninėj, ir skalbimo mašinos po ranka nebuvo... tai nebeturėjau ką mautis, gerai kad mama pagelbėjo. Taigi, jei nėra įpročio kasdien skalbtis - rūbų mažoka (aš viršutinius rūbus, kaip taisyklė, kasdien keičiu)
QUOTE(Ondatra @ 2011 07 18, 19:49)
oho, kaip tai įmanoma  rolleyes.gif

Susidarant kapsule labai svarbu atkreipti į juosmens sritį, tarkim jei su nuleistu liemeniu, tai tada ir sijonai su nuleistu, atraip žiūrėk palaidinės ilgio neužteks ir bamba išlys. Ir pastebėjau, jei klubai aptemti - tai visų apatinių rūbų. Nes prie siaurų džinsų aš derinu iki klubų išplatėjančius viršus (kitų figūrų tipų kitoks, bet manau vistiek laisvesnis siluetas), o tokie visai netinka prie nuo juosmens platėjančių sijonų bei laisvai krentančių bridžų ar kelnių (maišo efektas garantuotas). Taigi arba tada sijonai išplatėjantys žemiau juosmens ar tiesaus kirpimo, arba kitokie džinsai. Reikia pasirinkt bendrą silueto linją... ir aišku spalvas, kaip čia jau buvo paminėta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 19, 07:38)

Nepasakyčiau, kad labai sunku. Aš konservatorė, todėl prie kelnių su ruoželiais, nesidėčiau marškinuku su langeliais  cool.gif Nu tiesiog mano suvokimas kitoks.

drinks_cheers.gif
As tokia pat, prie ruozeliu nesioju vienspalvius virsutinius, man graziau rolleyes.gif Bet derinti tikrai nera sudetinga schmoll.gif
Mano garderobe visad yra nors vienos tokios kelnes, man jos oficialiam garderobe graziai ziurisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 18, 15:37)
Mano pagrindinės taisyklės:

kiekvienai kapsulei man reikia 3 "apačių" ir 5 - 7 "viršų". Vasarą aš daugiau nešioju kelnes, tad vasaros kapsulių apačios 2 kelnės + 1 sijonas, kitais sezonais dažniau puošiuosi sijonais, tad priešingai gaunasi 2 sijonai + 1 pora kelnių.

Pirkdama top'us žiūriu, kad kiekvienas tiktų prie visų tos kapsulės "apačių". Ir stengiuosi, kad top'ai būtų kuo įvairesnių modelių, nes kai jų nedaug jie negali atrodyti visi vienodi.

Kiekviena kapsulė yra trijų spalvų (bet gali kažkiek skirtis atspalviai) ir stengiuosi, kad vienoje kapsulėje dominuotų vienos spalvos, kitoje - visai kitos. Tam, kad tos pačios spalvos neatsibostų.

Viršutinių rūbų  (paltų, striukių) kaip ir batų turi būti bent po 2 poras kiekvienam sezonui (tarkim, striukė ir paltas to pačio šiltumo, plokščiapadžiai ir ilgaauliai). Yra tokių garderobo detalių, kurių kiekio aš neskaičiuoju, jų turi būti daug: tai apatiniai, kojinės, pėdkelnės, aksesuarai.

Rinkdamasi spalvas kapsulei, šoku nuo to, kas rekomenduojama mano spalviniam tipui, pasirenku vieną tamsią, vieną ryškią ir vieną šviesią spalvą  (bet nebūtinai, vienoje vasaros kapsulių 2 ryškios, viena šviesi).

Aš pati sau iškėliau užduotį - išmokti nešioti papuošalus. Taikant kapsulinį metodą tai būtina  4u.gif

didelis dekui 4u.gif donstop pamenu, kad buvai imetus tinkamus vasaroms topu spalvas, kostiumeliu spalvas ir t.t. tokius apdeliotus, bet dabar visur vartau nerandu, gal gali pakartot blush2.gif

QUOTE(raami @ 2011 07 19, 06:45)

Mano pilka, dar išsirinkus burgundinę(vyno), nes labai atgyvina veidą, bet labai sunkiai tokios spalvos rūbai perkasi doh.gif. Taip pat žalsvi atspalviai (akys žalios, tai tinka labiau nei melsvi)
Aš supratau, kad man lengviausia, kai apačia grynai neutralios kapsulinės spalvos, mano atveju pilka, tada jau viršų be problemų derinti.
O visko iš karto neperku, po truputį renku ir kolkas tik vieną kapsulę. Visų pirma mėgstu kokybiškus rūbus, kurie ir kainuoja, tai negaliu sau leisti visko susipirkti per sezoną. O antra man patinka nuolat ką nors įsigyti, o ne viską susipirkti vienu metu ir tada kokius kelius metus nieko nepirkti, nes kapsulės esmė - rūbų minimumas ax.gif

aciu Tau, apie pilka ir as mastau. tu kuria medium gray pasiemus? man ji truputi liudnoka, bet tikrai praktiska..

sunkiausia man bus atsisakyt juodos spalvos doh.gif ir dabar per TV saukia juoda tinka visom, pirkit juoda suknia ir neprasausit doh.gif

QUOTE(bytte @ 2011 07 19, 08:12)

Susidarant kapsule labai svarbu atkreipti į juosmens sritį, tarkim jei su nuleistu liemeniu, tai tada ir sijonai su nuleistu, atraip žiūrėk palaidinės ilgio neužteks ir bamba išlys. Ir pastebėjau, jei klubai aptemti - tai visų apatinių rūbų. Nes prie siaurų džinsų aš derinu iki klubų išplatėjančius viršus (kitų figūrų tipų kitoks, bet manau vistiek laisvesnis siluetas), o tokie visai netinka prie nuo juosmens platėjančių sijonų bei laisvai krentančių bridžų ar kelnių (maišo efektas garantuotas). Taigi arba tada sijonai išplatėjantys žemiau juosmens ar tiesaus kirpimo, arba kitokie džinsai. Reikia pasirinkt bendrą silueto linją... ir aišku spalvas, kaip čia jau buvo paminėta 4u.gif

tikrai teisingai pastebejai, nepamasciau.. nors gal galima viena ale placia palaidinuke ir itraukt, prie topu g.gif nes man dzinsiukai aptempti nr 1 drabuzis ir i kluba gali su puosniu virsum ir po namus su marskiniais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2011 07 19, 08:59)
turiu tamsiai mėlynas su pilkais ruoželiais, tai prie juodą megztinį, arba mėlyną  g.gif

mano manymu klaida tamsias kelnes derinti su tamsiu viršum ax.gif jei jau kelnės tamsiai mėlynos, su šviesiai pilkais dryželiais, tai viršus labiau tiktų šviesiais pilkas arba kokios trečios spalvos, pvz: šviesiai citrininės, šviesiai alyvinės ar kokios šaltybarščių spalvos, ar kūdikio mėlynos... čia jau kokia ta kapsulės trečia spalva...

Papildyta:
QUOTE(Karolilna @ 2011 07 19, 10:47)
tikrai teisingai pastebejai, nepamasciau.. nors gal galima viena ale placia palaidinuke ir itraukt, prie topu  g.gif nes man dzinsiukai aptempti nr 1 drabuzis ir i kluba gali su puosniu virsum ir po namus su marskiniais  blush2.gif

Aš neatsisakysiu siaurų džinsų schmoll.gif ... tik rinksiuos sijonus su išplatėjimu žemiau klubų (tokius ale varpelio formos), tada viršus toks pat kaip ir prie aptemtų džinsų mano atveju... dar visi pieštukus renkasi tokiu atveju, bet aš kažkaip nemėgstu tokio kirpimo sijonų - varžo judesius kažkaip g.gif arba praskiepas iki pat ...
kažką panašaus iš sijonų siluetų ieškosiuos:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 07 19, 10:02)

Tas antras is kaires koks wub.gif noriu tokio bigsmile.gif
Tik dirzas be rysio.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 07 19, 10:18)
Tas antras is kaires koks wub.gif noriu tokio bigsmile.gif
Tik dirzas be rysio.

ir as sita nusiziurejau wub.gif wub.gif ale batai koookie wub.gif wub.gif
as susimasciau kas madoj bus ziemai? g.gif atitrukus juodai jauciuos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolilna: 19 liepos 2011 - 10:39
QUOTE(Karolilna @ 2011 07 19, 10:39)
ir as sita nusiziurejau  wub.gif  wub.gif ale batai koookie  wub.gif  wub.gif
as susimasciau kas madoj bus ziemai?  g.gif atitrukus juodai jauciuos  doh.gif

As tai pries 2 sav beveik toki sijona nuciupau, medziaga panasi su blizgiu, fasonas toks, tik juodas. Tai manau rudeni bus labai nesiojamas bigsmile.gif
Batai tai ne mano skonio, kazkaip i darba tokiu nenesiosiu, o laisvalaikiui irgi netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2011 07 19, 09:47)
aciu Tau, apie pilka ir as mastau. tu kuria medium gray pasiemus? man ji truputi liudnoka, bet tikrai praktiska..

sunkiausia man bus atsisakyt juodos spalvos  doh.gif ir dabar per TV saukia juoda tinka visom, pirkit juoda suknia ir neprasausit  doh.gif

Pas mane įvairių yra mirksiukas.gif . Pastebėjau, kad ir tamsi tinka.

Pas mane juoda irgi vyravo. Aš jos visiškai neatsisakau, ypač apačių, batų. Man pilka su juoda dera. Bet dabar beveik nebeperku. Po kiek laiko manau dings savaime rolleyes.gif .

Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2011 07 18, 15:10)
g.gif kokias einamiausios spalvos pvz soft vasarom esat issirinkusios?

Pastebėjau, kad man laaaabai tinka šviesiai pilka, taip pat mėlynosios eglės spalva, tamsesnė mėlyna, bet ne per tamsi ir nelabai ryški.
Atsakyti
Mano akim ziurint juoda netinka tik moterim su ryzais plaukais, o visom kitom tinka biggrin.gif

Tas pilkas blizgus sijonas ir man labai grazus, bet tas blizgumas priduoda tokio puosnumo, tai manau, kad kasdien i darba gal nelabai, nors aisku ziurit koks tas darbas.
Atsakyti