Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Kaip tik turesiu grizti po ilgu atostogu i darba, darbe ale ofisinis stiliukas, su galimom variacijom, nera l.grieztas. is praeitu drabuziu turiu juodas placias kelnes ir marskinuku, daugiau viskas atgyvene ir moraliai ir fiziskai doh.gif biggrin.gif dabar mastau kiek vnt.drabuziu turetu but kapsulej darbinej g.gif kokias einamiausios spalvos pvz soft vasarom esat issirinkusios? ar pasirenkat kelias spalvas ir tik pagal jas perkat naujus drabuzius ar formuojat is karto kelias kapsules spalviniu atzvilgiu? sorry jei klausimai kvailoki, bet naujiena cia man, o dabar kaip tik tinkamas laikas ta kapsule pradet kaupt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 07 18, 14:47)
Na, patarimai iš patirties:

aciuks.gif

Nežinau ar susidorosiu, bet kai nori, nuo kažko pradėt reik biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 18, 14:53)
Mano tai pagrindine taisykle perkant ruba, kad tiktu dar prie bent 5 jau turimu.

Nu va, logiška atrodo , bet nesuprantu - būna, kad parduotuvėj kol perku atrodo tiks prie jau turimo kažko, o parsinešu tada arba basutės, bateliai netinka ar rankinė ar dar kas doh.gif
ankščiau kažkaip rasdavau ir sutaikydavau, nors ir nemažai rūbų turėdavau, bet ir malonių komplimentų iš mot.pusės dėl aprangossulaukdavau, kol namie su dukryte leidau trejus metus atsirado derinime ir stiliuje plačiąja prasme tokių nemažų spragų sakyčiau blush2.gif
o dar vis tas pažadas sau sukūsti ir tuo motyvu į mažesnę pusę rūbo pirkimas doh.gif blush2.gif blush2.gif

P.S. Kaip faina, kad yra tokių temikių smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 18 liepos 2011 - 15:26
Mano pagrindinės taisyklės:

kiekvienai kapsulei man reikia 3 "apačių" ir 5 - 7 "viršų". Vasarą aš daugiau nešioju kelnes, tad vasaros kapsulių apačios 2 kelnės + 1 sijonas, kitais sezonais dažniau puošiuosi sijonais, tad priešingai gaunasi 2 sijonai + 1 pora kelnių.

Pirkdama top'us žiūriu, kad kiekvienas tiktų prie visų tos kapsulės "apačių". Ir stengiuosi, kad top'ai būtų kuo įvairesnių modelių, nes kai jų nedaug jie negali atrodyti visi vienodi.

Kiekviena kapsulė yra trijų spalvų (bet gali kažkiek skirtis atspalviai) ir stengiuosi, kad vienoje kapsulėje dominuotų vienos spalvos, kitoje - visai kitos. Tam, kad tos pačios spalvos neatsibostų.

Viršutinių rūbų (paltų, striukių) kaip ir batų turi būti bent po 2 poras kiekvienam sezonui (tarkim, striukė ir paltas to pačio šiltumo, plokščiapadžiai ir ilgaauliai). Yra tokių garderobo detalių, kurių kiekio aš neskaičiuoju, jų turi būti daug: tai apatiniai, kojinės, pėdkelnės, aksesuarai.

Rinkdamasi spalvas kapsulei, šoku nuo to, kas rekomenduojama mano spalviniam tipui, pasirenku vieną tamsią, vieną ryškią ir vieną šviesią spalvą (bet nebūtinai, vienoje vasaros kapsulių 2 ryškios, viena šviesi).

Aš pati sau iškėliau užduotį - išmokti nešioti papuošalus. Taikant kapsulinį metodą tai būtina 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolančiukė @ 2011 07 18, 16:16)

Nu va, logiška atrodo , bet nesuprantu -  būna, kad parduotuvėj kol perku atrodo tiks prie jau turimo kažko, o parsinešu tada arba basutės, bateliai netinka ar rankinė ar dar kas  doh.gif 
ankščiau kažkaip rasdavau ir sutaikydavau, nors ir nemažai rūbų turėdavau, bet ir malonių komplimentų iš mot.pusės dėl aprangossulaukdavau, kol namie su dukryte leidau trejus metus atsirado derinime ir stiliuje plačiąja prasme tokių nemažų spragų sakyčiau  blush2.gif 
o dar vis tas pažadas sau sukūsti ir tuo motyvu  į mažesnę pusę rūbo pirkimas  doh.gif  blush2.gif  blush2.gif

P.S. Kaip faina, kad yra tokių temikių  smile.gif

Reikia būtinai neštis su savim į parduotuves jau turimą rūbą, prie kurio reikia kažką priderinti. O perkant kelnes, sijoną arba suknelę, dar ir batus, su kuriais planuojama tą rūbą derinti 4u.gif

Na ir niekada nepirkti rūbų, kurie netinka čia ir dabar nono.gif Geriau tada iškelti sau tikslą sulieknėti ir kol jis nepasiektas, išvis susilaikyti nuo bet kokių pirkinių ax.gif
Atsakyti
Pagauta įkvėpimo einu peržiūrėt nors pora spintos lentynų... biggrin.gif
Aš manau, jog mano tipas galėtų būti koks šiltas ruduo( jei toks yra) g.gif ir šiaip, esu pastebėjusi, man labiausiai rudenį tokie rudi ir žalsvi (samaniniai pvz) atspalviai (mano akys žaliai rudos, plaukai tamsiai šokoladinės spalvos - kaip avatare panašiai ) ...
Sunkiausia man su batais, tiesiog katastrofa, ilgaaulių (kas man be galo patiktų prie suknelių bei sijonų rudeniop) negaliu nusipirkt, nes stamboka blauzda ir aukštoka pėdos keltis doh.gif blush2.gif ant aukšto kulno grožiai , bateliai ar busbačiai irgi dažnai ne, nes būna per siauri, mano pėda dar ir platoka... verysad.gif ech ...
nu bet kaip nors, gal po truputį atsiras kokia vizija ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 07 18, 15:37)

Reikia būtinai neštis su savim į parduotuves jau turimą rūbą, prie kurio reikia kažką priderinti. O perkant kelnes, sijoną arba suknelę, dar ir batus, su kuriais planuojama tą rūbą derinti  4u.gif

Na ir niekada nepirkti rūbų, kurie netinka čia ir dabar  nono.gif  Geriau tada iškelti sau tikslą sulieknėti ir kol jis nepasiektas, išvis susilaikyti nuo bet kokių pirkinių  ax.gif

Aš anksčiau tik mintyse esu pagalvojus neštis rūbą prie kurio ieškau derinio į pard., bet kažkaip kvailai man tai atrodydavo... o dabar galvoju- kas gi čia kvailo?? blink.gif Protinga sakyčiau, labai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 18 liepos 2011 - 15:47
QUOTE(Jolančiukė @ 2011 07 18, 15:51)

Aš anksčiau tik mintyse esu pagalvojus neštis rūbą prie kurio ieškau derinio į pard., bet kažkaip kvailai man tai atrodydavo... o dabar galvoju- kas gi čia kvailo??  blink.gif Protinga sakyčiau, labai  smile.gif

Aš dažnai rūbus perku "iš antro karto", t.y. vieną kartą pavaikštau, pasižiūriu kur ko yra ir jeigu nors kiek abejoju - ateinu vėliau. Tada ateinu apsirengus kitu rūbu, su kuriuo derinsiu, o jei perku suknelę kartais atsinešu ir batelius rankinėje...

esu labai išranki (sužinojus savo tikrąsias spalvas ir nustačius figūros tipą tapau dar išrankesnė smile.gif ), tad perku nedaug rūbų, bet užtat nauji pirkiniai dabar daug sėkmingesni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarja @ 2011 07 18, 16:44)
tad perku nedaug rūbų, bet užtat nauji pirkiniai dabar daug sėkmingesni  thumbup.gif

Kol kas mano siekiamybė ... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, priminkit vasaros tipo pogrupius? gal galite imesti keleta nuorodu?
Atsakyti
O man tai panasu, kad kazkoks perodas NEZINAU KO NORIU biggrin.gif Vienu zodziu, snd viena bliuska vel grazinau i parduotuve lotuliukas.gif O siaip tai man reiktu kazkokios going out palaidines, kad butu galima eit kazkur vakare pasedet mieste i kavine, koki rengini, bet tuo paciu nebutu per daug puosnu. Gal man reikia pasinaudot tom "pasimatymu palaidiniu" idejom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 15, 08:33)
Labas rytas

A norėtum būti ta vienintelė?  biggrin.gif
Va kad būtu apie ką pablevyzgoti įmetu vieną iš savo kapsulių:
user posted image
Alia daba žiūrėdama į foktę supratau, kokia aš konservatyvi  g.gif

O kaip taip gražiai sukelti nuotraukėles? blush2.gif

Ir..čia man kaip naujokei renkant kapsulę, pavyzdinis variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 07 18, 15:47)
eini ieškoti, nieko nerandi, susinervini ir prisiperki nereikalingų dalykų lotuliukas.gif.

arba nenusiperki nieko doh.gif
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 18, 15:53)
Mano tai pagrindine taisykle perkant ruba, kad tiktu dar prie bent 5 jau turimu.

oho, kaip tai įmanoma rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Grįžau po atostogų, o čia tiek prikalbėta, vos perskaičiau smile.gif.
Mergaitės gal kas turit kelnės su ruoželiais, ar sunku derinti? Noriu tokių kelnių, bet galvoju ar nebus jos sunkiai derinamos g.gif
user posted image
user posted image
QUOTE(Karolilna @ 2011 07 18, 15:10)
kokias einamiausios spalvos pvz soft vasarom esat issirinkusios? ar pasirenkat kelias spalvas ir tik pagal jas perkat naujus drabuzius ar formuojat is karto kelias kapsules spalviniu atzvilgiu?

Mano pilka, dar išsirinkus burgundinę(vyno), nes labai atgyvina veidą, bet labai sunkiai tokios spalvos rūbai perkasi doh.gif. Taip pat žalsvi atspalviai (akys žalios, tai tinka labiau nei melsvi)
Aš supratau, kad man lengviausia, kai apačia grynai neutralios kapsulinės spalvos, mano atveju pilka, tada jau viršų be problemų derinti.
O visko iš karto neperku, po truputį renku ir kolkas tik vieną kapsulę. Visų pirma mėgstu kokybiškus rūbus, kurie ir kainuoja, tai negaliu sau leisti visko susipirkti per sezoną. O antra man patinka nuolat ką nors įsigyti, o ne viską susipirkti vienu metu ir tada kokius kelius metus nieko nepirkti, nes kapsulės esmė - rūbų minimumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 07 19, 07:45)

Mergaitės gal kas turit kelnės su ruoželiais, ar sunku derinti? Noriu tokių kelnių, bet

Aš turiu, nesunku derinti, spalviškai tinka bet kas, ir vienspalviai, ir raštuoti rūbai 4u.gif
Atsakyti