Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Leticija @ 2011 07 17, 09:59)
donstop, o kas sake, kad marskiniu nenesioja?  biggrin.gif

O ką daryt, nieko kito neradau, ir čia temoj nieko kito nepasiūlėt, nes rimtai iš medvilnės nedaug ką sugalvosi unsure.gif

QUOTE(Sophi @ 2011 07 17, 10:52)
Niekur nebuvau - naujos kolekcijos jau rudens g.gif

Jau rudens, matavausi megztas ir plonas vilnones sukneles rolleyes.gif
QUOTE(lauryna @ 2011 07 17, 12:47)

Donstop, kur Body pirkai ? Labai fainas . 4u.gif

Ačiū, New yorkery smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 07 15, 15:24)
As su tokia varytau bigsmile.gif

na matyt aš irgi... bet kadangi gyvenime nesu ėjus į normalų pasimatymą ta tikrąja prasme... bendrai ne ėjau kažkada su labai panašaus stiliaus sarafanu biggrin.gif
QUOTE(Shana @ 2011 07 15, 16:51)
Pagavau ikvepima biggrin.gif :
Specialios paskirties kapsule lotuliukas.gif

Cia mazai gal kam patinka, specifinis dalykas cool.gif .
Bet dabar Bytte nesakys, kad mano garderobas "banko darbuotojos" biggrin.gif

biggrin.gif
realiai kiek emo pakraipos panelės kapsulę primena... maniškė spec. pakraipos be kaukoliukų biggrin.gif be to net kapsule nepavadinčiau - pora rūbelių...
Atsakyti
shana papildau apie spec. kapsulę ax.gif ...
labai patiko diržai ir tie bateliai .... labai labai
emo primena tos medžiaginėe balerinos su kaukoliukais ir tai kad kaukoliukų daug... man kaukoliukai nors ir patinka... bet po emo paauglių mados lietuvoje prieš pora metų, kai vos ne visos 14-metės devėjo kaukoliukų atributiką nežinia kam ir kodėl doh.gif ...
auskariukai tai faini 4u.gif

QUOTE(Ondatra @ 2011 07 16, 18:32)
man vistiek mažina akis
nenaudoju beveik šešėlių
tušo pritepu daug
o kuo jums juodas netinka?  g.gif

toks ryškiai juodas, manau pigiai ir vulgariai atrodo prie dieninio makiažo visoms jei nėra deep autumn, clear spring arkurio nors žiemos spalvinio tipo.
dieninis - man įremina. Nežinau kodėl, gal kad blakstienų lenktumas žemyn eina...

man pavyko pagaliau video pagalba išsidažyti thumbup.gif . labai viskas čiki gavosi - beveik nesimato makiažo, tik gražiau atrodau flirt.gif . Pravedimo nedėjau visai, ir blakstienas dažiau su oranžiniu essenceal. Akytės išryškėjo ir lyg jaunystėj tokios su šelmišku žvilgesiu atrodo lyg... dabar galvoju ar nereik makiažo bazę įsigyt - nes maskuojančiais pieštukais ar teptukais reiktų visą beveik veidą išsitept, bet čia pirkinys ateičiai

Aš visai neturėjau laiko prasinešt per išpardavimus... pravalas... vėl neturėsiu su kuo apsirengt doh.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Shana @ 2011 07 15, 21:27)

As is tikro paauglysteje buvau "gera mergaite" ir neturejau jokio kieto garderobo, tai uz tad dabar atsiemu biggrin.gif

A va kur šuva pakastas biggrin.gif Aš tai paauglystėje buvau kieta tongue.gif nešiojau XXL rūbus (nors iš XS krisdavau), džinsus su klynu ties keliais. Nu buvau tipinė reiverė lotuliukas.gif blush2.gif Tai išsikvailiojau ligi valiai, todėl dabar rengiuosi padoriai biggrin.gif

QUOTE(Sophi @ 2011 07 16, 08:34)
Man šiek tiek paaugliška blush2.gif Pati pernai vieną ne visai pagal amžių nusipirkau, bet supratau, kad nenešiosiu vis dėlto - atidaviau seseriai rolleyes.gif

Na ji ir nėra brandžios moters, bet pajurį ir neturiu tikslo tokio įvaizdžio kurti. Man reikėjo, kažko iš plonos medvilnės ir kad ventiliuotusi per visu galus. graikijoje pagal prognozes 40 karsta.gif
O Vilniaus parkuose ar senamiestyje manęs taip pasipuošusios ir nepamatysi.

Marškiniai man vienas elegantiškiausių moters aprėdų. Nu labai gražus įvaizdis su griežto kirpimo kostiumeliu ir dailais marškinukais. O kai prie to griežto įvaizdžio priderinamas ir moteriškas seksualumas, man tikrai labai gražu cool.gif

dontstop jei marškinių nemėgsti bandyk ieškoti kažkokių medvilninių bliuzelių šiek tiek imituojančių marškinius. Su kalnieriukais, ar tipo sagutėmis. Na va maždaug tokių, kaip čia:
user posted image
Kartu čia pvz. kam reikalingos 3/4 rankovės. Man jos labai super. Ypač jei turi kokį laikroduką ar apyrankę kurią ir kitiems norėtum parodyti. Man tokios paraitotos ar trumpesnės rankovytės labai mielai moteriška.
Papildyta:
tiesa dar gi pamiršau pasakyti, kad pagauta masinės psichozės blush2.gif ir aš nusipirkau rožinį essence tušą. mama sakė, kad pradedu elgtis kaip moksleivė, maž kokia vidutinio amžiaus krizė, nu bet kad dar anskti būti gyvenimo viduriui biggrin.gif
Tai reziumė, kaip už tokią kainą tai tikrai geras. Lyginant su mano dabar dažniausiai naudojamu Maybelline geltonu, tai sakyčiau konsistencija panaši, išgautas efektas irgi. Na su essence gal blakstienos kiek ilgesnės nei su maybelline gaunas. O šepetukas man Maybelline labiau patinka, nors jie panašūs, bet šis geriau blakstienas atskiria, kas man labai svarbu, kad nesukurtų sulipusių blakstienų įvaizdžio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 18 liepos 2011 - 09:00
QUOTE(bytte @ 2011 07 18, 08:32)
shana papildau apie spec. kapsulę ax.gif ...
labai patiko diržai ir tie bateliai .... labai labai
emo primena tos medžiaginėe balerinos su kaukoliukais ir tai kad kaukoliukų daug... man kaukoliukai nors ir patinka... bet po emo paauglių mados lietuvoje prieš pora metų, kai vos ne visos 14-metės devėjo kaukoliukų atributiką nežinia kam ir kodėl doh.gif ...
auskariukai tai faini 4u.gif

biggrin.gif
Kazkaip nujauciau, kad tau patiks.
Kaukolem tai cia mane MB uzkrete doh.gif tik pas ji dazniausiai tokios dideles ir piktos, o pas mane mazos ir simpatiskos tongue.gif Pas mus kapsules dar ir tarpusavy suderintos lotuliukas.gif
Nzn kodel, cia beveik nera emu, gotu ir tt, labai retai pamatyti tenka. Paaugliai vaiksto ryzkus ir spalvoti, gal klimatas, gal mentalitetas, nezinau priezasties, bet laabai retas reiskinys.
Todel kaukoliukai ir pan nera iprastas vaizdas g.gif
Auskariukai individualus ranku darbas, dovana is LT smile.gif [COLOR=yellow]Draugas gamina

Nzn kas man siemet yra, visai i ispardavimus neinu blink.gif Ir beje per paskutini pusmeti ismeciau/isdalinau daug rubu g.gif bet poreikio nejauciu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 18, 08:59)
A va kur šuva pakastas  biggrin.gif Aš tai paauglystėje buvau kieta  tongue.gif nešiojau XXL rūbus (nors iš XS krisdavau), džinsus su klynu ties keliais. Nu buvau tipinė reiverė  lotuliukas.gif  blush2.gif Tai išsikvailiojau ligi valiai, todėl dabar rengiuosi padoriai  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Noreciau pamatyti.
As buvau teisinga pirmune pioneer.gif Ir aplamai gyvenau pagal kiekvienu tevu vaikui issvajota schema: gerai mokiausi, studijavau, bestudijuodama pradejau dirbti, gavau visai padoru darba tongue.gif o po to meciau butus, darbus ir tt ir isvaziavau nuotykiu ieskoti lotuliukas.gif

Del marskiniu pritariu, labai graziu ivaizdziu galima su jais susikurti, man net toks a lia vyriskas stilius patinka ax.gif

Gerai, kad cia Essence nera, o tai ir man prireiktu doh.gif
Atsakyti
Nu ka, as tai snd gavau savo Laredoute dzinsus tamsiai melynus, modelis fainas, daug maz tiesus, nedaug siaureja i apacia, ilgis ok, per uzpakali ok, nu bet per liemeni vos uzsisegiau lotuliukas.gif itariu, kad didesnis dydis butu jau per uzpakali per didelis, todel reikia kazkaip numest pora kg biggrin.gif

Man Loxxy imesta motera labai graziai apsirengus, mano pacios megstamiausios spalvos biggrin.gif
Atsakyti
Leticija, jauciu man tokie dzinsai tiktu, nes is Lietuvoj randamu tai visi per sikna normalus, nu bet per liemeni skestu doh.gif Cia turbut priklauso nuo figuros.

Donstop kelnes patiko. Biski i prisiktkelnes nesa, bet as tokias megstu biggrin.gif

Marskinius tai as megstu, nes galima nesioti visus metus tuos pacius ir derinuku visokiu prigalvot. Tai uzsisegus, tai atsisegus, tai atsiraicius rankoves, tai uzsiraicius, tai sukistus i kelnes ar sijona, tai suristus ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglantina: 18 liepos 2011 - 13:22
aš jau geriau kokią trikotažinę bliuską
į kitas su marškiniais pažiūrėjus gražu
bet aš kiek mėginau, po vieno karto iškeliavo į šiukšlyną
ant manęs negražu ir nepatogu

na bet kiekvienam savo 4u.gif

o su tom kapsulėm sunku, kai negali pirkti kas gražu, pigu, gal užsidėsiu lotuliukas.gif
nors aš daugmaž stengiausi derinti, bet oj toli iki visiško suderinimo lotuliukas.gif
grįžau iš šeštadieninės medžioklės nieko nepešus
Atsakyti
Kai radau šią temą , susižavėjau drabužių kapsulės idėja ... thumbup.gif ... nes aš tokia paperkanti ko nebūtinai reikia, bet "kada nors prireiks" biggrin.gif blush2.gif o tada parsinešu, pasidedu į spintą, o su laiku nemažai net neužsidėtų arba max pora kartų užsidėtų rūbelių keliauja vis į tolimesnį ir tamsesnį spintos kampą... ax.gif nes nešioju tik kelis mielus "prilipusius" ... ax.gif o kai eini parduotuvėje ir akis bado koks grožis, kurį "kada nors prie ko nors priderinsiu" , o dar jei su nuolaida, atrodo man būtinai reikia, grįžtu namo - lyg ir ne taip reikėjo ... blush2.gif
Grįžtant prie kapsulės, labai šauni idėja, bet sunki, oj sunki ... unsure.gif cool.gif
Rudeniui norėčiau iš pagrindų net kokią tokią kapsulę susidaryt, bet atrodo nežinau nei nuo ko pradėt ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 18, 09:59)

dontstop jei marškinių nemėgsti bandyk ieškoti kažkokių medvilninių bliuzelių šiek tiek imituojančių marškinius. Su kalnieriukais, ar tipo sagutėmis. Na va maždaug tokių, kaip čia:

Neblogai, man visai patiko, bandysiu ieškot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2011 07 18, 13:48)
Grįžtant prie kapsulės, labai šauni idėja, bet sunki, oj sunki ...  unsure.gif  cool.gif
Rudeniui norėčiau iš pagrindų net kokią tokią kapsulę susidaryt, bet atrodo nežinau nei nuo ko pradėt  ax.gif  g.gif

Na, patarimai iš patirties:

susirašai kelis punktus: „darbas“ (jei dirbi ir reikia oficialesnių ar specifiškesnių), „laisvalaikis“ ir tarkim „sportas“ ar kokia kita sritis;

kiekvienai sričiai pagal poreikį susirašai, ko reikės, tarkim, „sijonas“ (arba 2–3, jei reikia labai darbui), „kelnės“, „3 palaidinės“, „2 švarkai“ ir t. t.;

nusprendi kapsulės spalvas;

nustatai, kokie drabužiai kokių spalvų bus;

pagalvoji apie modelius, medžiagas, kurios dera tarpusavy ir pan. dalykus;

eini ieškoti, nieko nerandi, susinervini ir prisiperki nereikalingų dalykų lotuliukas.gif. Juokauju lotuliukas.gif.

Gal kitų kitokie patarimai?
Atsakyti
Mano tai pagrindine taisykle perkant ruba, kad tiktu dar prie bent 5 jau turimu.
Atsakyti